Ice-T & Coco Cause controverse over ouderschap overal in een kinderwagen

Inhoudsopgave:

Ice-T & Coco Cause controverse over ouderschap overal in een kinderwagen
Ice-T & Coco Cause controverse over ouderschap overal in een kinderwagen
Anonim

Ice-T en Coco Austin zijn geen vreemden voor kritiek op hun opvoedingskeuzes. Meest recentelijk kreeg het paar flauwekul omdat ze hun 6-jarige dochter rondduwden in een kinderwagen, en ze reageerden.

Volgens PEOPLE Magazine begon de controverse toen Coco een diavoorstelling met afbeeldingen op Instagram deelde van de familievakantie in de Bahama's.

De eerste foto toonde de familie die poseerde voor een spiegelselfie. Coco hield de telefoon vast terwijl ze op de kinderwagen van haar dochter Chanel leunde. De eersteklasser paste bij haar moeder in een kleurrijke gebloemde jurk, hoewel ze er niet geamuseerd uitzag toen ze in de hoek staarde. Ice-T stond achter zijn vrouw op de foto, met een roze shirt en bijpassende korte broek.

Een tweede foto toonde Coco en Chanel poseren voor een glazen standbeeld in het winkelcentrum. De 6-jarige zat niet in haar kinderwagen op de tweede foto.

“Een wandeling door de @atlantisbahamas-winkels…” Coco ondertitelde de Instagram-post. "Chanel is er zo overheen, tenzij er iets cools te zien is.. Haar gezicht verandert onmiddellijk."

Waarom volgers een probleem hadden met de kinderwagen van hun dochter

Hoewel Coco's post in eerste instantie probleemloos leek, duurde het niet lang voordat de opmerkingensectie vol stond met vragen over waarom de dochter van het stel nog steeds een kinderwagen gebruikt op haar leeftijd.

"Echt een kinderwagen? Laat dat meisje maar opgroeien", schreef iemand. Een andere volger voegde eraan toe: "Ze ziet eruit alsof ze in een kinderwagen zit."

Coco bleef echter niet stil over de controverse. Ze wendde zich tot Twitter en deelde een nieuwsartikel van Yahoo waarin de weerslag op haar foto wordt besproken. “O heer!! Echt mensen?” twitterde ze. "De wereld houdt ervan om literaire [sic] alles wat ik doe te bekritiseren!"

Coco volgde met nog een tweet met het argument dat er belangrijkere dingen zijn om op te focussen, zoals de voortdurende invasie van Oekraïne door Rusland en de tragedie van de schietpartij op school in Uvalde, Texas.

"Dit kinderwagending dat op dit moment populair is, dat ik een kinderwagen gebruik om Chanel rond te duwen, is belachelijk! Is er op dit moment geen oorlog en massale schietpartijen en wil je liever knoeien met mijn moederschap? SMH, " ze twitterde.

Ice-T en Coco zijn geen vreemden voor controverses over ouderschap. Van het toestaan van Chanel om een manicure te krijgen tot borstvoeding geven na de peutertijd, het paar is flauwgevallen vanwege een reeks controversiële beslissingen. Coco's directe reactie bewijst echter dat ze hun dochter zullen blijven opvoeden zoals zij dat het beste achten.

Aanbevolen: