Dit is waarom fans denken dat Leonardo DiCaprio 'niet te annuleren' is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Leonardo DiCaprio 'niet te annuleren' is
Dit is waarom fans denken dat Leonardo DiCaprio 'niet te annuleren' is
Anonim

Afhankelijk van het publiek, kan het uitspreken van de naam "Leonardo DiCaprio" massa's fans doen schreeuwen en huilen om een glimp van de acteur. Hoewel Leo absoluut geen tienerhartenbreker meer is, is zijn schare fans in de loop der jaren alleen maar gegroeid, en zijn roem lijkt op een bepaalde manier de logica te tarten.

Leo staat tenslotte bekend om het daten met veel jonge (zelfs de helft van zijn leeftijd) modellen, en er is een lange lijst van hen die zijn datinggeschiedenis vormen. Hij is ook betrokken geweest bij wat volgens sommigen vage zakelijke inspanningen zijn, waaronder een milieuproject waarvan critici zeggen dat het niet veel oplevert (of in ieder geval niets goeds).

Hoewel sommigen beweren dat Leonardo DiCaprio niet eens getalenteerd genoeg is om de status van A-lijst als acteur te rechtvaardigen, blijft het een feit dat hij enorm populair is, een belangrijke geldmaker voor Hollywood en geliefd bij miljoenen.

Maar wat maakt hem volledig onopzegbaar, ondanks geruchten over duister gedrag en zijn productieve datinggewoonten?

Critici zeggen dat Leonardo DiCaprio grotendeels nep is

Een criticus stelde de vraag waarom Leonardo DiCaprio "zo teflon/niet-opzegbaar" is, terwijl hij uitlegde dat ze niet denken dat de acteur in de eerste plaats getalenteerd is.

Noemde Leo (evenals zijn soort collega Elon Musk) een "rijke oplichter" die milieukwesties "als PR" gebruikt, de commentator vroeg hoe het komt dat DiCaprio zo'n lange run in Hollywood heeft gehad met letterlijk nul verdenking op zijn pad gegooid.

Hoewel een beroemdheid onlangs Leo uitriep en zei dat hij een 'reality check' nodig heeft, vinden de meeste mensen het prima om de status-quo te handhaven - en Leo als de gouden jongen van Hollywood. Maar waarom?

Is Leonardo DiCaprio echt schandaalvrij?

Critici hebben een punt dat als Leo iemand anders was, hij waarschijnlijk hitte zou krijgen vanwege zijn uitgebreide relatiegeschiedenis met jongere vrouwen, zijn slechte gewoonten (roken is slecht voor het milieu, Leo!) van een ongenaakbare persoonlijkheid.

Er is ook het feit dat hij letterlijk meedeed aan het kopen van een privé-eiland (met andere uberrijke mensen), maar de projecten die hij lijkt te plannen nog niet heeft ontwikkeld.

Waarom is Leonardo DiCaprio onaantastbaar?

Hoewel de eerste criticus goed heeft uitgelegd waarom Leo misschien niet het gouden kind is dat fans denken dat hij is, kwamen anderen erbij om uit te leggen waarom ze denken dat dat zo is. En het begint met Leo's vroege dagen in Hollywood.

Hij noemde hem "Baby Leo", een reactie suggereerde dat het "collectieve bewustzijn" Leo ziet als zijn eerste personages in vroege rollen; 'Wat eet Gilbert Grape,' 'Titanic,' 'Romeo en Julia.'

Zijn "tijdperk van beroemdheden" werd gecementeerd door die schattige rollen, zeggen ze, waardoor Leo later "meer geprezen" optredens kreeg.

Het zou niet goed zijn voor Leo's reputatie om van hem weg te gaan, dus hij blijft onder de radar en blijft gevormd in die vroege jaren '90 percepties van hem, suggereren fans - inclusief het zeer zorgvuldig kiezen van zijn rollen en het behouden van zijn persoonlijke zaken uit de schijnwerpers.

Aanbevolen: