De echte reden waarom Leonardo DiCaprio niet op de Instagram van Camila Morrone staat

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Leonardo DiCaprio niet op de Instagram van Camila Morrone staat
De echte reden waarom Leonardo DiCaprio niet op de Instagram van Camila Morrone staat
Anonim

Van de vraag naar de Hollywood-aspiraties van Camila Morrone tot de vraag of Camila en Leonardo DiCaprio zullen trouwen, dit beroemde stel heeft mensen aan het praten gekregen. Hun relatie is in het nieuws geweest omdat ze een behoorlijk groot leeftijdsverschil hebben, want Leo is 46 jaar oud en slechts 24 jaar oud.

Nu praten mensen om een andere reden over Camila en Leo, en dat heeft te maken met Camila's sociale media. Laten we eens kijken.

Camilla's Instagram

Fans zeggen dat Leo nooit zal worden geannuleerd en nu hij al een tijdje met Camila aan het daten is, zijn er veel vragen over waarom Camila niets over hun relatie op haar Instagram-account plaatst. Ze is erg actief op haar pagina en deelt selfies, foto's van haar schattige hond, en enkele natuur- en vakantiefoto's evenals professionele foto's.

Er lijkt geen hoofdreden te zijn waarom Camila geen berichten plaatst over haar partner. Sommige fans denken dat Leo Camila zou kunnen gebruiken, volgens USA Today, omdat ze veel jonger is dan hij, en mensen hebben in sommige Reddit-threads gezegd dat Leo niet bekend staat om zijn relaties met vrouwen die ouder zijn dan 25.

In 2019 plaatste Camila een foto van beroemde filmsterren Humphrey Bogart en Lauren Bacall en zei "Een liefde als deze" in het bijschrift. Mensen vonden dat niet leuk omdat ze zeiden dat ze haar relatie met Leo daar niet mee moest vergelijken. Het is vermeldenswaard dat Bogart en Bacall ook een groot leeftijdsverschil hadden.

Het is ook mogelijk dat Camila dit deel van haar leven privé wil houden en misschien wil Leo zelfs dat hun romance ook buiten de schijnwerpers wordt gehouden. Aangezien mensen al zoveel negatieve dingen over hen zeggen, is dat heel logisch.

Camila sprak over de online haat die ze in 2019 op Instagram Live heeft ontvangen. Vulture interviewde de ster en meldde dat ze tijdens de liveshow zei: Ik hoop dat mensen deze vrijdag leren leven met een beetje minder haat en plaats hun tijd en interesse ergens anders, want leven zonder haat voelt best goed.”

Toen hem werd gevraagd om live te gaan en over dit onderwerp te praten, zei Camila, heb ik er van tevoren niet eens over nagedacht. Dat had ik waarschijnlijk moeten doen." Camila lachte en legde uit: "Ik ben op die manier nogal impulsief. Ik werd net op een ochtend wakker en keek toevallig door mijn opmerkingen, wat ik nooit doe omdat ik me daarna nooit goed voel."

Camila zei dat het tijd was om te proberen positiever te zijn. Ze zei: ik zat er net aan te denken en ik zei wat ik dacht: er is zoveel haat op internet en het is zo onnodig. Ik weet dat het niets zal veranderen. Negatieve opmerkingen stoppen niet omdat je ze aanspreekt. Ik had het gevoel dat ik dacht: 'Jullie zuigen! Dit zuigt. Jullie zijn echt gemeen.' Ik zal er waarschijnlijk niet meer op ingaan. Want dan zet je sluizen open zodat mensen je kunnen beoordelen. Ik heb steeds meer geleerd om mezelf te beschermen en dingen te vermijden die mijn gevoelens kwetsen.

Camila's carrière

Camila is een actrice en model, en ze speelt in de miniserie Daisy Jones & The Six, gebaseerd op het boek van Taylor Jenkins Reid.

Camila's andere kredieten omvatten de film Valley Girl uit 2020 en een korte film genaamd Hollywood Photoshoot die momenteel in postproductie is.

In 2019 meldde Deadline dat Camila werd gecast in Daisy Jones & The Six en een hoofdpersonage zou zijn samen met Riley Keough. Riley speelt het titelpersonage, een muzikant met een hippiegevoel, en Camila speelt de vriendin van de zanger Billy Dunne, ook wel Camila genoemd.

De roman is een prachtig verhaal over een rockband wiens roem hun hele leven voor altijd verandert en hen uiteindelijk in een richting schiet die ze nooit hadden verwacht. De roman is geschreven als een mondelinge geschiedenis, aangezien een journalist de bandleden interviewt over wat er is gebeurd, en het is een fascinerende en specifieke stijl voor een boek. Het zal geweldig zijn om te zien hoe het boek zich verta alt naar de tv-adaptatie.

Camila en Leo maakten in december 2020 furore toen ze volgens Harper Bazaar wat boodschappen kochten op een markt rond nieuwjaar. Ze waren toen erg gelukkig samen en een bron zei: "Leo en Cami doen het nog steeds goed en doen het heel goed. Hij is erg gezellig met Cami en ze zijn serieus."

Hoewel fans het geweldig zouden vinden als Camila iets over Leo op haar Instagram zou posten, omdat mensen nieuwsgierig zijn naar hun relatie, is het logisch dat ze hun liefde privé willen houden.

Aanbevolen: