MCU: Heeft Scarlett Johansson meer verdiend dan Chris Evans voor 'The Avengers'?

Inhoudsopgave:

MCU: Heeft Scarlett Johansson meer verdiend dan Chris Evans voor 'The Avengers'?
MCU: Heeft Scarlett Johansson meer verdiend dan Chris Evans voor 'The Avengers'?
Anonim

Marvel en DC zijn de twee grootste spelers in het superheldenfilmspel en elke studio heeft het afgelopen decennium een aantal knallers gemaakt. Hoewel DC het goed heeft gedaan, heeft Marvel de game echt naar een ander niveau getild, waarbij de MCU het nieuwe gezicht van de filmindustrie is. Met perfect gecaste personages en geweldige verhalen heeft de MCU geen tekenen van vertraging laten zien.

Tijdens de eerste drie fasen van de MCU waren Chris Evans en Scarlett Johansson van groot belang om de franchise naar een ander niveau te tillen, en ze zullen voor altijd origineel lid blijven van de Avengers. Hoewel ze allebei veel geld verdienden, verdiende Scarlett eigenlijk meer dan Chris voor de eerste Avengers-film.

Dus, hoe was de loonkloof voor de twee artiesten? Laten we eens nader kijken en zien hoe het voor hen tweeën is afgelopen!

Scarlett verdubbelt Evans voor The Avengers

Pet en zwarte weduwe
Pet en zwarte weduwe

Terwijl het Marvel Cinematic Universe eindelijk zijn grootste helden samenbrengt voor The Avengers, was het tijd voor de studio om serieus deeg te gaan maken voor zijn grootste sterren. Het was in die tijd dat Johansson het loon van Chris Evans verdubbelde.

Volgens The Hollywood Reporter kreeg Chris Evans tussen de $ 2 en $ 3 miljoen betaald voor de eerste Avengers-film, en Scarlett Johansson zou naar verluidt minstens twee keer zoveel hebben verdiend als hij. Dit is best interessant als je bedenkt dat Chris Evans al de hoofdrol had in zijn eigen Marvel-film en dat het personage van Scarlett Johansson op dat moment niet veel meer was dan een secundair stuk in de MCU.

Een ander ding waarmee rekening moet worden gehouden bij het bekijken van het rapport van The Hollywood Reporter, is dat er bonussen waren bij alle artiesten, wat betekent dat hun basissalaris een stuk lager had kunnen zijn en dat prikkels uiteindelijk de oorzaak waren naar hun enorme betaaldag.

Het is duidelijk dat de agent van Scarlett Johansson uitzonderlijk goed voor haar heeft gezorgd tijdens de onderhandelingen, omdat ze vanaf de sprong een aanzienlijk bedrag verdiende. Zoals we zullen zien, zouden de zaken uiteindelijk in de loop van de tijd zelfs beter worden, aangezien Chris Evans een veel grotere ster werd.

Dingen zelfs voor de leeftijd van Ultron

Pet en zwarte weduwe
Pet en zwarte weduwe

Nadat er nog een paar films in de strijd waren getreden in de MCU, was het opnieuw tijd om Earths Mightiest Heroes samen te brengen om een enorme troepenmacht neer te halen. Het resultaat hiervan was de film Avengers: Age of Ultron, en de loonkloof tussen Scarlett Johansson en Chris Evans zou tot het verleden behoren.

Volgens Business Insider zouden Chris Evans en Scarlett Johansson loonsverhogingen krijgen en $ 15 miljoen per film verdienen. Dankzij het gigantische succes van de eerste Avengers-film konden de acteurs een veel hoger salaris afdwingen en de zaken naar een nieuw niveau tillen voor hun vermogen.

Een van de belangrijkste verschillen deze keer in vergelijking met de eerste Avengers-film was dat Chris Evans een enorme ster was geworden dankzij het monumentale succes van de Captain America-films en de groeiende populariteit van zijn personage. Hierdoor en vanwege het gebrek aan solofilms van Scarlett Johansson, zou het voor haar een beetje logisch zijn om meer geld te blijven verdienen dan hij.

Zoals we zouden zien, was Avengers: Age of Ultron een enorme hit aan de kassa, en alle betrokken artiesten werden rijkelijk gecompenseerd. Dit was een trend die zich zou voortzetten in de volgende twee Avengers-films.

Ze blijven gelijk voor Infinity War en Endgame

Pet en zwarte weduwe
Pet en zwarte weduwe

Nu de loonkloof tussen Scarlett Johansson en Chris Evans gelijk was, was het tijd om de zaken in evenwicht te houden voor Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Deze twee films zouden een mooie buiging maken voor de Infinity Saga voor de MCU, en ze zouden allebei een enorm succes worden aan de kassa, met elk meer dan $ 2 miljard wereldwijd, volgens Box Kantoor Mojo.

Het lijkt erop dat beide personages een minimale rol zullen spelen in de MCU in de toekomst, gezien wat er gebeurde tijdens de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, hoewel we wel weten dat Scarlett Johansson haar op Black Widow-film krijgt, die wordt later dit jaar uitgebracht.

Tegen de tijd dat het allemaal gezegd en gedaan is, zullen beide artiesten ongelooflijk veel geld hebben verdiend met hun tijd in de MCU, dus het is interessant om te zien dat Scarlett Chris meer verdiende tijdens hun eerste uitstapje naar de franchise.

De MCU heeft de carrières van Chris en Scarlett in de jaren 2010 naar een heel ander niveau getild, en elke artiest zal goede herinneringen hebben aan het verdienen van miljoenen terwijl hij de filmindustrie voorgoed veranderde.

Aanbevolen: