Wat is de nettowaarde van 'Stranger Things'-ster Natalia Dyer?

Inhoudsopgave:

Wat is de nettowaarde van 'Stranger Things'-ster Natalia Dyer?
Wat is de nettowaarde van 'Stranger Things'-ster Natalia Dyer?
Anonim

Er zijn veel verrassende feiten over Natalia Dyer van Stranger Things. Hoewel Natalia (AKAA Nancy Wheeler) misschien niet de meeste van de Stranger Things-cast waard is, heeft ze zeker veel geld verdiend. Dit is niet verwonderlijk, aangezien Natalia een paar rollen heeft weten te bemachtigen buiten de hitshow van Netflix, niet in tegenstelling tot veel van de castleden die in andere grote projecten hebben gespeeld. Natalia is echter vooral bekend om haar werk aan Stranger Things en daarom kunnen we ook aannemen dat dit het grootste deel van haar nettowaarde van $ 2 miljoen uitmaakt.

Maar hoe heeft Natalia het totale vermogen verdiend dat Celebrity Net Worth beweert te hebben opgebouwd? Laten we eens kijken…

$ 250.000 per aflevering hielp Natalia's nettowaarde van $ 2 miljoen op te bouwen

Volgens Cable. TV verdient Natalia Dyer ongeveer $ 250.000 per aflevering van Stranger Things, vóór belastingen. Aangezien ze niet zo beroemd was vóór het eerste seizoen van de show, verdiende hij minder in haar eerste jaar… Dit gold voor de hele jonge cast, die ongeveer $ 30.000 per aflevering verdiende. Ze kregen een vergelijkbaar aantal betaald in seizoen twee, maar in seizoen drie onderhandelden ze opnieuw over hun contracten en kwamen dicht bij dit maar liefst $ 250.000. Naar alle waarschijnlijkheid is dit wat Natalia ook zal worden betaald voor het komende vierde seizoen van de show.

Het lijkt erop dat alle jonge hoofdrolspelers, behalve Sadie Sink en Dacre Montgomery, hetzelfde worden betaald. Dit is ook met uitzondering van Millie Bobby Brown, die $ 350.000 krijgt, zoals gevestigde sterren Winona Ryder en David Harbour.

Natalia had maar een handvol rollen voor vreemdere dingen

Natalia groeide op in Nashville, Tennessee, en werd aangemoedigd om daar naar een school voor podiumkunsten te gaan en daar af te studeren. Terwijl ze een stil en leergierig kind was, woonde er tonnen artistieke energie in haar. Misschien omdat ze een emotionele diepte had door op jonge leeftijd met gezondheidsproblemen om te gaan. Natalia miste tonnen school vanwege astma en kreeg bijna elk jaar een longontsteking. Bovendien worstelde ze met een zeer fragiel figuur. Dit alles weerhield haar ervan om atletische doelen na te streven en belandde in dramaprogramma's… waar ze uiteindelijk dol op was.

Dit inspireerde haar ouders om haar aan te moedigen om werk te zoeken in de entertainmentindustrie, iets waar ze vrij snel in werd geaccepteerd…

Terwijl ze haar recente werk in Yes, God, Yes promootte, sprak Natalia met Access' Scott Evans een beetje over de allereerste rol op het scherm die ze had… in Hannah Montana: The Movie.

"Ik had er een heel kleine rol in", legde Natalia uit. "Ik speelde dit Britse meisje. En ik weet zeker dat mijn accent niets goeds had kunnen zijn. Maar dat was ik wel. Het bracht me op mijn eerste rode lopersituatie. En ik had zoiets van 'ik kan er geen hekel aan hebben, jij weten?'"

Natalia Dyer in Hannah Montana-film
Natalia Dyer in Hannah Montana-film

Hoewel ze misschien niet trots is op haar werk in Hannah Montana: The Movie, opende de kans om erin te werken deuren voor Natalia.

Kort daarna werd Natalia gecast in een korte film genaamd Too Sunny For Santa en vervolgens in Teh Greening Of Whiney Brown, met Brooke Sheilds in de hoofdrol. Natalia bevond zich vervolgens in een aantal onafhankelijke films zoals Blue Like Jazz, I Believe In Unicorns en Don't Let Me Go.

Terwijl ze haar liefde voor film nastreefde, besloot Natalia echter om naar de universiteit in New York te gaan, maar dingen veranderden toen ze werd gecast in Stranger Things… Een rol die uiteindelijk haar leven zou veranderen…

Natalia is gefocust op haar werk en blijft privé

Hoewel Stranger Things Natalia Dyer beroemd heeft gemaakt, blijft ze intens privé. Terwijl de wereld altijd meer wil weten over haar echte relatie met haar liefdesinteresse op het scherm (Charlie Heaton), houdt ze haar moeder. Natalia werd gevraagd hoe ze door roem navigeert in een interview in 2019 met AM naar DM.

"Ik ben een beetje privé als persoon. Introvert. Dus het is moeilijk geweest", gaf Natalia toe. Al zegt ze wel dat ze gevleid is als mensen naar haar toe komen en haar vertellen dat haar werk hen inspireerde of dat ze van Stranger Things houden.

"Maar er is de hele andere, weet je, het roemaspect is… ik weet niet of ik er ooit echt aan zal wennen. Ik ben er nog steeds mee aan het navigeren en verwerken en je moet erachter komen wat voor jou werkt, wat niet. Wat je grenzen zijn. Sociale media is echt lastig."

Natalia heeft echter een aantal coole rollen verdiend dankzij haar bekendheid en bekendheid omdat ze op Stranger Things speelde.

Dit omvat werk in Mountain Rest, After Darkness, Tuscaloosa, Netflix's Velvet Buzzsaw met Jake Gyllenhaal en de aankomende film Things Heard & Seen.

Met meer Stranger Things op komst, evenals veel meer filmrollen, is er geen teken dat Natalia's carrière vertraagt of haar bankrekening krimpt.

Aanbevolen: