Fans denken dat dit de reden is waarom de carrière van Nina Dobrev niet omhoog is geschoten

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de reden is waarom de carrière van Nina Dobrev niet omhoog is geschoten
Fans denken dat dit de reden is waarom de carrière van Nina Dobrev niet omhoog is geschoten
Anonim

De meeste fans van Nina Dobrev weten dat de actrice echt een reputatie als actrice begon op te bouwen toen ze in 'The Vampire Diaries' verscheen. Maar voordat de serie eindigde, schokte Dobrev iedereen door de show (en haar ex, Ian Somerhalder) achter te laten.

Sindsdien is Nina veel in Hollywood gezien en in de tussentijd heeft ze talloze rollen (en romantische partners) opgepakt. En toch is haar carrière niet zo gelopen als de fans hadden gehoopt.

Om eerlijk te zijn, Nina is niet in de vergetelheid geraakt. Maar haar carrière heeft nog geen hoogtepunt bereikt en fans denken te weten waarom.

Waarom heeft Nina Dobrev 'The Vampire Diaries' verlaten?

Ze heeft het druk gehad sinds ze de serie verliet die haar in de schijnwerpers zette. Om te beginnen heeft Nina samen met haar vriend Julianne Hough een wijnbedrijf opgericht. Maar ze heeft geen noemenswaardige blockbusters gezien, zeggen fans.

In feite stelde een fan de vraag waarom Dobrev tegenwoordig geen "succesvolle tv-show leidt of populaire films headliner". Als reactie daarop suggereren talloze fans dat Nina gewoon de verkeerde carrièrestap heeft gemaakt.

Hoewel ze blijkbaar uit de vampierserie is gedoken omdat ze geen andere kansen wilde missen, denken sommige fans dat die beslissing haar praktisch gedoemd heeft te mislukken. Terwijl ze op zoek was naar filmrollen, had Nina haar carrière op andere manieren kunnen opbouwen, zeggen ze.

Waar ging Nina fout in haar carrière?

Hoewel fans de beslissing van Nina Dobrev respecteren om in films te duiken in plaats van meer tv-rollen, lijkt het erop dat haar sprong niet erg succesvol was. Na het verlaten van 'The Vampire Diaries' had Nina zelfs een paar filmprojecten bedacht, maar geen enkele was kaskraker. Daarna verscheen ze in een tv-serie (ironisch, nee?) Voor 13 afleveringen voordat ze verder ging met meer films.

Volgens IMDb heeft Nina momenteel een paar projecten in de maak, maar nogmaals, geen enkele is een enorme kaskraker. Het zouden zeker hits kunnen worden, maar deze films zorgen niet echt voor buzz voor de actrice.

Fans lijken het erover eens te zijn dat Nina de verkeerde route nam door te proberen de tv te verlaten voor film. In plaats daarvan, suggereren ze, had ze moeten overschakelen naar meer volwassen series (in plaats van tienervamp-drama's).

En nadat ze bijna zes jaar schijnbaar wegkwijnde op 'TVD', om fans het te horen vertellen, had Nina niet veel kans om echt keiharde rollen te spelen.

Per slot van rekening, merkte een fan op, Nina werd beroemd met een CW-hit voor tieners, en "mensen geven haar niet zoveel krediet als ze zouden moeten hebben en het is haar sindsdien gevolgd." Als ze er maar eerder uit was gekomen, laten ze doorschemeren, had ze een kans gehad om de 'next big thing' te worden.'

Aanbevolen: