Alles wat Lilli Reinhart heeft gedaan sinds haar splitsing van 'Riverdale' co-ster Cole Sprouse

Inhoudsopgave:

Alles wat Lilli Reinhart heeft gedaan sinds haar splitsing van 'Riverdale' co-ster Cole Sprouse
Alles wat Lilli Reinhart heeft gedaan sinds haar splitsing van 'Riverdale' co-ster Cole Sprouse
Anonim

Lilli Reinhart staat wereldwijd bekend om haar doorbraakrol in CW's Riverdale als Betty CooperEn ondanks dat Riverdale's bronmateriaal (The Archie Comics ) zich concentreert op de strijd om Archie's hart tussen Betty en Veronica , wist de show Betty snel te bereiken met een andere broedende jongen. Betty en Jughead , al snel door fans gebrandmerkt als ‘Bughead ’, werden een iconisch onderdeel van de serie. En zoals bij veel beroemde koppels, veranderde deze romantiek op het scherm al snel in liefde buiten het scherm.

Maar helaas, na bijna zes jaar samen, kondigde Cole Sprouse aan dat de twee begin 2020 uit elkaar gingen te midden van de pandemie. Maar alleen omdat ze geen deel uitmaakt van een machtspaar, betekent niet dat ze gewoon aan de zijlijn van het leven zit. Ze heeft het spel de laatste tijd op verschillende manieren verslagen. Hier zijn alle dingen die Lili Reinhart heeft bereikt nu ze single is en klaar om zich te mengen (in de branche dus).

6 Deelde haar waarheid

Tijdens de Pride-maand in 2020 onthulde Lili Reinhart via Instagram-verhaal dat ze een trotse biseksuele vrouw was. Ze vertelde haar fans ook dat ze het LGTQ+ for Black Lives Matter-protest bijwoonde. En hoewel de omstandigheden moeilijk zijn, toont het ongelooflijke kracht om open te zijn over je eigen persoonlijke worstelingen om een discussie op gang te brengen over een groter probleem. Sinds haar coming-out is ze sindsdien standvastig gebleven in haar overtuigingen. Ze ging zelfs zo ver dat ze op Twitter ging om met fans en trollen te discussiëren. Ze erkende de stereotypen over biseksuele vrouwen en toevallige bifobie als een probleem dat niet alleen schadelijk is, maar ook een oorzaak van onzekerheid is die moet worden stopgezet.

5 Woonde het Met Gala bij

Geen grappen over single zijn hier, want er is echte moed en kracht voor nodig om alleen naar een evenement te gaan, vooral als je een beroemdheid bent die over de rode loper loopt. Na eerder het Met Gala bij te wonen in 2019 met toen-vriend Cole Sprouse, liep Lili Reinhart solo over de loopbrug. In een prachtige roze jurk omarmde Reinhart het thema 'In America' door de bloem van elke staat op haar jurk te plaatsen in een prachtige trein. Ze zag er niet alleen geweldig uit, maar ze liet jonge meisjes zien dat je nog steeds in je eentje kunt rocken en feesten.

4 Star on the Rise

Reinhart speelt de hoofdrol in Netflix's Plus/Minus, een film over hoe één keuze het leven in twee totaal verschillende levens kan doen opsplitsen. Ze speelt niet alleen hoofdrolspeelster Natalie, maar heeft ook een kans gekregen als uitvoerend producent. Hoewel de productie volgens Reinhart's Instagram officieel is afgerond, is er nog geen releasedatum aangekondigd. Maar de film zal hoogstwaarschijnlijk in de zomer van 2022 uitkomen. En zoals we allemaal weten, als je eenmaal in één Netflix Original verschijnt, zul je waarschijnlijk in de meeste van hen verschijnen. Let dus goed op, want Lili Reinhart is misschien wel het volgende Netflix-icoon.

3 Werd een dichter

Het lijkt erop dat Reinhart haar meer kwetsbare kant deelt terwijl ze een pauze nam van de schijnwerpers om een fantastische poëziebundel te schrijven. Het boek, getiteld Swimming Lessons: Poems, uitgebracht in september 2020, onderzoekt angst, depressie en hoe roem en hartzeer de geestelijke gezondheid beïnvloeden. Deze dichtbundel werd een bestseller en kwam binnen op nummer twee van de bestsellerlijst. Het boek heeft niet alleen een prachtige omslag en een prachtige esthetiek, maar het erkent ook echte problemen en worstelingen waarmee zelfs beroemdheden worden geconfronteerd. Ze verklaarde dat het echt een kwetsbaar moment voor haar was, maar ze was geschokt en opgetogen over alle ontvangst van haar fans.

2 gaf meisje baas energie

Reinhart heeft het niet alleen druk gehad met acteren, ze heeft het ook op andere manieren in de industrie gedood. Reinhart en haar bedrijf Small Victory Productions hebben zojuist een deal getekend met Amazon Studios. Nadat ze eerder met hen had samengewerkt voor haar film Chemical Hearts uit 2020 als zowel een van de sterren als een uitvoerend producent, wilde Amazon Lili Reinhart graag tekenen voor zowel film- als tv-inhoud. Reinhart hoopt moderne verhalen te vertellen die inclusiviteit en jongvolwassenheid vieren. Dus ook al wil de ster geen lange tv-shows doen als haar verblijf bij Riverdale voorbij is, ze zet zich nog steeds in voor de media in veel verschillende vormen.

1 Slayed the Magazine Game

Hoewel de sterke en felle Lili Reinhart meer is dan alleen een mooi gezicht, staat haar schoonheid nog steeds buiten kijf. En recentelijk stond ze absoluut prachtig op de cover van vele tijdschriften, waaronder Elle, Nylon Magazine, Flaunt Magazine, Allure, Variety en nog veel meer. Niet alleen is haar mode- en fotoshootspel supersterk, maar ze is ook een woordvoerder van Covergirl (en sinds begin oktober vorig jaar) en brengt het merk altijd naar haar fans met een geweldige look.

Aanbevolen: