Gewoon een herinnering dat Cher en Tom Cruise ooit in het geheim met elkaar hebben gedate

Inhoudsopgave:

Gewoon een herinnering dat Cher en Tom Cruise ooit in het geheim met elkaar hebben gedate
Gewoon een herinnering dat Cher en Tom Cruise ooit in het geheim met elkaar hebben gedate
Anonim

Richard Gere en Cindy Crawford, Sarah Jessica Parker en Robert Downey Jr, Madonna en Sean Penn - dit zijn zeker een paar van de meest iconische celebrity-paren uit de jaren '80. Een beroemdheidspaar dat niemand op dat moment kende, is popdiva Cher en Hollywood-ster Tom Cruise. Vandaag de dag lijken de twee misschien een vreemde combinatie, maar in die tijd piekten beiden in hun carrière en het was absoluut roem die hen samenbracht.

Vandaag bekijken we alles wat we weten over hun niet zo geheime relatie meer. Van hoe de twee sterren elkaar precies ontmoetten tot waarom het uiteindelijk niet werkte tussen hen - blijf scrollen om erachter te komen!

9 Cher en Tom ontmoetten elkaar op de bruiloft van Madonna en Sean Penn

Om de lijst af te trappen is het feit dat Cher en Tom Crusie elkaar in 1985 ontmoetten op de bruiloft van Sean Penn en Madonna in Malibu. Andere beroemde gasten op de bruiloft waren Rosanna Arquette, Judd Nelson, David Letterman, Diane Keaton, Andy Warhol, Carol Kane en Christopher Walken. Helaas eindigde het huwelijk van Sean Penn en Madonna uiteindelijk - maar hun huwelijk is zeker een van de meest memorabele in de geschiedenis van Hollywood.

8 En ze maakten weer verbinding tijdens een bezoek aan het Witte Huis

Terwijl Cher en Tom elkaar ontmoetten op de bruiloft, begonnen ze niet meteen met de zaak. Volgens Cher kwamen de twee sterren weer bij elkaar tijdens hun bezoek aan het Witte Huis om een Outstanding Learning Disabled Achiever Award van First Lady Nancy Reagan te claimen. Dit is wat Cher erover zei:

"Een stel mensen die dyslectisch waren, werden uitgenodigd in het Witte Huis, en Tom en ik zijn allebei dyslectisch. We gingen pas veel later uit, maar er was zeker een verband."

7 Hun relatie werd pas bekend nadat ze uit elkaar gingen

Terwijl de twee sterren dateerden in de jaren 80, wist het publiek er pas twee decennia na hun breuk van. Volgens Who's Dated Who waren Cher en Tom een item tussen 1985 en 1986.

Destijds bereikte de media-razernij rond de rich and famous nog niet zijn hoogtepunt, en dat is precies waarom de twee erin slaagden om de zaken onder de radar te houden.

6 De twee gaven het een kans - ondanks hun leeftijdsverschil van 16 jaar

Leeftijdverschillen zijn zeker geen groot probleem in Hollywood en Cher en Tom gaven elkaar een kans ondanks dat ze eigenlijk 16 jaar ouder was dan de acteur. Cher werd geboren op 20 mei 1946, terwijl Tom werd geboren op 3 juli 1962. Ten tijde van hun relatie was Cher 28 terwijl Tom 23 jaar oud was.

5 Cher gaf toe dat het moeilijk voor haar was om te zien hoe Tom zo open was over zijn relatie met Katie Holmes

In 2008 onthulde Cher dat de Tom die ze kende een zeer privépersoon was en niets leek op de Tom die destijds met actrice Katie Holmes aan het daten was. Dit is wat Cher zei:

"Het was een lange, lange tijd geleden en geen van ons heeft er ooit over gepraat en ik weet niet waarom. Toen we samen waren, was hij zo'n privépersoon. Dat is hij altijd geweest tot voor kort. Hij heb het niet genoemd en ik heb het niet genoemd. Ik hield echter van hem, hij was geweldig. Nu is het moeilijk voor mij om naar deze persoon en deze pers te kijken. Hoe vaak kan ik hem op en neer zien springen op Oprah's bank ?"

4 Cher Revealed Tom behoorde tot haar "Top vijf" geliefden

Tijdens een segment op Watch What Happens Live in 2013 kreeg Cher nogal wat vragen over haar liefdesleven. Op een gegeven moment vroeg Andy Cohen Cher specifiek naar Tom Cruise en de popdiva onthulde dat Tom eigenlijk in de top vijf van geliefden staat die ze ooit heeft gehad.

3 De twee waren behoorlijk serieus en leefden zelfs samen

Een tijdje dacht iedereen dat Tom en Cher maar kort met elkaar uitgingen, maar tijdens een optreden in The Oprah Winfrey Show onthulde de zanger eigenlijk dat ze behoorlijk serieus waren.

Dit is wat Cher zei toen Oprah haar vroeg naar hun 'date':

"Dat was een lange date - ik woonde in zijn appartement."

2 Ze gingen uit elkaar vanwege hun drukke carrière

Uiteindelijk ging het niet goed voor de twee sterren en gingen ze uit elkaar. Dit is wat Cher zei over de redenen waarom ze uit elkaar gingen:

"Het was na Risky Business en vlak voor The Color of Money. Ik kon niet naar Chicago en dat was de druppel die de emmer deed overlopen."

1 Ten slotte merkte Cher op dat ze tegenwoordig niet zo veel gemeen heeft met Tom

Hoewel Tom en Cher nog steeds vriendelijk met elkaar lijken te zijn, gaf de popdiva toe dat ze de acteur niet meer volledig begrijpt. Dit is wat de zangeres zei toen hem werd gevraagd of zij en Tom nog steeds vrienden zijn:

"Ja! Hoewel ik niet begrijp wat hij doet, dat hele Scientology gedoe. Ik kan het niet begrijpen, dus ik… niet."

Aanbevolen: