Fans bellen BS op Jennifer Aniston terwijl ze David Schwimmer 'Mijn broer' noemt

Fans bellen BS op Jennifer Aniston terwijl ze David Schwimmer 'Mijn broer' noemt
Fans bellen BS op Jennifer Aniston terwijl ze David Schwimmer 'Mijn broer' noemt
Anonim

Het was nog maar enkele maanden geleden dat de wereld vol verwondering toekeek hoe Jennifer Aniston en David Schwimmer een wederzijdse gemiste verbinding verklaarden tijdens de Friends Reunion. Maar terwijl ze opnieuw werd gevraagd naar haar romantische leven, heeft Aniston het verhaal op scherp gezet met haar laatste opmerkingen over het wel-niet-doen-karakter van hun relatie.

In gesprek met Entertainment Tonight zei Aniston dat ze geschokt was toen ze geruchten hoorde over een mogelijke romantische relatie tussen de 52-jarige ster en haar voormalige castlid.

"Dat was bizar. Ik kon dat eigenlijk niet geloven. Echt waar? Dat is mijn broer! Maar ik begrijp het wel," zei Aniston. "Het laat je gewoon zien hoe hoopvol mensen zijn voor fantasieën om dromen uit te laten komen."

Maar fans waren er snel bij om erop te wijzen dat dit niet in overeenstemming is met wat de Morning Show-actrice in mei zei toen het paar op televisie toegaf dat ze gevoelens voor elkaar hadden. “In het eerste seizoen waren we erg verliefd op Jen. En ik denk dat we allebei-' begon Schwimmer, voordat Aniston hem onderbrak, waarmee hij bevestigde wat veel fans al lang hadden gehoopt te horen.

"Het was beantwoord," zei ze. Maar blijkbaar niet meer.

"DIT JIJ?" ondervroeg een criticus, die hun vraag vergezelde met een screenshot van citaten van het paar.

"Op een gegeven moment waren we allebei hard op elkaar aan het verpletteren, maar het was alsof er twee schepen passeerden omdat een van ons altijd een relatie had en we die grens nooit overschreden. We respecteerden dat, "legde Schwimmer uit.

"'Het zal zo jammer zijn als de eerste keer dat jij en ik echt zoenen op de nationale televisie zal zijn'", herinnert Aniston zich tegen Schwimmer.'Ja hoor, de eerste keer dat we kusten was in die coffeeshop. Dus hebben we al onze liefde en aanbidding voor elkaar gekanaliseerd in Ross en Rachel.”

Van haar kant blijft Aniston, ondanks de recente ontkenning, geruchten over het paar op haar Instagram doen ontstaan, waarbij ze officiële "WE WARE SO NOT ON A BREAK"-merchandise laat vallen, verwijzend naar het polariserende moment in de geschiedenis van Friends toen Ross misschien of heeft Rachel misschien niet bedrogen.

Maar het was de "broeder"-opmerking die fans en critici online opschudde, omdat het nog steeds in schril contrast staat met haar woorden op de show The Howard Stern in juni.

"We hadden een relatie en het was nooit het juiste moment en het zou niet hebben gewerkt", vertelde ze aan Stern, terwijl ze samen met vrienden, castmates Courtney Cox en Lisa Kudrow, interviewde. "Het mooie daarvan was dat we, welke gevoelens we ook hadden, letterlijk alles in Ross en Rachel hebben gekanaliseerd en ik denk dat het daarom misschien zo resoneerde zoals het deed."

Natuurlijk is Twitter niet overtuigd van deze laatste narratieve verandering. "Mama zei dat jullie verliefd op elkaar waren, wanneer kregen we hem als je broer-" schreef een criticus.

"David heeft zojuist alle wil om te leven verloren, omdat we allemaal weten dat je gewoon niet terug kunt komen van een broederschap", voegde een ander eraan toe

Aniston lijkt te zijn vergeten wat ze in de zomer over David Schwimmer had gezegd, maar het internet vergeet het nooit.

Aanbevolen: