De waarheid over de relatie van Alexander Skarsgard en Lucy Griffiths

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Alexander Skarsgard en Lucy Griffiths
De waarheid over de relatie van Alexander Skarsgard en Lucy Griffiths
Anonim

Van het geloof van fans dat er een heropleving van True Blood zou moeten komen, niet een reboot, tot vragen over het salaris van Anna Paquin, deze HBO-show over vampiers maakt nog steeds furore.

Volgens een Variety.com-verhaal uit december 2020 was een reboot van de show in 'vroege ontwikkeling', waardoor fans graag meer wilden weten. Hoewel de jury nog niet weet wat dit inhoudt, kunnen fans terugkijken op de originele show en enkele sappige geheimen achter de schermen over de cast leren kennen.

Lucy Griffiths, bekend van rollen in Preacher en Robin Hood, voegde zich in seizoen 5 bij de True Blood-cast en trad op tegenover Alexander Skarsgard. Hoe was hun relatie? Laten we eens kijken.

Nora en Eric

Het is leuk om meer te weten te komen over de acteercarrière van Lucy Griffiths en een van haar grootste rollen was het spelen van Nora in seizoen 5 van True Blood. Nora is een personage dat super dicht bij Eric stond, gespeeld door Alexander Skarsgard. Nora is een kanselier van de Vampire Authority en zij en Erik komen van dezelfde vampiermaker.

Hoe was het voor Lucy om dit seizoen te filmen, en konden zij en haar co-ster goed met elkaar overweg? Het is absoluut een vraag die veel True Blood-fans hebben.

Lucy Griffiths deelde over haar relatie met Alexander Skarsgard in een interview met Collider.com en zei dat het een geweldige ervaring was om met de acteur te werken. Lucy zei: "Het was zeker leuk. Alle acteurs waren vanaf het begin erg warm en gastvrij. Ik voelde me erg op mijn gemak in zijn aanwezigheid op de set, wat het gemakkelijker maakt om dergelijke scènes te doen en om er zeker van te zijn dat dat iemand zal op je reageren en je ontvangen, en niet denken dat je iets vreemds doet."

Fans leerden Lucy Griffiths' personage Nora Gainsborough kennen toen ze voor het eerst verscheen in de première van seizoen 5 "Turn! Turn! Turn!" Nora verscheen in seizoen 5 en 6 en was absoluut een gedenkwaardig, groot deel van de show.

Lucy Griffiths deelde ook de dynamiek die Nora en Eric volgens haar in de show hebben: ze vertelde Collider.com: "Ik denk zeker dat ze rivaliteit hebben tussen broers en zussen, maar ze houden eigenlijk van elkaar."

De actrice heeft een goed begrip van haar personage Nora en legde haar gedachten over de True Blood-oorlog uit in een interview met TV Guide. Terwijl de Sanguinista's en de Autoriteit aan het vechten waren, werd Lucy gevraagd of ze dacht dat haar karakter van kant zou wisselen. Lucy legde uit: "Ik weet niet of het er ooit een kwestie van zal zijn dat ze van gedachten verandert. Ik denk dat wat Nora doet, is dat ze twee loyaliteiten heeft. Ze heeft een loyaliteit aan Eric en een loyaliteit aan de Autoriteit. Wat het wordt is een kwestie van proberen uit de situatie te stappen en te zien wie haar loyaliteit werkelijk teruggeeft, en proberen objectief te zijn over of het gezond voor haar is om deel uit te maken van de Autoriteit of niet, en of Eric haar haar laat leiden, en hem vertrouwen in plaats van om op haar geloof te vertrouwen, is misschien een beter idee."

Het einde van Nora

Het klinkt alsof het spelen van Nora niet alleen een positief onderdeel was van Lucy Griffiths' acteer-cv, maar dit is ook een personage waar ze echt van houdt.

In een interview met Vulture vertelde Lucy dat Nora Hepatitis V kreeg en op tragische wijze overleed. Het is altijd moeilijk voor fans van een tv-show om afscheid te nemen van een geliefd personage, dus het is fascinerend om te horen hoe een acteur zich voelt wanneer zijn personage weggaat of sterft.

Toen Lucy werd gevraagd of Lucy zich ervan bewust was dat dit is wat er met haar karakter zou gebeuren en wat haar denkproces was tijdens het lezen van het script, legde Lucy uit: "Ik vond het slecht." Ze vervolgde: "Eerst zeiden ze: "We denken dat we dit gaan doen", en toen zeiden ze dat ze het niet zeker wisten, en toen zeiden ze van wel. Maar het punt is, als je een contract tekent om doe een van deze shows, tenzij je een hoofdpersonage bent, iemand waar de show echt om draait, je weet altijd dat je personage zou kunnen vertrekken. Ik heb geen klachten. En ik vond het heel goed geschreven. Het was slim en ik keek ernaar uit om de scènes te spelen toen ik ze las."

Fans willen altijd weten dat de cast van een tv-show op zijn minst beleefd en vriendelijk tegen elkaar is wanneer ze samenwerken, en het klinkt alsof Lucy Griffiths zich in seizoen 5 bij de cast van True Blood voegde, ze hield er echt van om met Alexander Skarsgrd. Dit is precies wat fans willen horen (naast nieuws over een revival met de originele cast natuurlijk).

Aanbevolen: