Als je vrienden opnieuw kijkt, pas dan op voor deze fouten

Inhoudsopgave:

Als je vrienden opnieuw kijkt, pas dan op voor deze fouten
Als je vrienden opnieuw kijkt, pas dan op voor deze fouten
Anonim

Gezien de huidige omstandigheden lijkt iedereen meer tv te kijken dan normaal. Er is een vrij grote kans dat velen van jullie Friends opnieuw kijken. opnieuw! Het is oké, wij ook, maar deze keer kijken we met een twist…

Net als alle andere shows op televisie, liet het productieteam de zaken hier en daar schuiven. Het is niet mogelijk om elke wijziging aan een set of een verhaallijn te omzeilen, en het is ook niet realistisch om aan te nemen dat elke aflevering is uitgezonden zonder dat er onderweg een paar fouten over het hoofd worden gezien. Nu we deze herhalingen met plezier voor de honderdste keer bekijken, kunnen we enkele fouten ontdekken die we anders op het eerste gezicht niet zouden hebben opgemerkt.

16 Het gereserveerde bord was vergeten op de tafel bij Central Perk

Heb je je ooit afgevraagd hoe de cast van Friends er altijd in slaagde om zulke uitstekende zitplaatsen te bemachtigen bij Central Perk? Nou, het was niet Gunther die hen een plezier deed. Als je goed kijkt, zie je een klein bordje "Gereserveerd" op de tafel voor hen. Als dit een vergissing was, gebeurde het vaak! Het vervelende teken verscheen in talloze afleveringen.

15 Monica is een nette freak, maar iedereen draagt schoenen in haar appartement?

Dit is een ernstige fout als het gaat om de consistentie van karakterontwikkeling. Iedereen die deze show ooit heeft gezien, weet dat Monica Gellar een complete nette freak is. Ze is altijd haar appartement aan het schoonmaken en steriliseren. Het is echter gebruikelijk om iedereen binnen zijn schoenen te zien dragen! Dit doet ze zelfs zelf! Dat is op geen enkele manier schoon of hygiënisch, en Monica zou dit nooit laten gebeuren!

14 De appartementsnummers zijn veranderd

Zelfs de scherpste fans van de show hebben deze misschien niet opgemerkt. In alle eerlijkheid, de verandering gebeurde vrij vroeg in de show. Screen Rant meldt dat het aan het einde van seizoen één was dat de producenten zich realiseerden dat Monica's uitzicht veel hoger leek dan de 5e verdieping, dus het nummer van haar appartement veranderde van 5 naar 20.

13 Ross was alleen met Carol voor Rachel… en zijn schoonmaakster op de middelbare school?

Het is al lang een onderwerp van gesprek dat de first lady waarmee Ross ooit sliep, Carol was, die natuurlijk lesbisch werd. Dit feit werd vaak genoemd in de show. Tijdens seizoen 7, aflevering 4, onthulde Chandler echter dat Ross op de middelbare school met de schoonmaakster had geslapen. Ross bevestigde dat dit waar was.

12 Hoe kan het uitzicht vanuit Monica's appartement veranderen?

Deze fout is zo raar als maar kan. Je zou denken dat de details van de set zorgvuldig zouden worden beoordeeld, maar er gebeurde steeds iets heel vreemds. Het uitzicht vanuit Monica's appartement veranderde steeds. Soms was er een volledig zicht op het buitenleven, terwijl andere afleveringen een bakstenen muur onthulden. Dit is een behoorlijk grote fout!

11 Rachels ketting verdwijnt en verschijnt weer

Laten we eerlijk zijn, kettingen verdwijnen niet en verschijnen niet op de gemiddelde dag. Het is echter zeker met Rachel Green gebeurd! Tijdens seizoen 2, aflevering 7, moet de cast een paar takes hebben gedaan voordat ze het goed hadden, want dit detail werd absoluut over het hoofd gezien op het moment dat het werd uitgezonden. Op een gegeven moment heeft Rachel een ketting om, en dan ineens niet meer… en dan komt het weer tevoorschijn!

10 Monica's stand-in krijgt wat zendtijd

Monica's stand in heeft wat zendtijd! Dat is hoogst ongebruikelijk, maar het is zeker gebeurd. Stand-ins worden vaak gebruikt wanneer dat nodig is, maar meestal weten kijkers er nooit iets van. Deze was echter moeilijk te missen. Huffington Post meldt dat Monica's standpunt in haar profiel werd uitgezonden tijdens seizoen 8, aflevering 5; "Degene met Rachels date." De persoon met wie Phoebe op de bank aan het praten was, was duidelijk niet Courteney Cox.

9 Joey's outfit veranderd tussen de opnames

Tijdens "The One With Rachel's Inadult Kiss" ziet Joey een hete meid in het gebouw tegenover hem. Hij gaat op zoek naar het hete meisje en klopt op deuren in een wanhopige poging om haar te vinden. Als je goed genoeg kijkt, zul je merken dat zijn shirt van zwart naar paars verandert. Het lijkt erop dat de garderobewissel tussen de opnames over het hoofd is gezien.

8 Joey houdt flessen vast die op magische wijze in blikken veranderen

Eerst had hij flessen sap en frisdrank in zijn handen, daarna had hij blikjes in zijn handen. Is Joey een tovenaar? We denken dat dit niet het geval is met dit Friends-ongeluk. Op een gegeven moment waren de rekwisieten die hij vasthield ernstig in de war.

7 Monica's huwelijkscadeau verpakt zichzelf

Iedereen houdt van het openen van cadeaus, maar dit was buitengewoon opwindend voor het OCS-personage van Monica Gellar, kort nadat ze officieel 'Monica Bing' werd. Ze opende opgewonden een van haar huwelijksgeschenken zonder dat Chandler erbij was en liep haastig door naar de volgende doos. Terwijl de camera draaide, wikkelde het cadeau zichzelf op magische wijze in.

6 Phoebe's vlek veranderde maten

We waren allemaal zo verstrikt in hoe laat iedereen was voor de grote avond van Ross dat niemand de rare dingen leek op te merken. Phoebe had tijdens deze aflevering een vreselijke vlek op haar jurk en als je goed kijkt, zie je dat de vlek van grootte verandert. We denken dat dat niet alleen komt omdat ze het er in wreef, aangezien het van klein naar groot ging en weer terug naar klein.

5 De Magna-doodle wordt achtervolgd - berichten veranderen plotseling vanzelf

Seizoen 4, Aflevering 20 is mogelijk spookachtig geweest. Ofwel dat, of iemand vergat de magna-doodle tussen de opnames te controleren. Toen Joey klaagde dat hij de hele nacht op moest blijven voor het testen van de slaapkliniek, stond op het magna-doodboard: "Ga weg." Terwijl de camera naar Chandler ging, veranderde hij volledig en zei "kak". Hij keerde terug naar "uitstappen".

4 Ross had drie verschillende geboortedata

Op een gegeven moment, toen Rachel naar de verjaardagen van haar vrienden vroeg, antwoordde Ross met "De mijne is in december". In een andere aflevering zei hij dat het in oktober was. Laten we de aflevering niet vergeten waarin Joey en Chandler een extra kaartje hebben voor de hockeywedstrijd en doen alsof ze Ross meenemen voor zijn verjaardag. Ze hebben tijdens deze aflevering 20 oktober uitgeroepen tot datum, en slechts enkele ogenblikken later komt Ross tussenbeide om de aard van de tickets in twijfel te trekken, verrast omdat dit zijn "verjaardagscadeau" is sinds zijn verjaardag "7 maanden geleden" was. Dit plaatst hem op een datum in maart.

3 Ross at krabkoekjes maar was allergisch voor schaaldieren

Op een bepaald moment in de serie gaf Monica Ross wat eten met kiwi erin en kreeg hij een allergische reactie. Hij herhaalde dat hij allergisch was voor schaaldieren, pinda's en kiwi. Maar in een andere aflevering zijn hij en Joey vastbesloten het restaurant niet te verlaten voordat al hun vrienden zijn gearriveerd. Het restaurant bood hem gratis crabcakes aan terwijl hij wachtte, en hij schrok ze weg. Zou dat niet ook als "schelpdieren" worden beschouwd?

2 Ross had een hekel aan ijs… maar bleef het eten

1

Ross stond erom bekend een hekel te hebben aan ijs. Hij verklaarde dat feit meer dan een paar keer. Maar op de een of andere manier verwerkten de producenten veel ijs in zijn leven, en hij leek er echt van te genieten! Hij at een ijsje met Marcel, en hij at ook een ijsje tijdens een date in de stad met Elizabeth. Welke is het, Gellar?

Aanbevolen: