Dit is waarom Lisa Kudrow zich niet kan herinneren dat ze 'Friends' heeft gefilmd

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Lisa Kudrow zich niet kan herinneren dat ze 'Friends' heeft gefilmd
Dit is waarom Lisa Kudrow zich niet kan herinneren dat ze 'Friends' heeft gefilmd
Anonim

Er is geen discussie over het feit dat Friends een van de meest succesvolle shows in de geschiedenis van tv is. Het slaagde er op de een of andere manier in om alles goed te krijgen terwijl het in de lucht was, en het vermeed het maken van belangrijke fouten. Sommige ideeën hadden de show kunnen verpesten, en toch maakte de serie de juiste stappen op weg naar de top.

De cast van de show verdient tot op de dag van vandaag nog steeds miljoenen, en dit geldt ook voor Lisa Kudrow, die Phoebe speelde. Kudrow heeft een totaal onderschatte carrière gehad en ze heeft het allemaal gezien en gedaan.

Verrassend genoeg onthulde de actrice dat ze zich niet veel herinnert van haar oude serie. Fans waren verrast om te horen waarom, en we hebben de details hieronder.

Waarom is Lisa Kudrow vergeten 'Friends' te filmen?

1994 markeerde een seismische verschuiving op het kleine scherm, toen NBC Friends op de wereld ontketende. Het netwerk leidde al een goed leven met Seinfeld als anker, maar Friends bracht de zaken echt naar een ander niveau.

Met een getalenteerde cast van jongere en relatief onbekende artiesten in de hoofdrol, was deze serie alles waar fans in de jaren negentig naar op zoek waren. Natuurlijk, Living Single deed het als eerste en deed het waarschijnlijk beter, maar Friends was op het juiste moment op de juiste plaats

De show is misschien afgelopen na 10 seizoenen en 236 afleveringen, maar tot op de dag van vandaag blijft het een van de meest populaire shows die er zijn. Miljoenen mensen stemmen nog steeds af en streamen de serie. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, bracht de reünie die werd uitgezonden ook waanzinnige streamingnummers op.

Een van de grootste redenen waarom de serie zo'n grote hit was, was omdat het zo perfect was gegoten. Dit geldt vooral voor de rol van Phoebe, die tot in de perfectie werd gespeeld door de briljante Lisa Kudrow.

Lisa Kudrow was briljant als Phoebe

Tijdens het hele programma speelde Lisa Kudrow Phoebe Buffay, en ze verdiende lovende kritieken voor haar optreden in elke aflevering.

In wat voor sommige fans misschien als een verrassing komt, was Lisa Kudrow eigenlijk meer geïnteresseerd in het spelen van de rol van Rachel dan in Phoebe toen ze het script voor het eerst las.

Toen ik het script voor het eerst las, en ik auditie ging doen voor Phoebe, zag ik Rachel, en ik zei gewoon: 'Oh, dat is net een Long Island JAP - dat zou hilarisch kunnen zijn. Ik kan het identificeren met dat meer.' Maar ze zeiden: 'Nee, nee. Phoebe,' 'zei Kudrow.

De waarheid is dat ze getalenteerd genoeg is om uit te blinken in die rol, maar de castingdirectors hadden gelijk toen ze haar Phoebe Buffay maakten.

Tijdens de show kreeg Kudrow uiteindelijk een Primetime Emmy voor Outstanding Supporting Actress, wat gewoon de kers op de taart was van al het andere dat voortkwam uit het succes van de show.

Het is een tijdje geleden sinds de show eindigde en fans waren behoorlijk onder de indruk toen ze hoorden dat de actrice zich niet veel herinnert van haar oude serie.

Kudrow herinnert zich niet veel 'vrienden'

Dus, hoe is het in vredesnaam mogelijk dat Lisa Kudrow zich niet veel herinnert van wat er is gebeurd in de grootste serie die ze ooit heeft gezien? Het blijkt dat ze niet veel tijd heeft besteed aan het kijken naar de show.

Toen hij met Today sprak, opende Kudrow over de show en hoe ze weinig tijd besteedde aan het daadwerkelijk kijken nadat deze was uitgezonden.

"Ja, Courteney en ik zitten helemaal in hetzelfde schuitje. We weten niet eens meer wat de afleveringen waren," zei ze.

"Ik weet dat ik niet alle afleveringen heb gezien", vervolgde ze.

De meeste mensen zouden hebben aangenomen dat de actrice de fans zou hebben gevolgd, maar dit was gewoon niet het geval. In plaats daarvan zou ze gewoon haar werk afmaken en zich dan voorbereiden op de volgende aflevering.

Tijd was zeker een factor in Kudrow die nooit ging zitten om naar de show te kijken.

"Ik heb een kind en er gebeuren dingen en er was nog geen TiVo. En nu moet je uitleggen wat TiVo is," zei ze gekscherend.

Het blijkt dat Lisa Kudrow niet de enige ster is die niet de tijd nam om de serie te bekijken. Courteney Cox heeft er ook voor gekozen om door de jaren heen niet naar de show te kijken, iets waar ze spijt van heeft.

Lisa Kudrow zal misschien nooit gaan zitten en haar oude serie van begin tot eind bekijken, maar aan het eind van de dag hielp ze de show een echte klassieker van het kleine scherm te maken.

Aanbevolen: