Taylor Swift-fans komen OPNIEUW voor Kacey Musgraves

Inhoudsopgave:

Taylor Swift-fans komen OPNIEUW voor Kacey Musgraves
Taylor Swift-fans komen OPNIEUW voor Kacey Musgraves
Anonim

Wie houdt er niet van een Taylor Swift vete? Zo kreeg de wereld tenslotte 'Bad Blood', en die video won in 2015 zowel een Grammy als een MTV Music Video Award. Taylor weet hoe je 'gemene' ervaringen tot groot succes kan maken.

Tegenwoordig lijkt de recordbrekende singer/songwriter veel meer gefocust op het samenbrengen van mensen dan op het aanwakkeren van de vlammen van vriendschapsdrama, als haar documentaire iets te bieden heeft. Niet al haar fans hebben dat bericht echter nog ontvangen.

Dit weekend zijn honderden 'Swifties' naar hun socials gegaan om hun favoriet te verdedigen, en deze keer is het doelwit de countryzanger en LGBTQ+-icoon Kacey Musgraves. Lees verder om erachter te komen wat Kacey wel of niet heeft gedaan om Taylor's fandom uit te lokken, en waarom ze ervoor kiezen om er vandaag achter haar aan te gaan.

Het is Kacey's verjaardag (en ze laat een album vallen)

De 'Follow Your Arrow'-zangeres wordt vandaag 33 en haar naam circuleert al de hele ochtend op Twitter! Ze heeft ook haar IG gevuld met clips van een nieuw nummer dat ze op het punt staat uit te brengen. Helaas is ze om geen van beide redenen trending.

Een luide subset van de Swiftie-fandom grijpt haar verjaardagsmoment als een kans om de wereld eraan te herinneren dat mensen die zij beschouwen als Taylor's echte fans Kacey NIET leuk vinden of steunen. Ouch.

In een poging om de liefde voor verjaardag en nieuwe muziek van de hoogst gerangschikte Tweets met de tag KaceyMusgraves te wissen, wijdden veel leden van Taylor's gepassioneerde fanbase hun ochtenden aan het uitpraten van de countryster. Maar waarom?

Kacey heeft Taylor mogelijk in 2015 ontslagen

Zes jaar geleden waren er twee afzonderlijke Kacey Musgraves-incidenten die Swifties niet zijn vergeten. De eerste was dat Kacey een Kid Rock-tweet 'leuk' vond over Taylor als Hollywood-wannabe:

Afbeelding
Afbeelding

Kacey bracht een openbare verklaring uit waarin ze beweerde dat de 'like' nep was, omdat iemand haar Twitter-header had gephotoshopt over een afbeelding van Kid Rock's Tweet. Dit overtuigde niet veel van Taylor's fans.

Kacey bracht in 2015 ook 'Good Ol' Boys Club' uit, een nummer met de tekst 'een andere versnelling in een grote machine klinkt niet als leuk voor mij'. Taylor was destijds getekend bij 'Big Machine' records.

Toen hem werd gevraagd of dit een opgraving bij Taylor was, zei Kacey tegen Fader: "Ik heb het over veel verschillende mensen … elke industrie heeft zijn shoo-ins en mensen die binnenkomen omdat ze iemand kennen, of hun vader werkte hier, wat dan ook."

Taylor's Stans zijn nog steeds gek

Nu wordt het nieuwe album van Kacey vergeleken met de muziek van Taylor, en de Swifties houden er niet van.

Toch verdedigen sommige fans beide vrouwen en moedigen ze hun leeftijdsgenoten aan om het los te laten. Is dat niet wat deze artiesten toch zouden willen?

Dat is niet wat we een gelukkige verjaardag zouden noemen.

Aanbevolen: