Alles wat Jessie J heeft gedaan sinds de splitsing van Channing Tatum

Inhoudsopgave:

Alles wat Jessie J heeft gedaan sinds de splitsing van Channing Tatum
Alles wat Jessie J heeft gedaan sinds de splitsing van Channing Tatum
Anonim

Engelse zangeres en songwriter Jessie J die in de schijnwerpers brak na de release van haar single " Price Tag " uit 2011 begon haar carrière toen ze nog maar 11 was. Tussen toen en nu, heeft Jessie een succesvolle carrière voor zichzelf opgebouwd en daarmee de status van beroemdheid verdiend. En zoals de meeste sterren, is wat Jessie wel of niet doet altijd interessant. Het is dan ook geen verrassing dat fans graag willen weten wat hun favoriete zangeres heeft uitgespookt sinds haar scheiding van Magic Mike acteur Channing Tatum.

Het paar werd voor het eerst aan elkaar gekoppeld in 2018 en was aan en uit tot 2020 toen ze eindelijk stopten. Jessie bevestigde aan de wereld dat de relatie voorbij was in oktober toen ze een foto van zichzelf op Instagram deelde en zinspeelde op het "single life". muziek. Wil weten wat? Lees verder om erachter te komen.

8 Ze heeft een botsing gehad met Nicki Minaj

Jessie werd in de schijnwerpers geschoten na de release van haar hitsingle Bang Bang uit 2014, met zangeres Ariana Grande en rapper Nicki Minaj. Hoewel het nummer ongetwijfeld een hit was, heeft het de laatste tijd een soort breuk veroorzaakt tussen Jessie en Nicki. Tijdens een interview met Glamour sprak Jessie over hoe de samenwerking tot stand kwam, eraan toevoegend dat Nicki heel graag op het nummer wilde staan en dus lieten ze haar toe. Dit maakte de rapper echter boos, die een andere herinnering leek te hebben van hoe Bang Bang tot stand kwam. Ze ging naar Twitter met een ander verhaal en een tijdje konden we zien dat het op het punt stond af te gaan tussen deze twee sterren. Jessie nam echter een grote stap door zich te verontschuldigen voor haar opmerkingen en nogmaals, alles is goed tussen hen.

7 Ze begon een trainingsroutine

In de maanden sinds haar scheiding van Channing Tatum, heeft Jessie J fysieke fitheid tot een prioriteit gemaakt. De 33-jarige begon een trainingsroutine die ze graag deelt met fans via sociale media. Want Jessie helpt haar niet alleen om in vorm te blijven door te sporten, maar het houdt ook haar mentale inzinkingen onder controle en houdt haar positief. In een gesprek met Women's He alth Uk over de noodzaak om te sporten, zei de zangeres:

“Het maakt endorfines vrij - en daar geloofde ik nooit echt in totdat ik begon met sporten. Je krijgt echt dit trage gevoel voor een training waarbij je denkt: 'Oh, ik wil het niet doen' en je voelt je misschien een beetje down. Maar je doet een training en het geeft je die opkikker. Het geeft me het gevoel dat ik leef.”

6 Ze kondigde een oordiagnose aan

In december 2020 kondigde Jessie J aan dat bij haar de ziekte van Menière was vastgesteld, een aandoening in het binnenoor die duizeligheid en gehoorverlies veroorzaakt. De zangeres gaf toe dat ze doof was in haar rechteroor en hoe dat haar dagelijkse activiteiten beïnvloedde.

5 Jessie kondigt een social media break aan

Naast haar oorproblemen, heeft Jessie J ook last van een reactie in haar keel die haar een groot ongemak bezorgt. In een Instagram-post van 18 augustus onthulde de zangeres dat ze een pauze op sociale media zou nemen.

‘Ik ga een tijdje van socials verdwijnen en 100% van mijn focus in mezelf steken en tot op de bodem uitzoeken wat er met mijn lichaam aan de hand is. "Post er alleen maar over uit liefde en respect voor mijn fans die me hier volgen en steunen. Geen enkele uitleg is zo on-Ram." Jessie concludeerde.

4 Ze kondigde de vertraging van haar album aan

Kort na haar breuk met Channing kondigde Jessie aan dat ze een album in de maak had, tot grote opwinding van haar fans. De zangeres moest dit echter uitstellen vanwege haar terugkerende gezondheidsproblemen. Op Instagram vertelde Jessie J aan een fan dat het album zou worden uitgebracht als ze zich beter voelt, wat lang kan duren om te zien dat ze nog geen juiste diagnose heeft."Mijn keel is hetzelfde. Het is zo saai, zo saai. Ik weet niet eens meer wat ik moet zeggen. Het zou mijn schildklier moeten zijn; er wordt naar mijn ruggengraat gekeken," zei Jessie. Uit alles wat ze deelde, leek het erop dat er geen specifieke diagnose was, maar de zoektocht naar wat er mogelijk mis zou kunnen zijn, gaat door.

3 Ze heeft problemen gehad met zingen

Jessie's mysterieuze ziekte heeft haar niet alleen voortdurend pijn gedaan, maar het heeft ook haar zangvermogen aangetast. De zangeres onthulde op sociale media dat hoewel haar stembanden niet het probleem waren, de pijn van de omliggende organen het haar moeilijk maakte om te zingen. 'Gisteren heb ik geprobeerd een nummer te zingen dat ik normaal gesproken gemakkelijk kan zingen, en dat lukte niet. Het probleem dat ik ondervind is niet mijn stem, maar beïnvloedt mijn stem. En tja… ik snikte. Urenlang', onthulde ze in een Instagram-bericht.

2 Jessie deelde de dood van haar fan

In 2013 zorgde de zangeres voor opschudding toen ze haar haar scheerde tijdens een liveshow. Ze zou later onthullen dat ze geïnspireerd was door een fan, Amy, die op dat moment met ernstige gezondheidsproblemen worstelde. Helaas kon Amy maar zo lang vechten. Eerder in augustus kondigde Jessie J het overlijden van Amy aan met een lief, hartverwarmend eerbetoon dat op sociale media werd gedeeld.

1 Ze sierde de cover van Harper's Bazaar

In juli deelde Jessie J foto's van zichzelf op de voorkant van Harper's Bazaar Vietnam, samen met de beroemde make-upartiest Anthony Nguyen. De zangeres zag er prachtig uit in haar outfits waarin ze haar vrouwelijke en sexy kant konaliseren. Verwacht werd dat fans super enthousiast waren om Jessie op de tijdschriftomslag te zien, velen gingen naar de commentaarsectie met niets dan complimenten voor de zanger.

Aanbevolen: