Wie is de vrouw van Brendon Urie en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Brendon Urie en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Brendon Urie en wat doet ze?
Anonim

Voordat hij een duet met Taylor Swift deelde, herkenden veel mensen Brendon Urie waarschijnlijk veel beter als onderdeel van Panic! Bij de disco. Maar zijn solo-onderneming hielp hem op te vallen, en fans ontwikkelden een nieuwe fascinatie voor de pop-rockzanger die Twitch-streamer werd.

Maar tot teleurstelling van de fans is Brendon Urie totaal ingenomen sinds ten minste 2013, toen hij trouwde met zijn langdurige partner. Dus wie is Brendon's vrouw en wat doet ze?

Wie is de vrouw van Brendon Urie en hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Brendon Urie's vrouw is Sarah Urie, geboren Orzechowski, die hij tijdens een van zijn concerten heeft ontmoet. Helaas was Sarah op dat moment bij iemand anders en woonde ze haar concert bij met een vriend die de band kende.

Brendon bekende dat hij haar buiten zijn tourbus zag en dacht dat ze het "mooiste wezen" was dat hij ooit had gezien. De twee brachten tijd door om elkaar beter te leren kennen, legde Urie uit, en ook om samen wat te drinken.

Maar tegen het einde van de avond hoorde hij dat ze met iemand anders aan het daten was, dus gingen ze hun eigen weg. Ongeveer acht maanden lang heeft Brendon Sarah niet gezien.

Gelukkig bracht Hayley Williams (ja, uit Paramore) maanden later Sarah naar een andere Panic! Bij de discoconcerten. Sarah, toen single, was meer dan blij om opnieuw contact te maken met Brendon.

Heeft Brendon Urie kinderen met zijn vrouw?

De twee delen twee "pelskinderen", volgens Brendon, maar een paar jaar geleden verklaarde Urie dat hij en zijn vrouw niet van plan zijn om kinderen te krijgen. Natuurlijk gaf hij toe dat ze later misschien van gedachten zouden veranderen (zodat fans duimen).

Op de vraag wat voor soort vrouw Sarah is, zei Urie dat ze een geweldige kok is en goed is in het oppikken van hem… Fans kunnen ervan maken wat ze willen, maar Urie legde ook uit dat hoewel zijn vrouw geweldig is, zij behandelt hem absoluut niet als een rockster.

Een goed voorbeeld? Zelfs op dagen dat hij thuiskomt van een rondleiding, heeft Brendon misschien nog steeds de afwas. Klinkt behoorlijk herkenbaar!

Is Brendon Urie geen homo?

Sommige fans zijn misschien getroffen door de misvatting dat Brendon Urie eigenlijk homo is. Maar waarom? In het verleden heeft Brendon gezegd dat hij, voordat hij met Sarah trouwde, eerder met mannen uitging (nou ja, hij zei eigenlijk 'geëxperimenteerd met').

Verschillende interviews hebben geleid tot interessante citaten van Urie, waaronder 'iedereen is een beetje homo'. Dat citaat kwam uit een Tweet van Brendon, maar hij verduidelijkte later zijn gedachten.

Hoewel hij zei dat hij zich "de hele tijd aangetrokken voelt tot kerels", voelt Brendon zich ook "meer aangetrokken tot vrouwen" (zoals in zijn vrouw).

Andere bronnen suggereren dat Brendon beweert dat hij panseksueel is, wat klinkt alsof het zowat elk scenario dekt dat Urie heeft beschreven. Hoe dan ook, hij heeft er ook op gewezen dat hij gelukkig getrouwd is, dus er is geen intrige bij betrokken.

Wat doet Sarah Orzechowski?

Dus Brendon zegt dat zijn vrouw een goede kok is en soms achter zijn rommelige zelf aan gaat. Maar wat doet ze nog meer met haar tijd en heeft ze een carrière?

Hoewel Sarah begrijpelijkerwijs privé is over haar leven met haar man, suggereren bronnen dat Orzechowski, voordat ze Brendon ontmoette, make-upkunsten studeerde en schoonheidsspecialiste werd.

Sommige bronnen zeggen ook dat Sarah ooit voor MAC Cosmetics heeft gewerkt, maar dat ze nu een visagiste is die voor zichzelf werkt. Maar met al haar spraakmakende connecties (wie kan Taylor Swift nog meer "terloops knuffelen", vroegen commentatoren), fans kunnen alleen maar raden dat Sarah een scala aan kansen heeft in haar branche.

Wat heeft Brendon Urie de laatste tijd gedaan?

Vaak lijken fans aan te nemen dat als een ster niet altijd in de schijnwerpers staat, er iets aan de hand is met hen of hun persoonlijke relaties.

En hoewel Twitter onlangs in vuur en vlam stond over Brendon Urie, leidt hij de laatste tijd echt een vrij rustig leven. Het is echter zo ontworpen, inclusief zijn afwezigheid op Instagram en Twitter. Fans waren opgetogen om Sarah Urie terug te zien springen op sociale media, terwijl Brendon's afwezigheid verder werd verlengd.

Maar wegduiken uit de schijnwerpers is niets nieuws voor het paar. Een paar jaar geleden verhuisden Urie en zijn vrouw zelfs naar een nieuw huis om te ontsnappen aan hondsdolle fans die steeds voor hun deur kwamen opdagen. Het is duidelijk dat hij en zijn vrouw hun privacy prefereren, en fans kunnen (en moeten!) dat respecteren.

Gelukkig voor fans aarzelt Sarah niet om haar leven met Brendon te delen op sociale media, zodat fans ze kunnen bijhouden… virtueel. Er is ook Urie's Twitch-stream om fans verzadigd te houden tot zijn volgende Panic! rondleiding.

Aanbevolen: