Amelia Hamlin getrolled voor haar 'ongelukkige' wenkbrauwlook voor London Fashion Week

Amelia Hamlin getrolled voor haar 'ongelukkige' wenkbrauwlook voor London Fashion Week
Amelia Hamlin getrolled voor haar 'ongelukkige' wenkbrauwlook voor London Fashion Week
Anonim

Amelia Hamlin verbaasde fans onmiskenbaar met haar glamoureuze looks voor de London Fashion Week 2021.

Een bepaalde gewaagde outfit liet niets aan de verbeelding over toen ze haar tepels aan het publiek ontblootte. Hamlin stapte uit naar een post-Fashion Week-feest georganiseerd door Perfect Magazine in het "tweedelige zilveren maliënkolderensemble van Natalia Fedner"..”

Toen ze de outfit op haar Instagram-account plaatste, haastten velen zich naar haar commentaargedeelte om hun bewondering voor de 20-jarige te uiten. Terwijl ondernemer Serena Kerrigan Hamlin als een "icoon" bestempelde, probeerde haar zus, Delilah Belle Hamlin, de volgende te zijn om de gewaagde outfit aan te trekken. Ze reageerde onder Hamlin's post: "Ik zal dit de volgende keer lenen."

Na de avond waarop ze alles ontblootte, ging Hamlin opnieuw naar Instagram om fans te laten zien hoe haar ouders op de look hadden gereageerd.

Hamlin plaatste een screenshot van een tekstthread waarin ze haar vader verontschuldigde voor de outfit. Bij de foto stond: "Voor degenen onder u die zich zorgen maken over Harry Hamlin".

De thread toonde haar sms-bericht terwijl ze schreef: "Sorry voor mijn gesmoorde vader, het is mode." Waarop moeder, Lisa Rinna, antwoordde met "Ik zag net lol." Gevolgd door "Het is fashionnnnn."

Hoewel de outfit het onderwerp van gesprek was tussen veel fans en Twitter-gebruikers, concentreerden anderen zich op een ander aspect van de look. Velen gingen naar Twitter om Hamlin te trollen op de wenkbrauwlook waar ze voor had gekozen.

De borstelige, slordige blik werd niet onthaald door fans toen ze de draak staken met het model. Eén vergeleek haar zelfs met de tv-reclamepersonages, The GEICO Cavemen.

Een Twitter-gebruiker reageerde op de wenkbrauwlook terwijl ze schreven: Dus Amelia Gray Hamlin gaat naar het London Fashion Week-feest in een pure jurk. En niemand zegt iets over haar gezicht? Heeft een 3-jarige haar wenkbrauwen geverfd? Stop met het verheerlijken van dwazen.”

Een ander zei: Ik vraag me af wat het ongelukkige wenkbrauwprobleem van Amelia Gray Hamlin is. Ze is een prachtige meid, maar het lijkt erop dat iemand geprobeerd heeft wat van haar wenkbrauwproduct af te wrijven en het gebied niet volledig heeft schoongemaakt.'

Terwijl een ander het ermee eens was, voegde hij eraan toe: Bedankt. Ik dacht dat dit expres was en het maakte me erg in de war.”

Een andere gebruiker beweerde dat de gewaagde outfit was gebruikt als een truc om af te wijken van de wenkbrauwlook. Ze stelden de onthullende stijl van de outfit in vraag terwijl ze schreven: "Is dat om de wenkbrauwen af te leiden??"

Aanbevolen: