Twitter reageert op de dood van Matthew Mindler als zelfmoord

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de dood van Matthew Mindler als zelfmoord
Twitter reageert op de dood van Matthew Mindler als zelfmoord
Anonim

De dood van kindster Matthew Mindler heeft Hollywood op zijn kop gezet, en terwijl zijn fans en volgers rouwen om het verlies van de 19-jarige ster, troffen de krantenkoppen de fans met nog een schokkende onthulling dat ze worstelen om vrede te sluiten met. Matthew's dood is als zelfmoord bestempeld en de emoties stromen binnen.

Toen het nieuws bekend werd dat Mindler vermist werd in zijn studentenhuis aan de Millersville University in Pennsylvania, werd gemeld dat zijn moeder hem probeerde te bereiken, maar er niet doorheen kon komen. Ze startte een welzijnscheck door de campus en reed toen zelf naar de campus, op zoek naar haar zoon.

De tragische dood van Matthew Mindler

Matthews vrienden, familie en volgers waren allemaal verpletterd toen ze hoorden dat zijn leven zo kort was. Hij had zo'n veelbelovende toekomst voor zich, en de verwarring en het verdriet sloegen onmiddellijk toe toen hij hoorde dat hij was overleden.

Matthews lichaam werd gevonden in de buurt van de campus, en het nieuws dat zijn dood een zelfmoord was, wordt nu in verband gebracht met wat zijn moeder beschrijft als zijn worsteling met 'verlammende angst'.

Ze onthulde dat hij voortdurend worstelde met angst waardoor hij vaak niet in staat was om te gaan met de uitdagingen waarmee hij van dag tot dag werd geconfronteerd, maar ze houdt vol dat hij op het moment van zijn dood positief was pad, met veel om naar uit te kijken.

Matthew voelde zich goed in het studentenhuis en keek naar de toekomst door met schooladviseurs te praten over het starten van een computer-/programmeerclub op de campus. Matthew had zelfs een aanstaande sollicitatiegesprek met de IT-afdeling en was blij te kunnen melden dat hij gemakkelijk vrienden maakte.

Toen stopte het allemaal en werd zijn wereld stil. Fans kregen opnieuw een zware klap te verwerken toen ze ontdekten dat zijn dood als zelfmoord werd bestempeld.

Fans worstelen om te leren Matthew nam zijn eigen leven

Het feit dat dit als zelfmoord werd bestempeld, is wat fans echt in beroering brengt. De voormalige ster die verscheen in Our Idiot Brother en As The World Turns, had zoveel om naar uit te kijken. Hij was succesvol in zijn carrière en was geliefd bij zowel fans als familie.

Fans overspoelden sociale media met opmerkingen zoals; "oh nee, geen zelfmoord. damn," evenals; "Ik had geen idee dat hij van binnen pijn deed", evenals; "zelfmoord is een verwoesting voor iedereen in zijn leven, en een echt triest en grof ontwaken voor het belang van geestelijke gezondheid."

Anderen hebben gezegd; "dit is zo verdrietig dat ik het niet eens aan kan, het spijt me voor zijn familie," en "wat een jong leven, en zo'n tragisch verhaal, gebeden voor zijn familie en voor zijn gewonde ziel."

Zijn exacte doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

Aanbevolen: