Tom Holland noemt Zendaya 'ongelooflijk' na het winnen van de Fashion Icon Award

Inhoudsopgave:

Tom Holland noemt Zendaya 'ongelooflijk' na het winnen van de Fashion Icon Award
Tom Holland noemt Zendaya 'ongelooflijk' na het winnen van de Fashion Icon Award
Anonim

Tom Holland is de grootste fan van Zendaya en hij is niet bang om het te laten zien! De Emmy-winnende actrice die onlangs te zien was in Denis Villeneuve's Dune heeft opnieuw geschiedenis geschreven door de jongste persoon te worden die de CFDA Fashion Icon Award wint! Zendaya en haar stylist, Law Roach, creëerden de perfecte look voor de avond, waarbij ze een prachtige Vera Wang bandeau- en rokset droeg.

Tom is misschien niet meteen bij zijn partner om haar grote moment te vieren, maar in gedachten is hij bij haar! De Uncharted-ster deelde nog een schattig eerbetoon aan Instagram, noemde Zendaya "ongelooflijk" en feliciteerde haar met de eer.

Tom Holland vindt Zendaya ongelooflijk

En haar fans zijn het daarmee eens! Zendaya heeft geen middel onbeproefd gelaten in haar carrière - of het nu gaat om een rol spelen zoals ze deed in HBO's Euphoria of om iedereen de mond te snoeren wanneer ze op de rode loper verschijnt.

Holland deelde een foto van Zendaya van de CFDA Fashion Awards 2021 in New York City, waar de actrice een helder Vera Wang-ensemble droeg.

"Naaa stop ermee", schreef Holland, terwijl hij een emoticon met hartogen deelde.

De acteur feliciteerde vervolgens Zendaya en haar getalenteerde stylist omdat ze deze eer verdienden. "Een ongelooflijke prestatie voor de meest ongelooflijke persoon. Gefeliciteerd @zendaya en @luxurylaw, jullie verdienen dit allemaal", zei Tom.

Dit is niet de eerste keer dat Nederland zijn toevlucht neemt tot sociale media PDA sinds het gerucht ging dat het paar een relatie had. Tom plaatste ook zijn "alle harten"-reactie op Zendaya's foto van de Dune-première, waar ze haar innerlijke sci-fi-prinses channelde in een elegante, gebroken witte jurk van ontwerper Rick Owens.

Het stel is misschien nog niet verloofd, maar de Spider-Man-superheld lijkt erg serieus te zijn met zijn vriendin. Eind augustus werd het internet gek van beelden van het paar terwijl ze samen een bruiloft in Oakland bijwoonden. Zendaya en Tom poseerden voor de lieve foto, en fans konden niet geloven dat hun favoriete schip eindelijk werkelijkheid was geworden!

De MCU-sterren ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze de film Spider-Man: Homecoming uit 2017 filmden als Peter Parker en MJ. Ze hernamen hun rollen in het vervolg van de film dat in 2019 werd uitgebracht, getiteld Spider-Man: Far From Home, waarin hun personages hun gevoelens voor elkaar uiten. Het lijkt erop dat de romantiek van het paar op het scherm zich ook in het echte leven kon uitstrekken!

Aanbevolen: