Tom Holland noemt Zendaya 'Mijn MJ' op haar verjaardag

Inhoudsopgave:

Tom Holland noemt Zendaya 'Mijn MJ' op haar verjaardag
Tom Holland noemt Zendaya 'Mijn MJ' op haar verjaardag
Anonim

Twitter brak in juli uit nadat Spider-Man co-sterren Tom Holland en Zendaya zoenend in een auto werden gefotografeerd. Men zag dat de acteurs gezellig met elkaar werden nadat ze jarenlang hadden volgehouden dat hun relatie gewoon vriendschappelijk was.

Het paar woonde vorige week ook samen een bruiloft bij in Oakland en de foto's stuurden MCU fans in een razernij. De Emmy-winnende actrice viert haar verjaardag op 1 september en haar voormalige co-ster en nu partner, deelde de liefste verjaardagswens voor haar op Instagram.

Tom Wishes Zendaya, noemt haar 'Mijn MJ'

Spider-Man-fans hebben jaren gewacht om een romance buiten het scherm te zien tussen Tom en Zendaya, die een stel op het scherm spelen in de superheldenfranchise. Zendaya's Michelle "MJ" Jones is de liefdesbelang van Peter Parker uit Nederland, en de acteur schreef er een schattig bijschrift over.

“Mijn MJ, heb de gelukkigste verjaardagen. Bel me als je wakker bent xxx', schreef Holland in de post, naast een foto van de twee.

Terwijl de acteur zijn epische superheldenpak droeg op de foto, was Zendaya verkleed als MJ en legde ze haar hoofd op zijn schouder terwijl ze een foto met haar camera maakte.

De foto lijkt achter de schermen te zijn gemaakt tijdens het filmen van Spider-Man: No Way Home, de derde film van het stel samen. Het wordt later dit jaar uitgebracht.

Tom verraste Marvel-fans met de foto, die dolgelukkig zijn om te zien dat Zendaya en hem een sterke relatie hebben.

"mijn vriendje verloren, maar is voor zendaya, dus het is oke.." grapte een fan.

“tom holland en zendaya zijn soulmates. dat is alles', schreef een andere fan.

“tom die zendaya HIS mj noemt, bewijst alleen maar dat ze in feite de echte peter en mj zijn,” viel een derde in.

In de weken nadat Tom en Zendaya hun relatie bevestigden, dachten fans dat het een PR-stunt voor de film was omdat het nieuws over een romance tussen hen te mooi was om waar te zijn. Sindsdien zijn de acteurs te zien op dates in de buitenlucht, hand in hand… en woonden ze samen de bruiloft van een vriend bij, waardoor fans sceptisch werden.

Spider-Man: No Way Home met Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch en andere sterren zal op 17 december 2021 in de bioscoop verschijnen.

Aanbevolen: