Dit is hoe fans zich echt voelen over Doc Ock, Green Goblin en Electro in de nieuwe Sider-Man-film

Inhoudsopgave:

Dit is hoe fans zich echt voelen over Doc Ock, Green Goblin en Electro in de nieuwe Sider-Man-film
Dit is hoe fans zich echt voelen over Doc Ock, Green Goblin en Electro in de nieuwe Sider-Man-film
Anonim

WAARSCHUWING: kan spoilers bevatten. Wat is er zojuist gebeurd? De eerste teaser-trailer voor de derde aflevering van Spider-Man: No Way Home is zojuist uitgekomen en fans worden gek. De trailer lekte op de ochtend van de 23e en Sony blokkeerde hem zo veel als ze konden, maar fans vonden nog steeds manieren om hem te bekijken. Diezelfde avond ging Marvel echter door en bracht de officiële trailer uit en, oh boy, het is een goede. Tom Holland heeft het deze keer niet eens verpest.

Het werd in feite bevestigd dat Jamie Foxx terug zou komen om Electro te spelen, wat fans zagen in The Amazing Spider-Man 2, met Andrew Garfield. Toen kwamen er meer geruchten dat Alfred Molina terug zou zijn als Doctor Octopus, "Doc Ock." Hij speelde het personage in de eerste versie van Spider-Man met Tobey MaGuire.

Er komt misschien nog een favoriet van fans terug en als je heel snel met je ogen hebt geknipperd, heb je het misschien gemist. Je ziet de bommen van de Green Goblin verschijnen en dan zijn gekakel op de achtergrond, maar officieel zie je hem niet. Zou Willem DaFoe een comeback kunnen maken? Hopelijk. Je ziet Garfield of MaGuire ook niet, maar als hun schurken er zijn, moeten ze dat ook zijn, toch? Toch?!?

Ontdek hoe fans zich voelen over de terugkeer van deze drie populaire schurken.

10 De Trailer

In de tweede film moest Peter Parker herstellen van de dood van Tony Stark in Avengers: End Game en probeerde hij zijn nalatenschap in leven te houden. Aan het einde van de film sterft Mysterio en onthult J Jonah Jameson aan de wereld dat Parker Spider-Man is. Dus in No Way Home heeft Parker te maken met de gevolgen van iedereen die zijn geheim kent en Doctor Strange rekruteert om hem te helpen. Hij moet ook niet alleen de schurken uit zijn wereld onder ogen zien, maar ook van andere multi-verzen, wat fans doet geloven dat er ook andere Spider-Mans zullen zijn.

9 Ik hoor de lach van Green Goblin

Ik hoor de lach van Green Goblin en Doc Ock die 'Hallo Peter' zegt,' luidt de tweets, en het is een video van een persoon die in de lucht wordt getild, bijna alsof ze naar de hemel worden opgestegen.

Deze tweet is zo nauwkeurig. Ook al was er nieuws dat Doc Ock terug zou komen, mensen zijn nog steeds enthousiast omdat het de originele cast is en niet al te veel verwachte Green Goblin. De video was snel, maar fans waren sneller en vingen alle verwijzingen naar de vorige schurken op.

8 Ik ben zo blij

De tweet luidde: "Het kan me niet schelen dat we Tobey en Andrew niet in die trailer hebben gezien toen de trailer zo opwindend was en ons een soort Lizard en Doc Ock gaf en plaagde voor Sandman, Electro en Green Goblin. Ik ben zo blij."

En eerlijk gezegd, dat is een geweldige stemming. Dit was pas de eerste teaser-trailer en het was al zo boordevol actie. Het tweede deel zal ongetwijfeld alle drie Spidey's herenigen zien en zou zelfs nog spannender kunnen zijn. Fans kunnen niet wachten op deze film.

7 De manier waarop ik schreeuwde

Deze Twitter-gebruiker plaatste een video van de tentakel van Doc Ock die de straat verpest en vervolgens naar hem pant en zegt 'Hallo Peter'. Doc Ock is terug en beter dan ooit. We schreeuwden allemaal tijdens die hele trailer.

Om Alfred Molina terug te zien in dat kostuum bracht veel herinneringen terug voor mensen die met die Spider-Man zijn opgegroeid, en het zal zo spannend zijn om ze allemaal samen te zien komen. Er zal tijdens de film veel geschreeuwd worden.

6 Dit staat op het punt krankzinnig te worden

"Matt Murdock, Andrew en Tobey's Spider-Mans, Green Goblin, Doc Ock, Electro, omdat ze het multiversum hebben geopend. Deze film staat op het punt krankzinnig te worden sorry, "lees een tweet. Ze plaatsten een video van een man die in paniek raakt en zegt "wakker worden". werd getoond.

5 [Green Goblin] maakte me bang als een kind

Hij maakte de levende S bang uit de 6-jarige ik toen ik Spider-Man toen zag en hij slaagde er op de een of andere manier NOG STEEDS in om me nu na aaaaallll deze jaren in SpiderManNoWayHomeTrailer… Damn. Willem Dafoe als Green Golbin is een absolute legende', luidde deze tweet.

Eerlijk gezegd heeft hij in de jaren 2000 waarschijnlijk veel kinderen bang gemaakt, maar hij is zo legendarisch dat we hem kunnen vergeven, net als deze Twitter-gebruiker. Ook al hebben we de acteur zelf niet gezien, zijn gekakel was genoeg voor fans om in paniek te raken.

4 Groene Kobold Overleden. Hoe werkt dit allemaal?

In antwoord op een tweet over Willem Dafoe's Green Goblin als de beste aller tijden, vroeg een Twitter-gebruiker: "Wacht even. Ik zweer dat hij stierf in Spider-Man 1? Hoe werkt dit allemaal?" En dat is de vraag die we hebben gesteld.

Als iemand uit een multiversum komt, wordt hij dan opgewekt? Doc Ock zou zogenaamd 'stierf' zijn, evenals Electro die werd opgeblazen, dus hoe zijn ze echt terug? De film zal waarschijnlijk alle vragen beantwoorden die het internet beantwoordt.

3 Wist Doc Ock dat dit niet zijn Peter was?

Deze tweet vroeg of Doc Ock wist dat het personage van Tom Holland Peter Parker was, of praatte hij met Peter van Tobey MaGuire en werd het zo bewerkt dat het leek alsof hij met Tom praatte? Want hoe zou hij weten dat Tom Peter Parker is als hij hem nooit heeft ontmoet? Er zijn zoveel vragen die beantwoord moeten worden, en we kunnen niet wachten tot december om ze uit te zoeken.

2 De trailer verwijst naar 5 schurken

Hoewel Doc Ock, Green Goblin en Electro allemaal prominent aanwezig waren in de trailer, zijn er een paar andere schurken die je misschien hebt gemist, die het internet heel snel oppikte. Fans denken ook dat Lizard en Sandman in de film zullen spelen, die in de eerste twee versies van Spider-Man zaten. Knipper met je ogen en je hebt het misschien gemist. Lizard verstopt zich in het donker achter Parker en fans zagen zand toen Spider-Man aan het rennen was, maar de flitsen waren zo snel. Hopelijk komt er in de tweede trailer meer over hen.

1 Wat dit allemaal kan betekenen

Tom Hollands contract loopt af na deze film, dus zou dit het einde van Spider-Man kunnen zijn? Het lijkt zeker een einde. Voorlopig althans. Marvel en SONY, die beiden de rechten op Spiderman bezitten, kunnen het zelden eens worden, en dit zorgt ervoor dat de films plotseling eindigen. Tenzij zijn contract wordt verlengd, zou dit het einde kunnen zijn van Tom Holland's Spider-Man.

Met al deze schurken die het multiversum betreden, kan het ook een voorbereiding zijn voor een Sinister Six-film, waarover al een tijdje wordt gesproken. Het kan ook leiden tot een andere film met meerdere coupletten waarin MaGuire, Garfield en Holland allemaal samen zouden kunnen vechten. Er zijn talloze opties. We weten alleen dat we niet kunnen wachten tot 17 december.

Aanbevolen: