De waarheid over de relatie tussen Christopher Meloni en Mariska Hargitay

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Christopher Meloni en Mariska Hargitay
De waarheid over de relatie tussen Christopher Meloni en Mariska Hargitay
Anonim

Mariska Hargitay en Christopher Meloni spelen al sinds het begin van de show samen in Law and Order SVU. Ze hebben blijk gegeven van een diepe liefde voor elkaar en een onmiskenbare chemie op de set die veel groter is dan wat fans op hun kleine schermen zien. De twee blijven zelfs de allerbeste vrienden en zijn er op de een of andere manier in geslaagd om hun carrière perfect in evenwicht te brengen met hun persoonlijke vriendschap die nooit in de weg staat.

Fans hebben lang vermoed dat de karakters van Benson en Stabler zouden 'aanhaken' in de show, maar jaar na jaar gebeurde dat niet en begonnen geruchten te gonzen over de twee die daadwerkelijk nauw betrokken zouden raken. De twee zijn vaak te zien op elkaars sociale media-accounts en ze lieten onlangs een flirterige boodschap zien die fans echt aan het praten kreeg. We zijn hier om de waarheid achter de relatie van Mariska Hargitay en Christopher Meloni recht te zetten.

10 Ze hebben nog nooit een date gehad

Je hebt het hier gehoord, en het is waar. Mariska Hargitay en Christopher Meloni zijn nog nooit eerder op een date met elkaar geweest. Ze hebben zich simpelweg nooit met elkaar verbonden gevoeld op een ander niveau dan vriendschap, en in tegenstelling tot de geruchten die er zijn, gingen ze nooit een keer met elkaar uit met andere bedoelingen dan om samen te eten en van elkaars gezelschap te genieten. als vrienden. Beiden ontkennen ooit met elkaar te daten in welke hoedanigheid dan ook.

9 Ze zullen nooit romantisch betrokken raken

Sorry, fans. Deze twee hebben nooit contact gehad met de show, en ze zijn ook nooit romantisch verbonden geweest in het echte leven. Sterker nog, beiden hebben volgehouden dat nauw betrokken raken iets is dat ze nooit zullen doen. Ze lijken op een heel, heel goede plek met elkaar te zijn zoals hun relatie momenteel is, en geen van beiden denkt zo over de ander.

8 Ze klikten meteen

Sommige relaties staan in de sterren geschreven, en US Weekly meldt dat dit er zeker een van lijkt te zijn. Deze twee co-sterren klikten meteen, en beiden vertellen het verhaal dat ze meteen wisten dat ze voorbestemd waren om deel uit te maken van elkaars leven. Ze begonnen onmiddellijk vloeiend samen te werken en ze wisten zonder enige twijfel dat dit een langdurige vriendschap zou worden.

7 Ze zijn perfect geschikt voor vriendschap

Als het erop aankomt om als vrienden met elkaar om te gaan, doet niemand het beter dan Mariska Hargitay en Christopher Meloni. Ze zijn perfect geschikt voor vriendschap en zijn er altijd voor elkaar geweest vanaf de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten. Ze delen een persoonlijke band die nooit is wankelt, ondanks alles wat ze samen hebben meegemaakt.

6 Mariska zegt dat de ontmoeting met Chris 'levensveranderend' was

People doet verslag van de prachtige manier waarop Mariska over haar relatie met Meloni spreekt, en citeert haar als volgt; "Ik zal niet zeggen dat ik het volledig begreep, maar ik wist dat hem ontmoeten belangrijk en levensveranderend was. Mijn vader, mijn man, [Law &Order-maker] Dick Wolf en Chris zijn de vier pijlers in mijn leven. En dat gebeurde vroeg." De impact van hun band is vandaag de dag nog steeds zichtbaar, meer dan twee decennia later.

5 Ze maken deel uit van elkaars persoonlijke leven

Mariska en Christopher hebben elkaar door de ups en downs van het leven gezien en zijn diep verankerd in elkaars persoonlijke leven. Hargitay leunde op Meloni toen haar vader stierf, en toen Hargitay verliefd werd op haar nu-echtgenoot, Peter Hermann, was Meloni erbij en keek hoe hun romance opbloeide. Ze houden hun families regelmatig verbonden.

4 Hargitay is meter van Meloni's dochter

Om de diepe band en intieme vriendschap te demonstreren die deze twee Law and Order SVU-acteurs delen, werd Mariska Hargitay genoemd als de meter van Christopher Meloni's eerste kind, Sophia. De trotse God-mama onderhoudt tot op de dag van vandaag een hechte relatie met Sophia en is er trots op zo'n invloed op haar leven te hebben.

3 Ze zijn echt 'familie' voor elkaar

Tijdens interviews hebben Mariska en Christopher allebei toegegeven dat ze elkaar als 'familie' beschouwen en op geen enkel niveau hun nabijheid in twijfel trekken. Ze hebben door dik en dun op elkaar kunnen vertrouwen en zijn zo nauw met elkaar verweven, zowel in hun werk als in hun persoonlijke leven, dat geen van beiden zich een leven zonder de ander kan voorstellen.

2 Ze 'hebben elkaars rug'

Wanneer Christopher Meloni en Mariska Hargitay wordt gevraagd hoe ze erin zijn geslaagd om op persoonlijk vlak zo dicht bij elkaar te blijven en zo nauw hebben samengewerkt, zonder dat beide aspecten een hit kregen, delen ze hetzelfde antwoord. Ze beweren dat ze altijd 'elkaars rug hebben'.

Door voor elkaars belangen te zorgen, hebben ze verhinderd om te kibbelen of zich in te laten met persoonlijke drama's of drama's op het werk, en hun liefde voor elkaar houdt de zaken dramavrij.

1 Ze vertrouwen elkaar expliciet

Bovenal vertrouwen Mariska en Christopher elkaar impliciet. Na ruim twee decennia zulke goede vrienden te zijn geweest, hebben deze twee elkaar zo goed leren kennen en hebben ze de perfecte balans in hun relatie gevonden. Ze vertrouwen elkaar onvoorwaardelijk en weten met absolutie dat ze altijd op elkaar kunnen vertrouwen tijdens alle ups en downs van het leven.

Aanbevolen: