Eddie Murphy en Arsenio Hall spelen 32 jaar na origineel opnieuw rollen voor 'Coming 2 America

Eddie Murphy en Arsenio Hall spelen 32 jaar na origineel opnieuw rollen voor 'Coming 2 America
Eddie Murphy en Arsenio Hall spelen 32 jaar na origineel opnieuw rollen voor 'Coming 2 America
Anonim

Acteur-komieken Eddie Murphy en Arsenio Hall zullen hun rol als respectievelijk kroonprins Akeem Joffer en zijn beste vriend, Semmi, opnieuw opnemen in een vervolg op hun populaire komedie uit de jaren 80, Coming To America.

De originele Coming To America ging over een verwende en rijke prins, die het beu was zo'n verwend leven te leiden en ernaar verlangde een vrouw te vinden die gewoon van hem kon houden en niet van het geld van zijn familie of zijn prinselijke status.

Joffer neemt zijn beste vriend, Semmi, mee naar Amerika, ontmoet Lisa McDowell en doet zich voor als iemand anders. Hilariteit en grappen volgen duidelijk totdat de waarheid wordt onthuld, en hoewel McDowell begrijpelijk boos is dat Joffer tegen haar heeft gelogen over zijn identiteit, komt ze er uiteindelijk achter waarom hij het deed, en aan het einde van de eerste film zijn ze getrouwd en leven ze, voor beter of slechter, nog lang en gelukkig.

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Variety heeft Paramount Pictures de rechten op de film verkocht aan Amazon Studios vanwege de COVID-19-pandemie.

Het uitgangspunt van de nieuwe film is dat prins Joffer koning wordt van Zamunda, een fictief Afrikaans land, wanneer hij ontdekt dat hij een zoon heeft in Amerika waarvan hij niet op de hoogte was. Omdat hij zijn vader beloofde dat hij zijn laatste wens zou vervullen en zijn zoon zou leren een prins van hun natie te worden, vertrokken hij en Semmi opnieuw naar Amerika om zijn zoon, Lavelle, te vinden.

Blijkbaar is Lavelle een in Queens opgevoed, straatvaardig kind, hoewel er momenteel geen melding wordt gemaakt van de aanwezigheid van McDowell. Het is echter veilig om te wedden dat als deze film ook maar enigszins lijkt op zijn voorganger, de lach zal volgen.

Coming 2 America gaat op 5 maart 2021 in première op Amazon Prime Video.

Aanbevolen: