Hier is waarom Joe Jonas werd uitgeroepen door zijn eerste geliefde

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Joe Jonas werd uitgeroepen door zijn eerste geliefde
Hier is waarom Joe Jonas werd uitgeroepen door zijn eerste geliefde
Anonim

In een ideale wereld zou iedereen perfect kunnen opschieten met elke persoon met wie ze ooit een romantische band hadden. In werkelijkheid komen echter ontzettend veel mensen op zeer slechte voet te staan met iemand voor wie ze ooit diepe romantische gevoelens hadden.

Als een gewoon persoon uiteindelijk een bittere relatie met zijn ex heeft, kunnen ze rekenen op een zekere mate van privacy terwijl ze proberen hun woede los te laten. Wanneer een ster echter betrokken raakt bij relatiedrama, leert de wereld snel wat er aan de hand is. Toen Nicolas Cage bijvoorbeeld slechts vier dagen nadat ze getrouwd waren uit elkaar ging van zijn vierde vrouw, haalde zijn relatiestrijd de krantenkoppen.

Aangezien de Jonas Brothers al sinds hun jeugd in de schijnwerpers staan, zou het logisch zijn als ze wisten hoe ze openbaar drama konden vermijden. Helaas lijkt het erop dat dat niet het geval is, althans als het gaat om Joe Jonas. Op een gegeven moment besloot Joe tenslotte om in het openbaar over zijn privéleven te kletsen en dat resulteerde erin dat de getalenteerde artiest door zijn eerste minnaar werd geroepen.

Vraag me iets

Gedurende de tijd dat de Jonas Brothers in de publieke belangstelling stonden, hebben ze veel toegewijde fans aangetrokken die elk aspect van hun carrière en persoonlijke leven volgen. Als gevolg hiervan zijn er mensen die elke beroemdheid kunnen opsommen waarmee elk van de Jonas Brothers is uitgegaan. Ondanks hoe goed de meeste Jonas Brothers-fans zijn, toen Joe Jonas in 2016 deelnam aan een Reddit AMA, kwamen gebruikers uit het houtwerk met vragen.

Tijdens de Reddit AMA van Joe Jonas bleek de popster buitengewoon open te staan tegenover zijn fans. Joe nam bijvoorbeeld geen blad voor de mond toen hem werd gevraagd wat de echte reden was dat de Jonas Brothers besloten uit elkaar te gaan. Nadat hij had toegegeven dat Nick degene was die aandrong op de splitsing, sprak Joe over boos zijn op zijn broer voordat hij in feite toegaf dat het misschien tijd was voor verandering.

Naast het aanpakken van de geruchten over de grote splitsing, onthulde Joe Jonas 'Reddit AMA nog een aantal interessante weetjes. Zo schreef Joe dat hij een fan was van de manier waarop hij werd geportretteerd op South Park. Joe schreef ook dat hij geniet van de meme "eenzame Kevin", zijn Camp Rock-dansen doet hem ineenkrimpen en dat hij opgewonden raakte tijdens het filmen van de videoclip voor "Body Moves" van DNCE. Aan de vreemde kant van de dingen, Joe sprak ook over de grootte van Nicks tepels en een ander onderwerp dat hem in heet water bracht.

Joe gaat te ver

Toen Joe Jonas plaatsvond in de eerder genoemde Reddit AMA 2016, had hij misschien de indruk dat de naam van die sessies juridisch bindend is. Hij leek tenslotte echt bereid om elke vraag te beantwoorden die fans hem stelden. Als de meeste sterren bijvoorbeeld een fan zouden vragen aan wie ze hun maagdelijkheid hebben verloren, zouden ze die vraag negeren en verder gaan. In plaats van die weg te gaan, maakte Joe de identiteit van zijn eerste minnaar heel duidelijk.

"Ik verloor mijn maagdelijkheid aan dit meisje genaamd Ashley. Je kunt het waarschijnlijk gewoon Googlen. Het is vrij eenvoudig om erachter te komen. Ik ben uitgegaan met een meisje genaamd Ashley, dus Google het maar om erachter te komen welke Ashley dat is." Hoewel het verbazingwekkend genoeg was dat Joe onthulde aan wie hij zijn maagdelijkheid verloor, was hij ook nog niet klaar. Joe ging tenslotte door met het onthullen van de grote inspanningen die hij deed om op dat moment bescherming te vinden.

Ashley's reactie

Wanneer mensen romantisch betrokken raken bij beroemdheden, hebben ze vaker wel dan niet te maken met de roddelbladen en de pers die hun privacy schenden. Toen Ashley Greene met Joe Jonas uitging, kreeg hun relatie veel aandacht van zowel de pers als de fans. Daardoor lijkt het aannemelijk dat Greene aan dat soort aandacht gewend is geraakt. Echter, gezien het feit dat Joe en Ashley een tijdje een hechte relatie hadden, had ze gerust moeten kunnen stellen dat hij hun vuile was niet in het openbaar zou luchten.

Toen Joe Jonas onthulde dat hij zijn maagdelijkheid verloor aan Ashley Greene, duurde het niet lang voordat de Twilight-acteur reageerde. Wanneer sommige sterren zich onrecht aangedaan voelen door hun leeftijdsgenoten, gaan ze naar sociale media om een sterk geformuleerde boodschap te posten. Als dat niet lukt, gaan ze op zoek naar een interview waar ze verbaal hun woede kunnen uiten. In dit geval riep Green Joe echter uit, terwijl hij ook overkwam als de stijlvolle in de interactie. Bijna onmiddellijk nadat de pers de Reddit AMA van Joe Jonas begon te verslaan, ging Ashley Greene naar Instagram en plaatste een eenvoudige afbeelding met de tekst 'klasse is tijdloos'.

Aanbevolen: