Wie is 'New Amsterdam'-ster Tyler Labine en wat is zijn nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Wie is 'New Amsterdam'-ster Tyler Labine en wat is zijn nettowaarde?
Wie is 'New Amsterdam'-ster Tyler Labine en wat is zijn nettowaarde?
Anonim

Succes kan door iedereen anders worden gedefinieerd, en voor velen zou succes betekenen dat je doet waar je van houdt voor de kost. Dat is de reden waarom zoveel mensen iets in de kunst nastreven, en hoewel velen misschien niet rijk worden, kunnen ze nog steeds de kost verdienen zonder de typische 9-5 sleur waarmee anderen worden geconfronteerd.

De afgelopen jaren was Tyler Labine te zien in New Amsterdam, met een getalenteerde cast en kan worden gestreamd op Netflix. Labine is misschien geen begrip, maar hij acteert nu al 30 jaar en heeft een solide vermogen opgebouwd, ondanks dat hij geen grote ster is.

Laten we Tyler Labine en zijn huidige vermogen eens nader bekijken.

Labine was in films als 'Tucker & Dale vs. Evil'

Alvorens naar het vermogen van Labine te gaan, is het erg belangrijk om te kijken naar het werk dat hij door de jaren heen heeft gedaan. De man zit al veel langer in de entertainmentindustrie dan de meeste mensen zich realiseren, en door de jaren heen heeft hij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd dat gevuld is met enkele onderschatte projecten.

Labine's filmdebuut kwam helemaal terug in 1999, wat betekent dat hij nu iets meer dan 20 jaar filmacteert. Het eerste deel van zijn filmcarrière zag hem verschijnen in een aantal projecten die de kassa niet bepaald in vuur en vlam zetten. Films zoals My Boss's Daughter en Flyboys waren geen enorme hits, maar ze zorgden er zeker voor dat de acteur veel ervaring opdeed met grote namen.

Uiteindelijk kreeg Labine meer prominente projecten, waaronder de cultklassieker Tucker & Dale vs. Evil. Hij verscheen ook in films als Zack en Miri Make A Porno, Rise of the Planet of the Apes en Monsters University. Dit zijn een aantal fantastische credits om te hebben, en hij is onlangs in de Escape Room-films geweest.

Labine heeft solide werk verricht op het grote scherm, maar we kunnen niet negeren wat hij op televisie heeft gedaan.

Hij speelt momenteel in 'New Amsterdam'

Labine's tijd op televisie dateert een aantal jaren vóór zijn filmwerk, aangezien de acteur zijn debuut maakte op Street Legal helemaal terug in 1991. De laatste 30 jaar die de acteur op het kleine scherm heeft doorgebracht, hebben opgeleverd positieve resultaten, en het heeft geleid tot zijn werk in Nieuw Amsterdam.

In de aanloop naar zijn serie van 44 afleveringen op Breaker High, was Labine te zien in shows als Are You Afraid Of The Dark?, The X-Files en Sabrina the Teenage Witch. Nadat zijn tijd op Break High voorbij was, zou Labine zijn tijd op televisie voortzetten door kleinere rollen in andere shows te krijgen.

De acteur zou na verloop van tijd terugkerende rollen vinden in shows als Action Man, Dead Last, Invasion en Reaper. Geloof ons als we zeggen dat hij een lange lijst van tv-credits op zijn naam heeft staan en dat hij de afgelopen jaren in shows als Sons of Tucson, Deadbeat en Mad Love te zien was.

Sinds 2018 is Labine te zien op New Amsterdam, en hij heeft uitstekend werk geleverd aan de show. De show floreert nu al drie seizoenen en een vierde seizoen zal in september debuteren. Onnodig te zeggen dat fans niet kunnen wachten om te zien wat hun favoriete show dit komende seizoen op tafel zal brengen.

Dit is een groot succes geweest voor Labine, en het heeft zeker een boost gegeven aan zijn vermogen, dat in de loop van de tijd gestaag is gegroeid.

Zijn netto waarde is $ 2 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is de New Amsterdam-ster Tyler Labine momenteel een solide $ 2 miljoen waard. Hoewel er andere grote sterren zijn die aanzienlijk meer waard zijn, zal niemand klagen over het hebben van dit soort geld dankzij het doen van waar ze van houden voor de kost.

Zoals we al hebben besproken, heeft Labine de afgelopen 30 jaar gestaag gewerkt aan acteren en hij vertoont geen tekenen van vertraging. New Amsterdam is zo'n geweldige toevoeging aan zijn filmografie, en fans zouden niets liever willen dan Labine te zien blijven bloeien in de show zolang deze op televisie wordt uitgezonden. Dit komende seizoen zal hopelijk plaats maken voor een vijfde seizoen en daarna.

Tyler Labine heeft een solide en ondergewaardeerde tijd gehad in Hollywood, en het zal leuk zijn om hem in de gaten te houden en hoe hij de komende jaren zowel zijn carrière als zijn vermogen blijft ontwikkelen.

Aanbevolen: