Twitter reageert op de romantische hoofdrolspelers van Chris Evans en Scarlett Johansson

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de romantische hoofdrolspelers van Chris Evans en Scarlett Johansson
Twitter reageert op de romantische hoofdrolspelers van Chris Evans en Scarlett Johansson
Anonim

MCU co-sterren Scarlett Johansson en Chris Evans zijn gecast om de hoofdrol te spelen in een nieuwe romantische actie-avonturenfilm met de titel Ghosted. Volgens Deadline wordt het spraakmakende project geregisseerd door Dexter Fletcher, die Rocketman creëerde en ook werkte aan de voor een Oscar genomineerde film Bohemian Rhapsody.

Details over het plot van de film worden geheim gehouden, maar het project wordt beschreven als een "high-concept romantisch actie-avontuur" vergelijkbaar met de avonturenfilm Romancing the Stone uit 1984, met de legendarische acteurs Michael Douglas en Kathleen Turner.

Hun fans zijn enthousiast

Chris en Scarlett ontmoetten elkaar voor het eerst in 2004 op de set van The Perfect Score en zijn sindsdien goede vrienden gebleven. De acteurs worden bewonderd om hun illustere rollen in de MCU als Steve Rogers (Captain America) en Natasha Romanoff (Black Widow).

Terwijl fans aanvankelijk hoopten op een romance tussen Scarlett en Chris, heeft het paar altijd volgehouden dat ze vrienden zijn.

Johansson heeft eerder toegegeven dat ze zich als een "grote zus" voor Evans voelt, dus fans zijn verheugd om hun chemie op het scherm in Ghosted te zien. Het is ook een groot moment voor fans die de superheldenpersonages van Natasha en Steve samen hebben gebracht, en kunnen niet wachten tot de acteurs herenigd zijn.

"SteveNat-fans worden gek", schreef een fan in reactie op het nieuws.

"Je had me bij "Scarlett Johansson en Chris Evans om te schitteren in romantische actiefilm" I'M SOLD ", heeft een gebruiker gedeeld.

"De stans van Romanogers worden gek op dit moment!!" zei een fan.

"de vriendschap van chris evans en scarlett johansson die altijd rondhangt op sets, kan niet wachten om het weer te zien in 'Ghosted'." gutste een fan.

Ghosted is de tweede film die Scarlett Johansson heeft getekend, sinds ze haar rechtszaak tegen Disney heeft aangespannen wegens het schenden van haar Black Widow-contract. De actrice is ook gecast in een naamloos project van Wes Anderson, dat momenteel in Spanje wordt opgenomen.

Chris Evans heeft ook een overvloed aan projecten op zijn naam staan en kreeg lovende kritieken voor zijn recente optreden in Defending Jacob van Apple TV. Hij is herenigd om samen te werken met Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo aan Netflix' actiethriller The Grey Man, naast Ryan Gosling.

In 2007 speelde Evans de liefdesbelang voor het personage van Johansson in de romcomfilm The Nanny Diaries. Het paar zal bijna 14 jaar later opnieuw pronken met hun indrukwekkende chemie op het scherm in Ghosted.

Aanbevolen: