Dit is hoe fans zich echt voelen over 'Mean Girls

Inhoudsopgave:

Dit is hoe fans zich echt voelen over 'Mean Girls
Dit is hoe fans zich echt voelen over 'Mean Girls
Anonim

Als je meer te weten komt over de inspiratie achter Mean Girls, is het fascinerend om Tina Fey te horen zeggen dat ze ooit een gemeen meisje was, want niemand zou dit van de ster verwachten.

De liefde van Mean Girls is zo sterk dat Vanessa Hudgens een ode bracht aan een scène met een groep van haar vrienden, en het lijkt ook een goed idee om de film opnieuw te bekijken.

Maar hoe denken mensen echt over deze film uit 2004? Vinden ze het nog steeds zo leuk als toen ze het voor het eerst zagen, en kunnen fans nog steeds nieuwe dingen vinden om ervan te houden? Laten we eens kijken.

Een favoriete film

Een van de redenen waarom mensen zo dol zijn op Mean Girls is de cast, en toch zei Lindsay Lohan nee tegen het spelen van Regina George, dus dit zou de zaken behoorlijk hebben veranderd.

Er zijn veel mensen die Mean Girls als hun favoriete film beschouwen en ze hebben er nieuwe dingen over opgemerkt als ze terugkomen en hem als volwassene bekijken.

Hannah J Davies schreef een stuk voor The Guardian over Mean Girls als haar favoriete film toen ze 12 was.

De schrijfster vertelde dat ze de film citeerde toen ze jonger was, maar toen ze achter in de twintig terugging om hem opnieuw te bekijken, realiseerde ze zich iets belangrijks. Hannah schreef: "Als we het opnieuw bekijken op 27-jarige leeftijd, nadat ik er sinds mijn tienerjaren om de paar jaar op terugkwam om het voor grappen te delven - meestal op 3 oktober - is het duidelijk dat we het punt grotendeels hebben gemist." Hannah zei dat de film "warm en grappig" is, maar "Misschien was Mean Girls … een horrorfilm?" aangezien Regina en de Plastics echt verschrikkelijk zijn.

Een fan startte een Reddit-thread over Mean Girls en schreef: "Ik ben altijd een grote fan van de film geweest sinds ik hem vijftien jaar geleden in de bioscoop zag, maar als ik hem nu als volwassene bekijk, ben ik verbijsterd door hoe goed het verhaal is." Ze zeiden dat het erop lijkt dat Regina aan het einde van de film de winnaar was toen ze Cady veranderde in de 'gemene meid' en haar persoonlijkheid totaal veranderde.

Het schrijven

Veel mensen houden zoveel van Mean Girls omdat ze schrijven en verhalen vertellen leuk vinden.

Een fan schreef op Reddit: "Dit is een van de films die me overtuigde van Tina Fey's genialiteit als schrijver. En ik kijk altijd terug naar deze film als een voorbeeld van een goed gemaakt scenario."

Een andere fan deelde dat ze vinden dat de film een Oscar-nominatie had moeten krijgen: "Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds boos dat Mean Girls geen nominatie (of zelfs maar overwinning) heeft gekregen voor het beste aangepaste scenario. Je kunt zeggen wat je wilt over de algehele film of het acteerwerk, maar je kunt onmogelijk ontkennen dat het absoluut hilarisch was en een van de meest geciteerde films aller tijden is. Het is een absolute klassieker vanwege het scenario en toch was het niet genomineerd."

Roger Ebert prees Mean Girls zelfs, beoordeelde de film toen deze in 2004 uitkwam en noemde hem "slim en grappig" en merkte op dat andere tienerfilms absoluut niet in de buurt kwamen van zijn intelligentie.

Waarom het blijft bestaan

In een interview met de Boston Globe deelde Tina Fey dat ze naar Mean Girls in een bioscoop keek omdat ze wilde zien hoe mensen het leuk vonden en hoe ze erop reageerden. Toen de middelbare schoolmeisjes in het publiek serieus leken, was haar eerste instinct dat ze het niet zo hilarisch vonden als het bedoeld was. Maar Tina Fey realiseerde zich dat ze echt betrokken waren bij de personages en de reis die ze maken.

Tina zei: "Ze keken zo aandachtig toe omdat ze in de emotionele inzet werden getrokken. Ik wist toen dat we iets op het spoor waren - dat de kernsociologie van het verhaal honderd procent waar is."

Tina Fey sprak over het aanpassen van de film tot een musical en zei dat het belangrijk was om nieuwe grappen te vinden. Het lijkt erop dat er veel redenen zijn waarom Mean Girls standhoudt en waarom het vandaag de dag nog steeds zo populair is, en de belangrijkste reden is dat mensen kunnen begrijpen dat ze populair willen zijn, iets waar alle hoofdpersonages mee te maken hebben. Door de conclusie van de film wordt het overduidelijk dat iedereen worstelt met populariteit, maar dat is niet wat belangrijk is in het leven.

Hoewel er vele jaren zijn verstreken sinds Mean Girls voor het eerst in de bioscoop verscheen, is het waar dat de film zo'n grote invloed op mensen heeft gehad, en veel mensen beschouwen het nog steeds als een favoriete film.

Aanbevolen: