Wie is 'Stranger Things'-acteur Alec Utgoff, en wat is zijn nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Stranger Things'-acteur Alec Utgoff, en wat is zijn nettowaarde?
Wie is 'Stranger Things'-acteur Alec Utgoff, en wat is zijn nettowaarde?
Anonim

Een pauze krijgen in Hollywood is het doel voor alle jonge artiesten, en het enige dat nodig is, is de juiste rol op het juiste moment om iemand naar succes te lanceren. Sterren als Brad Pitt en Dwayne Johnson hebben dit al vroeg voor elkaar gekregen en van daaruit konden ze grote sterren worden.

Alec Utgoff is misschien nog geen begrip, maar hij heeft tot nu toe een indrukwekkende tijd gehad in acteren, en zijn verschijning op Stranger Things heeft zeker mensen geïnteresseerd in de artiest en zijn vermogen.

Laten we Alec Utgoff eens nader bekijken.

Hij verscheen in films als 'San Andreas'

363D5269-8CBC-4BF1-AD74-E37956B8B306
363D5269-8CBC-4BF1-AD74-E37956B8B306

Hoewel hij niet zo lang een prominente acteur is geweest als sommige andere mensen die hun weg naar Stranger Things hebben gevonden, heeft Alec Utgoff het behoorlijk goed gedaan voor zichzelf in Hollywood. De acteur heeft duidelijk wat karbonades en hij heeft gestaag werk op zowel het grote als het kleine scherm laten landen, wat wonderen heeft gedaan om de acteur te helpen naam te maken in het bedrijf.

Utgoff maakte zijn filmdebuut in 2010 in de film The Tourist, met Johnny Depp en Angelina Jolie in de hoofdrollen. Dit was een leuke manier om dingen op gang te brengen, en de acteur zou hier de komende jaren op kunnen voortbouwen. Veel van deze rollen waren in kleinere projecten, maar hij zou snel genoeg een aantal opmerkelijke credits beginnen op te pikken.

In 2014 verscheen Utgoff in Jack Ryan: Shadow Recruit, en dit werd gevolgd door een campagne in 2015 met films als San Andreas en Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Hij heeft sindsdien twee andere films gemaakt, hoewel geen van beide zo groot was als de twee die in zijn 2015-run te zien waren. De acteur heeft de afgelopen jaren echter stevige stappen gezet op televisie.

Hij is in shows geweest zoals 'Stranger Things'

ED21F847-A75D-479F-8656-1F02FEEC0BDF
ED21F847-A75D-479F-8656-1F02FEEC0BDF

Voordat hij in 2019 op Stranger Things landde, had Utgoff een paar televisiecredits op zak. Hij begon zijn tijd op televisie in 2010 met één aflevering van Spooks voordat hij de kans kreeg om in 6 afleveringen van The Wrong Mans te verschijnen. Een paar extra credits maakten uiteindelijk plaats voor Stranger Things.

In de hitserie speelde Utgoff Alexei, en het duurde niet lang voordat het personage geliefd was bij de fans, bijna net zoveel als hij van Slurpees hield. In plaats van hem voor de lange termijn in de buurt te houden, werd Alexei echter uit de show gehaald.

Utgoff wist echter dat zijn personage niet zo lang in de show zou blijven en zei: "Ik was me ervan bewust en heb nooit ergens spijt van gehad of meer gewild. Ik was blij met wat ik had."

Hoewel hij niet lang in de buurt was, maakte hij een enorme indruk op de fans, die hun ongenoegen uitten over het feit dat zijn personage uit de show werd gehaald. Utgoff was blij om de liefde te zien die hij kreeg van de fans.

Volgens Utgoff: "Ik had deze reactie eerlijk gezegd nooit verwacht. Ik dacht bij mezelf dat als ik nog een paar volgers en een paar leuke reacties zou krijgen, ik blij zou zijn. Wat echt ontroerend was, is dat mensen me berichten stuurden over hoe ze emotioneel resoneerden met het personage. Dat was belangrijk voor mij, want dat is wat ik probeer te doen."

De dingen zijn goed verlopen voor Alec Utgoff in zijn carrière, en de projecten waarin hij is beland, hebben hem zeker geholpen om wat rijkdom op te bouwen waarop hij zal blijven voortbouwen naarmate de tijd verstrijkt.

Zijn nettowaarde ligt tussen $ 1-5 miljoen

Zoals het er nu uitziet, wordt geschat dat Alec Utgoff tussen de $ 1-5 miljoen waard is, wat een solide hoeveelheid rijkdom is om te hebben. Hij speelt nog niet lang grote rollen, maar nu hij wat ervaring heeft met grote projecten, zouden we heel goed kunnen zien dat de artiest dit aantal in de nabije toekomst zal vergroten.

In 2020 gaf de acteur enig inzicht in zijn leven buiten acteren, en hij houdt het graag rustig. In een interview sprak hij over het leven in Spanje en zijn verlangen om de taal onder de knie te krijgen, terwijl hij het ook had over eenvoudige vrijetijdsbesteding.

"Anders heb ik alleen maar geschiedenisboeken gelezen - old school klassiekers, echt waar. En, niet aan het trainen. Dat kan ik je wel zeggen. Ik heb veel snoep gegeten, net als iedereen. Ik ging naar Spanje om mijn familie te zien, dus ik was gewoon aan het eten, tekenen en rennen, "zei de acteur.

Alec Utgoff begint echt naam te maken, en we zouden heel goed kunnen zien dat hij zijn vermogen hoger neemt dan nu het geval is als het goed blijft gaan voor de acteur.

Aanbevolen: