Wie is de vrouw van 'Saved By The Bell'-acteur Mark-Paul Gosselaar en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van 'Saved By The Bell'-acteur Mark-Paul Gosselaar en wat doet ze?
Wie is de vrouw van 'Saved By The Bell'-acteur Mark-Paul Gosselaar en wat doet ze?
Anonim

Sinds Saved by the Bell begon als Good Morning, Miss Bliss in 1988, zijn er heel veel mensen geweest die veel geven om alles wat met de franchise te maken heeft. Hoewel het bijvoorbeeld vele jaren geleden was dat hij in de schijnwerpers stond, waren fans van de franchise er kapot van toen ze hoorden dat Dustin Diamond kanker had. Bovendien, toen hij stierf aan de vreselijke ziekte, wilden Saved by the Bell-fans dat de reboot een eerbetoon was aan Diamond.

Hoewel Saved by the Bell een ensembleshow was met veel personages waar kijkers dol op waren, werd Zack Morris altijd gepositioneerd als de hoofdpersoon. Als gevolg van dat feit en zijn overduidelijke knappe uiterlijk, is het heel duidelijk dat op het hoogtepunt van de populariteit van Saved by the Bell in de jaren 90, er miljoenen mensen waren die verliefd waren op Mark-Paul Gosselaar.

Ook al waren er ooit miljoenen jongeren die hun linkerarm zouden hebben gegeven om op date te gaan met Mark-Paul Gosselaar, hij kon ze zeker niet allemaal trouwen. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wie is Gosselaars vrouw Catriona McGinn?

Een ongelooflijke bruiloft

Gezien het feit dat Mark-Paul Gosselaar miljonair is, zouden de meeste mensen verwachten dat zijn huwelijk een prachtige aangelegenheid zou zijn die kosten noch moeite gespaard heeft. Sinds Gosselaar insideweddings.com een kijkje in zijn huwelijk gaf, is het bekend dat zijn speciale dag ongelooflijk mooi was, hoeveel het de geliefde acteur en zijn vrouw ook kostte.

Tijdens een gesprek met insideweddings.com onthulde Mark-Paul Gosselaar dat zijn weg naar het huwelijk begon met een op maat gemaakte verlovingsring die hij voor zijn vrouw had gemaakt. Na toestemming van haar vader te hebben gevraagd, maakten Gosselaar en Catriona McGinn een strandwandeling met zijn kinderen uit zijn eerste huwelijk en stelde hij de grote vraag terwijl de zon onderging. Zoals McGinn vertelde insideweddings.com, het voorstel van Gosselaar "was zo onverwacht" en ze "viel in zijn armen huilend en zei: 'Je bent natuurlijk gek, ja!'".

Toen Mark-Paul Gosselaar en Catriona McGinn eenmaal verloofd waren, was het tijd voor hen om een bruiloft te plannen. Gosselaar en McGinn zouden tenslotte niet trouwen in Las Vegas zoals Zack Morris en Kelly Kapowski deden. Uiteindelijk zouden ze een prachtig evenement organiseren onder de sterren in Santa Barbara, aangezien McGinn het prachtige weer van Californië wilde laten zien voor haar familie uit het VK.

Op hun grote dag liep Catriona McGinn door het gangpad op muziek die live werd gespeeld door een doedelzakspeler. Van daaruit trouwden Mark-Paul Gosselaar en McGinn in het bijzijn van 135 gasten met zijn kinderen uit zijn eerste huwelijk om hen heen.

Gezinsleven

Voordat Mark-Paul Gosselaar en Catriona McGinn elkaar ontmoetten, was hij van 1996 tot 2011 getrouwd met een vrouw genaamd Lisa Ann Russell. Tijdens zijn eerste huwelijk verwelkomde Gosselaar zijn eerste twee kinderen ter wereld, zijn oudste zoon Michael die werd geboren in 2004, en zijn oudste dochter Ava die in 2006 ter wereld kwam.

Toen Mark-Paul Gosselaar en Catriona McGinn eenmaal begonnen te daten, gingen ze snel samenwonen en op basis van al het beschikbare bewijs kreeg ze een hechte band met zijn eerste twee kinderen. Nadat Gosselaar en McGinn door het gangpad waren gelopen, voegden ze hun twee jongste kinderen aan het gezin toe. In 2013 beviel McGinn van hun tweede zoon Dekker en het jongste kind van het echtpaar, een dochter genaamd Lachlyn, kwam in 2015 ter wereld. Na de geboorte van zijn jongste kind vertelde Gosselaar aan People vier is genoeg. Klaar.”

McGinn's carrière

Nadat Catriona McGinn in Canada was geboren, studeerde ze af aan de Simon Fraser University en McGill University. Van daaruit zou McGinn haar uiterst succesvolle carrière beginnen. In het begin werkte McGinn als algemeen directeur bij een bedrijf genaamd Sparknet Communications. In die rol speelde McGinn een cruciale rol in de ontwikkeling van het beroemde Jack FM-radioformaat.

Vanaf daar werd Catriona McGinn de algemeen directeur van Nielsen Broadcast Data Systems. Terwijl hij voor dat bedrijf werkte, moest McGinn "toezicht houden op de afdelingen productontwikkeling, marketing en nationale advertentieverkoop". Hoewel McGinn op dat moment duidelijk veel carrièresucces had gehad, zou het vanaf dat moment alleen maar beter gaan.

In 2010 ging Catriona McGinn aan de slag voor Media Matters, "een vooraanstaand bewakings- en verificatieservice- en reclamebedrijf voor lokale uitzendingen". Na te zijn begonnen als verkoopmedewerker, werd McGinn gepromoveerd en werd ze reclamemedewerker. Hoewel er geen manier is om te weten hoeveel McGinn verdient in haar huidige rol, is het veilig om aan te nemen dat ze als leidinggevende een buitengewoon gezond salaris binnenha alt.

Aanbevolen: