Welke MCU-ster is uitgeroepen door meer dan een van hun co-sterren?

Inhoudsopgave:

Welke MCU-ster is uitgeroepen door meer dan een van hun co-sterren?
Welke MCU-ster is uitgeroepen door meer dan een van hun co-sterren?
Anonim

Op het moment van schrijven zijn er 24 Marvel Cinematic Universe films uitgebracht. In die 24 films is een breed scala aan verschillende personages geïntroduceerd, wat een van de grootste sterke punten van de MCU is. Het is tenslotte heel goed gedocumenteerd dat de meeste fans van het Marvel Cinematic Universe graag zien dat personages uit verschillende films in de serie in latere films met elkaar omgaan.

Omdat zoveel personages uit het Marvel Cinematic Universe elkaars films zijn overgestoken, lijkt het vaak alsof de sterren van de serie allemaal goede vrienden zijn. Maar in werkelijkheid moet iedereen die een baan heeft gehad kunnen bevestigen dat veel collega's het niet met elkaar kunnen vinden. Helaas voor Gwyneth P altrow is het geen geheim dat sommige van haar mede-sterren van Marvel Cinematic Universe problemen met haar hebben sinds ze de megaster-acteur in het openbaar hebben geroepen.

P altrow-problemen

Ondanks alles wat Gwyneth P altrow heeft bereikt tijdens haar lange carrière, is ze een van de meest verdeeldheid zaaiende artiesten in Hollywood geworden. In tegenstelling tot sommige filmsterren die hun carrière hebben zien eindigen nadat ze in een enkele filmflop hadden gespeeld, blijft P altrow een grote ster, ook al heeft Gwyneth genoeg schetsmatige dingen gedaan om een lijst te inspireren.

Naast alle frustrerende dingen die Gwyneth P altrow in de loop der jaren persoonlijk heeft gezegd en gedaan, is haar website Goop op de een of andere manier controversiëler voor veel waarnemers. Goop heeft bijvoorbeeld dingen gedaan zoals het verkopen van een reeks uiterst twijfelachtige gezondheidsproducten en het organiseren van toppen die 'pretentieus' en 'hebzuchtig' worden genoemd.

Herintroductie Rage

Toen Sebastian Stan werd voorgesteld als de beste vriend van Steve Rogers, Bucky Barnes, in de eerste Captain America-film, schreven sommige bioscoopbezoekers zijn personage af als geen probleem. Toen Barnes opnieuw werd geïntroduceerd als The Winter Soldier in het vervolg, werd het echter al snel duidelijk voor MCU-fans dat het personage van enorm belang was. Meer recentelijk is Barnes zo'n belangrijk personage geworden dat hij de focus werd van een Disney + -show naast het personage dat ooit bekend stond als The Falcon.

Gezien wat Sebastian Stan heeft onthuld over Gwyneth P altrow, is ze hem blijven behandelen als een onbeduidend en vergeetbaar persoon. In 2019 plaatste Stan een afbeelding van zichzelf met P altrow en mode-iconen Valentino Garavani en Pierpaolo Piccioli tijdens een Paris Fashion Week-evenement. Hoewel dat misschien onopvallend was, schreef Stan in zijn bijschrift dat hij "blij was (hij) om zichzelf voor de derde keer opnieuw voor te stellen aan @gwynethp altrow".

Gezien het feit dat Sebastian Stan bekend staat als een grappenmaker, hebben sommige fans zijn bijschrift misschien afgeschreven als een poging tot humor. Een ondernemende Marvel Cinematic Universe-fan ging echter verder met het onderzoeken van het bijschrift en ze vonden bewijs dat P altrow vergeten is wie Stan is. Toen Stan en P altrow allebei een rode loper-evenement voor Avengers: Infinity War bijwoonden, werd Gwyneth voor de camera betrapt op de vraag aan Chris Pratt wie Sebastian is. Dat is behoorlijk ongelooflijk.

Nog een boze co-ster

Sinds Robert Downey Jr.'s Iron Man misschien wel het belangrijkste Marvel Cinematic Universe-personage tot nu toe is, heeft hij contact gehad met de meeste grote superhelden van de franchise. Ondanks dat feit lijdt het weinig twijfel dat Tony Stark van de MCU een speciale band had met Pepper Potts van Gwyneth P altrow en Peter Parker van Tom Holland. Als gevolg hiervan zijn Holland en P altrow in verschillende van dezelfde MCU-films verschenen en zijn ze zelfs een keer samen in The Graham Norton Show verschenen.

Helaas voor Tom Holland heeft Gwyneth P altrow vrij duidelijk gemaakt dat het werken met hem in verschillende films bijna niets voor haar heeft betekend. Na bijvoorbeeld een cameo in de door Nederland geleide film Spider-Man: Homecoming, ontkende P altrow dat ze in de film was verschenen totdat ze er verschillende keren aan werd herinnerd. Toen het eenmaal nieuws werd dat P altrow Spider-Man: Homecoming was vergeten, zei Holland dat die onthulling zijn hart brak.

Als het niet erg genoeg was dat Gwyneth P altrow de hoofdrol in Tom Holland's Spider-Man: Homecoming vergat, maakte ze het nog erger op Instagram. Later, in hetzelfde interview waarin Holland onthulde dat P altrow Spider-Man vergat: Homecoming brak zijn hart, sprak Tom over een andere trieste interactie die hij had met Gwyneth.

"Een keer toen we aan het filmen waren… "Avengers: Endgame" was ze in haar blauwe pak en ik in mijn Spider-Man-pak en ze kwam naar me toe en ze vroeg me om een foto met mij en Robert [Downey jr.]," zei hij. "En dan denk ik dat ze het postte en zei: 'Robert Downey Jr., ikzelf en deze man.' Ik was gewoon 'de man'. Het was schattig. Het was schattig." Hoewel dat verhaal misschien overdreven klinkt, plaatste Gwyneth echt een foto van zichzelf met Downey Jr. en Tom op Instagram en P altrow verwees naar Holland als "die andere kerel" in het bijschrift.

Aanbevolen: