Twitter is geobsedeerd door de spieren van Brie Larson terwijl ze pronkt met boogschieten

Inhoudsopgave:

Twitter is geobsedeerd door de spieren van Brie Larson terwijl ze pronkt met boogschieten
Twitter is geobsedeerd door de spieren van Brie Larson terwijl ze pronkt met boogschieten
Anonim

De Oscar-winnende actrice portretteert Carol Danvers in de MCU, en fans krijgen zelden een glimp van de lichaamsbouw waar ze zo hard voor werkt. Brie Larson zal opnieuw haar rol spelen in The Marvels, het vervolg op haar debuut superheldenfilm, naast een sterrencast met Teyonah Parris, Iman Vellani en Parasite-acteur Park-Seo Joon.

Brie heeft fans in het verleden getrakteerd op video's van haar trainingsroutine en op 25 augustus deelde ze foto's van een nieuwe hobby die ze had opgepakt. De actrice plaatste foto's van zichzelf die boogschieten beoefent, compleet met een pijl en boog in de hand, spieren gebogen, wat bewijst dat ze echt de sterkste Avenger is die er is!

Brie Larson…Of Hawkeye?

Brie Larson werkt enorm hard om zich als superheld aan te passen, en op woensdag deelde ze foto's van haarzelf terwijl ze haar boogschietvaardigheden oefende.

"Mijn hobby lijkt nieuwe hobby's op te nemen", schreef Brie in haar bijschrift. Ze plaatste twee foto's, op de ene is te zien hoe ze mikt met een pijl en boog, terwijl een andere naar de acteur kijkt die naast een doelwit staat met meerdere rooskleurige ogen.

De rugspieren van de acteur op de foto's zijn ongelooflijk indrukwekkend, en Twitter is geobsedeerd door hoe geweldig ze eruitziet!

"Denk aan de rugspieren van Brie Larson…." gutste een gebruiker.

"Ahhhh ja!!! We hebben meer vrouwelijke boogschutters nodig! Beste sport ooit!" schreef een fan.

"ARMEN!!!" nog een toegevoegd.

"Verdomme! Het werk dat in dat resultaat zit, put me uit als ik eraan denk…" zei een ander.

"Ze is letterlijk Captain Marvel. Ik heb Brie's trainingsvideo's gezien, ze traint als een BEEST!" een reactie gelezen.

Larson heeft haar training voor het Captain Marvel-vervolg al laten zien en bleef tijdens de pandemie in vorm door te trainen vanuit haar thuisgymnastiek. De Room-acteur is niet meer in de MCU verschenen sinds Avengers: Endgame (2019), waar ze Tony Stark uit de ruimte redde en samenwerkte met Earth's Avengers om nog een laatste keer tegen de gekke Titan Thanos te vechten.

The Marvels is gebaseerd op Marvel Comics-personages Carol Danvers alias Captain Marvel, Kamala Khan (Ms. Marvel) en Monica Rambeau die later in de strips de mantel van Captain Marvel op zich neemt. De film komt uit op 11 november 2022.

Aanbevolen: