Dit is waarom sommige Marvel-fans denken dat T'Challa niet moet worden herschikt

Inhoudsopgave:

Dit is waarom sommige Marvel-fans denken dat T'Challa niet moet worden herschikt
Dit is waarom sommige Marvel-fans denken dat T'Challa niet moet worden herschikt
Anonim

In deze tijd zijn er meer manieren waarop mensen beroemd kunnen worden dan ooit tevoren. Per slot van rekening kunnen mensen de aandacht van de massa trekken om alle traditionele redenen, zoals het schrijven van een geweldig boek, politieke macht verwerven, populaire muziek opnemen of acteur zijn. Naast al die wegen naar een superster, kunnen mensen nu beroemd worden dankzij hun sociale media-accounts, het hosten van een succesvolle YouTube-show en de hoofdrol in 'reality'-shows.

Gezien hoeveel beroemdheden er tegenwoordig zijn, zijn mensen zelden zo verwoest door het overlijden van een ster als in het verleden. Er zijn tenslotte zoveel andere beroemde mensen die opborrelen om hun plaats in de populaire tijdgeest in te nemen. Toen Chadwick Boseman stierf, was het echter een complete verrassing en je kon voelen dat een groot deel van het internet samen rouwde om zijn verlies.

Best bekend als de acteur die de Black Panther tot leven bracht in het Marvel Cinematic Universe, Chadwick Bosemans invloed op die franchise zal altijd voelbaar zijn. Sinds het overlijden van Boseman zijn er echter veel takes geweest over hoe de MCU in de toekomst met het Black Panther-personage zou moeten omgaan. Er zijn bijvoorbeeld veel MCU-fans die vinden dat het personage van Boseman, T'Challa, niet moet worden herschikt.

Een toneellegende

Voor het vroegtijdig overlijden van Chadwick Boseman, voelde het alsof de beste jaren van zijn carrière nog voor hem lagen. Hij was tenslotte nog maar begin veertig, het was overduidelijk dat hij een geweldige artiest was en dat hij beroemd genoeg zou worden om op de shortlist van acteurs te staan waar iedereen mee wil werken. Hoewel het heel triest is dat de wereld de decennia van fantastisch werk heeft gemist waar Boseman op het punt stond te staan, had hij al een legendarische carrière voor zichzelf opgebouwd.

Chadwick Boseman is natuurlijk het meest bekend vanwege het spelen van T'Challa in de MCU. Naast het tot leven brengen van dat geliefde personage, speelde Boseman ook een trio van geweldige echte mensen op het grote scherm, Jackie Robinson, James Brown en Thurgood Marshall. Boseman was ook zo goed in Da 5 Bloods van Spike Lee dat het waarschijnlijk lijkt dat de twee Hollywood-zwaargewichten samen nog veel meer prachtige films hadden kunnen maken. Veel van Bosemans collega's aanbaden hem tenslotte genoeg om in het openbaar om zijn verlies te rouwen, dus het lijkt zeer waarschijnlijk dat hij een plezier was om mee samen te werken.

Meer dan alleen een film

Toen Black Panther zijn debuut op het grote scherm maakte in Captain America: Civil War 2016, was het zo'n vreugdevolle gelegenheid dat mensen over de hele wereld dolblij waren. Wat de meeste mensen op dat moment niet wisten, was dat het volgende uitje van het personage, Black Panther uit 2018, nog meer voor de massa zou betekenen.

Gewoon een geweldige film in het algemeen, Black Panther verdiende meer dan $ 1.3 miljard aan de wereldwijde box office en het werd genomineerd voor een Best Picture Oscar. Een film die zowat iedereen aansprak, Black Panther was een spannende film die bioscoopbezoekers kennis liet maken met de fictieve wereld van Wakanda en ze wilden meer. Bovendien is het overduidelijk dat Black Panther veel betekende voor heel veel mensen omdat het gericht was op een geliefde zwarte superheld.

Ongetwijfeld onvervangbaar

Sinds het vroegtijdig overlijden van Chadwick Boseman, zijn er zeker enkele fans die hebben beweerd dat zijn beroemdste personage, T'Challa, moet worden herschikt. Een Reddit-gebruiker voerde bijvoorbeeld aan dat T'Challa als personage te belangrijk is om niet te worden herschikt, zelfs als ze Boseman's weergave van het personage iconisch noemden. Zeker een legitieme mening, er kan nog steeds worden beweerd dat de meerderheid van Black Panther-fans het gevoel hebben dat het personage met rust gelaten moet worden, althans voor een zeer lange tijd.

In een Quora-bericht vroeg iemand de gebruikers van de website om uit te leggen waarom ze vinden dat T'Challa niet moet worden herschikt. Quora-gebruiker Abhishek Duvvuri heeft die vraag uitstekend aangepakt. Om te beginnen schreef de gebruiker: "Chadwick Boseman is synoniem met zijn karakter, nog meer na zijn overlijden". Van daaruit somde Abhishek Duvvuri alle films op waarin Boseman T'Challa speelde in een duidelijke poging om aan te geven hoe moeilijk het zou zijn om iemand anders in de rol voor te stellen.

Vervolg, Quora-gebruiker Abhishek Duvvuri voerde aan dat de MCU om pragmatische redenen lang zou moeten wachten om T'Challa te herschikken. "Ik ben er meer dan zeker van dat een herschikking van hem zou worden beantwoord met kreten dat ze Boseman niet respecteren. Je kunt hem gewoon nog niet vervangen, en hij moet zich voegen bij de plank van andere personages die moeten wachten tot jaren in de toekomst wanneer ze kunnen worden herschikt voor nieuwe films."

Van hun kant waren andere Quora-gebruikers veel botter over hun gevoelens. John Miller schreef bijvoorbeeld; “Chadwick Boseman belichaamde het personage. Herschikken zou respectloos zijn voor hem en zijn familie.” Dan was er de gebruiker Rayne Covey, die geen blad voor de mond nam; “Het is FG onbeleefd om het beste deel van de MCU te herschikken. Gelukkig voor iedereen die denkt dat T'Challa niet moet worden herschikt, zal dit volgens rapporten niet snel gebeuren.

Aanbevolen: