Hebben Angela Kinsey en Rainn Wilson ooit in het echt gedate?

Inhoudsopgave:

Hebben Angela Kinsey en Rainn Wilson ooit in het echt gedate?
Hebben Angela Kinsey en Rainn Wilson ooit in het echt gedate?
Anonim

The Office wordt beschouwd als een van de beste televisieprogramma's aller tijden, en terecht! De serie, die voor het eerst begon in 2005, heeft sindsdien maar liefst 9 seizoenen beslaan, die allemaal op Netflix kunnen worden gestreamd. Scoren! toch?

Terwijl Pam en Jim tv-koppels een run voor hun geld gaven, was het eigenlijk de romance op het scherm van Angela Kinsey en Rainn Wilson die ons allemaal aan het lachen maakte. Hoewel de kans het kleinst was dat hun personages verliefd zouden worden, lijkt het alsof Angela's liefde voor katten en Dwights liefde voor bieten niet genoeg was om ze bij elkaar vandaan te houden.

Terwijl het gesprek over relaties op het scherm een recordhoogte bereikte, gezien het nieuws over de romance tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer, zijn fans nu benieuwd of Angela en Rainn ooit iets buiten de camera hebben gehad tijdens het filmen van de show. Dus, heeft het duo ooit in het echte leven gedate? Laten we het uitzoeken!

Hebben Angela & Rainn ooit een date gehad?

The Office heeft ons enkele van de meest hilarische momenten in de televisiegeschiedenis gegeven! Het spreekt voor zich dat Steve Carells kijk op Michael Scott de show zeker tot zo'n succes heeft gemaakt, maar de cast van het kantoor van Dunder Mifflin Scranton was onvergelijkbaar!

Naast de capriolen van Michael Scott, vonden fans troost als het ging om de relatie tussen Pam en Jim op het scherm, maar ze waren niet de enige twee tortelduifjes. Angela Kinsey en Rainn Wilson, die Angela en Dwight speelden in de hitserie, bevonden zich ook in het grootste deel van de serie in een geheime relatie.

Hoewel hun romance meer als een verrassing voor de kijkers kwam, in vergelijking met de duidelijke liefde van Pam en Jim voor elkaar, riep het veel vragen op of de twee ook in het echte leven uitgingen. De grote vraag dook weer op na het nieuws dat Jennifer Anniston en David Schwimmer naar verluidt aan het daten zijn.

Tijdens de Friends-reünie onthulde het duo dat ze gevoelens voor elkaar hadden toen ze aan het filmen waren als een paar op het scherm, en nu, met rapporten die beweren dat de twee een relatie hebben, is het alleen passend voor The Office-fans vragen zich af of dezelfde situatie van toepassing is op Angela en Rainn. Nou, dat deed het niet.

De zoenscènes waren 'walgelijk'

Hoewel we graag hun romance buiten het scherm zouden presenteren, deelden Angela en Rainn nooit enige vorm van romantische relatie buiten het scherm. Aangezien de actrice net uit elkaar was gegaan van haar ex-man, en Rainn Wilson sinds 1995 gelukkig getrouwd is, zijn de twee gewoon goede vrienden!

Als het op hun kusscènes aankwam, maakte Angela Kinsey duidelijk dat die momenten behoorlijk "walgelijk" waren. Tijdens Angela's podcast naast Jenna Fisher getiteld The Office Ladies, onthulde Kinsey dat wanneer zij en Rainn's personages een kusscène hadden, Wilson altijd van tevoren iets vies zou eten! "Ik zou zeggen, 'Rainn, verdorie. Moet je een broodje tonijn eten voordat we gaan zoenen? Kom op!'" vertelde Angela hilarisch aan Jenna.

Hoewel de scènes niet altijd zo aangenaam waren, deelde Kinsey mee dat het ongemakkelijke podium al snel, nou ja, niet zo lastig werd, gezien hoe dicht de twee buiten het scherm kwamen. "Gelukkig zijn jullie door de jaren heen echter zulke goede vrienden geworden dat het net zoiets is van, oké, nou, we zullen dit gewoon heel snel doen", deelde Angela.

Aanbevolen: