Britney Spears-fans zetten zich schrap terwijl de zangeres waarschuwt voor meer waarheidsbommen

Britney Spears-fans zetten zich schrap terwijl de zangeres waarschuwt voor meer waarheidsbommen
Britney Spears-fans zetten zich schrap terwijl de zangeres waarschuwt voor meer waarheidsbommen
Anonim

Britney Spears fans zetten zich schrap voor meer schokkende onthullingen nadat de zangeres verklaarde dat ze "niet eens in de buurt" is om de volledige omvang van haar 13-jarige conservatorschap te onthullen.

Ondanks het onthullen van bombshells tijdens een virtuele rechtbankverschijning vorige maand, waaronder gedwongen geboortebeperking, liet Spears, 39, dinsdag doorschemeren dat er meer gaat komen.

Naar haar Instagram-account gaan om een afbeelding te plaatsen met de tekst 'één dag tegelijk'.

De "Toxic"-zanger onderschreef de post: "Dus ik zei "het leven gaat door" in een van mijn recente berichten, maar het is altijd makkelijker gezegd dan gedaan !!!!!"

"Op dat moment voelde dat het gemakkelijkst om te zeggen, maar ik denk dat we allemaal weten dat ik nooit in staat zal zijn om los te laten en volledig verder te gaan totdat ik alles heb gezegd wat ik moest zeggen."

De moeder van twee voegde toe: "… en ik ben niet eens in de buurt !!!! Er werd mij verteld om zo lang stil te blijven over dingen en ik heb eindelijk het gevoel dat ik hier net kom !!!!"

Fans steunden Britney volledig en smeekten haar om een interview met Oprah te doen.

"Ik hoop dat ze ze allemaal naar beneden ha alt! Er zijn zoveel mensen bij betrokken geweest", schreef iemand online.

"Ik kon me niet voorstellen dat ik bijna 40 zou zijn en dat al mijn bewegingen worden gecontroleerd door mijn 'familie', ik zou gek worden", voegde een tweede eraan toe.

"Tijd voor het grootste OPRAH-INTERVIEW tot nu toe. Britney moet het ALLEMAAL VERTELLEN ", viel een derde in.

Ondertussen is Jamie Lynn Spears onder vuur komen te liggen nadat een nieuw rapport naar voren kwam dat haar eigendom van $ 1 miljoen in Florida werd betaald door haar zus Britney Spears.

De Zoey 101-actrice heeft krachtig ontkend dat ze niet heeft geprofiteerd van het conservatorium van de popsterzangeres en heeft naar verluidt een fortuin van $60 miljoen geclaimd.

The Sun meldt echter dat het luxueuze condominium van Jamie Lynn in Destin, Florida, is gekocht via een trust die Britney, 39, sinds 2000 in bezit heeft.

De trust is gedeeltelijk beheerd door hun vader Jamie toen hij de financiële zaken van zijn dochter overnam als haar conservator.

Volgens het rapport worden het Destin-appartement en de LLC vanaf 2009 vermeld als eigendommen van Britney's in conservatoriumaanvragen.

Jamie Lynn suggereerde eerder dat het haar eigen huis was.

Jamie Lynn Spears Britney Spears
Jamie Lynn Spears Britney Spears

In een tweet uit 2015 die onlangs werd opgedoken door Britney-fanaccount, pochte Swat Team voor BJS Jamie Lynn:

"We hebben een appartement in Destin, Florida en het is het beste toevluchtsoord."

Vrijdag beschimpte Britney Spears zusje Jamie Lynn, evenals haar vader Jamie, in een boze Instagram-post.

De zangeres van "Baby…One More Time" verklaarde in de post dat ze niet meer zou optreden in haar residentie in Las Vegas zolang haar vader de leiding had over haar conservatorium.

"Dit conservatorium heeft mijn dromen vermoord", schreef ze onder haar lijst met grieven.

Aanbevolen: