Wat is er echt gebeurd tussen Lauren Conrad en Heidi Montag?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Lauren Conrad en Heidi Montag?
Wat is er echt gebeurd tussen Lauren Conrad en Heidi Montag?
Anonim

Als het op reality-tv aankomt, is MTV's hitserie The Hills zeker een show die in je opkomt! Fans maakten voor het eerst kennis met de show in 2006, met in de hoofdrollen Heidi Montag, Audrina Patridge, Whitney Port en natuurlijk Lauren Conrad. De show was een spin-off van LC's vorige realityserie, Laguna Beach, maar de kijkers hadden nu een paar nieuwe gezichten te ontmoeten.

Tijdens het hoogtepunt van de show leverde het meer kijkcijfers op dan Sex & The City en The Sopranos samen, wat aantoont hoe groot een fenomeen de show werkelijk was. Terwijl fans Lauren en Heidi aanbaden als beste vrienden, werden de zaken snel ontrafeld na hun vete.

Hoewel The Hills doorging ondanks LC's ruzie met Heidi, stopte Conrad officieel voorgoed na het vijfde seizoen. De ster slaagde erin om nog een realityshow met MTV te bemachtigen, maar het kwam niet tot wasdom, waardoor veel vragen onbeantwoord bleven. Dus, wat is er echt gebeurd tussen Lauren en Heidi? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 3 september 2021, door Michael Chaar: Lauren Conrad en Heidi Montag begonnen als besties op MTV's The Hills. Hun vriendschap kwam snel tot een einde toen Heidi met Spencer Pratt begon te daten, die geruchten begon over Lauren en haar ex-vriendje. Terwijl hun vete zich uitstrekte tot het vertrek van Conrad in seizoen 5, praat Heidi nog steeds over hun verleden tot op de dag van vandaag. Tijdens een bezoek aan de Call Her Daddy-podcast in augustus 2021 beweerde Heidi dat Lauren niet zo succesvol is als ze zou moeten zijn. Montag ging verder met te zeggen dat Kristin Cavallari succesvoller is, maar Lauren's voorsprong van $ 10 miljoen als het gaat om haar nettowaarde van $ 40 miljoen spreekt anders. Aangezien Heidi Montag $ 300.000 waard is, is het veilig om te zeggen dat ze nog steeds verbitterd is.

Het einde van Lauren & Heidi

MTV heeft in de loop van hun tijd een aantal hitshows uitgebracht van Real World, Jersey Shore, Teen Mom, maar niets zal ooit in de buurt komen van het succes van niemand minder dan The Hills.

De show werd voor het eerst voorgesteld aan fans in 2006 en was een spin-off van Laguna Beach van Lauren Conrad. Aangezien LC deze keer de ster van haar eigen show was, dat betekende dat ondersteunende karakters hard nodig waren.

Dit bracht producenten ertoe Lauren's bestie, Heidi Montag, en Audrina Patridge en Whitney Port naar voren te halen als de serie leidt. Het werd duidelijk dat Lauren en Heidi als twee erwten in een peul waren en in wezen hun leven voor elkaar hadden uitgestippeld, maar dat veranderde allemaal.

Tijdens het tweede seizoen, Heidi Montag begon te daten met de schurk uit de serie, Spencer Pratt, die Lauren onmiddellijk de verkeerde kant op wreef. Terwijl verwacht wordt dat je je vrienden dumpt voor een nieuwe romance, het is nooit een geweldige look, en Heidi droeg die outfit veel te vaak.

Dit leidde uiteindelijk tot het begin van het einde voor de twee, maar het was eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg. Nadat Heidi Lauren het nieuws had verteld dat ze bij Spencer zou gaan intrekken, maakte Conrad duidelijk dat ze Pratt had "gekozen", waardoor de twee afstand van elkaar namen.

Omdat Lauren Conrad het gezicht van de show was, was het alleen maar passend voor collega-vriendinnen Audrina en Whitney om de kant van LC te kiezen, net zoals de meeste fans ook deden.

The Sex Tape Rumors

In de zomer van 2007 werd onthuld dat Heidi en Spencer door de stad waren gerend om geruchten over Lauren te verspreiden, waarvan de zwaarste was dat zij en haar ex-vriend, Jason Wahler, zou tapes voor volwassenen hebben gemaakt.

Dit was op dat moment nog steeds een controversieel evenement en met Heidi die trouw bleef aan iemand die Lauren pijn deed, stonden fans klaar om hen allebei de koude schouder te geven, en dat hebben ze ooit gedaan!

Terwijl Heidi Brody Jenner beschuldigde van het verspreiden van de geruchten over tape voor volwassenen, werd het duidelijk dat Spencer het brein achter het plan was, dat uiteindelijk de druppel was die de emmer deed overlopen. Heidi en Lauren stopten alle communicatie samen, zowel tijdens de show als in het echte leven.

Veel fans realiseren zich niet dat Heidi en Lauren, ondanks de productiewaarde achter hun vete, in feite beste vrienden waren, dus de gebeurtenissen die buiten de camera plaatsvonden met betrekking tot de geruchten waren iets dat LC niet onder het tapijt kon vegen.

The Final Lauren And Heidi Moment

Heidi en Spencer begonnen hun scènes apart van die van Lauren te filmen, wat de formule van de show zou worden tot het vertrek van Lauren in het midden van seizoen vijf. Hoewel de twee niet langer met elkaar praten, hadden ze een paar oprechte momenten, waaronder Laurens verrassende verschijning op Heidi's bruiloft in 2008 Terwijl deze favoriet een sprankje hoop koestert dat de twee in staat zullen zijn om verder te gaan en make-up, dat deden ze nooit.

Alsof dat nog niet erg genoeg was, zette Speidi hun anti-Lauren-opmerkingen de rest van hun carrière voort, of het nu in interviews, in de show of op sociale media was, wat bewijst dat Lauren niet alleen de juiste beslissing, maar stapte vroeg uit. Nu verschijnen zowel Heidi als Spencer op de MTV-reboot, The Hills: New Beginnings, waaruit blijkt dat Speidi's oude manieren nog steeds springlevend zijn.

Nadat ze in het nieuwste seizoen ruzie hadden gekregen met collega-castleden, Stephanie Pratt, Brody Jenner en Whitney Port, merkten fans dat er niet veel is veranderd als het gaat om Spencer's humeur, hetzelfde humeur dat leidde tot een van de grootste reality-tv-vetes in de geschiedenis!

Heidi Disses Lauren Conrad

In augustus sprak Heidi Montag zich uit over haar tijd samen met Lauren Conrad en onthulde dat ze het gevoel had dat ze als een "hond" werd behandeld als het ging om haar en LC's vete. Tijdens haar bezoek aan de Call Her Daddy-podcast ging Montag door over haar vroegere relatie met Lauren en beweerde dat Conrad niet altijd de juiste zetten deed.

The New Beginnings-ster ging verder met het vergelijken van Lauren Conrad met rivaal op het scherm, Kristin Cavallari, en beweerde dat LC haar ware potentieel niet waarmaakte.

"Ze is helemaal niet waar ze had moeten zijn. Ze heeft een Kohl's-lijn - geweldig, wat dan ook. Maar ze zou honderd miljonair moeten zijn - hou je me voor de gek? Wie krijgt die grote promotie, die grote bekendheid, die grote motor achter haar, de geliefde, het dit-en-dat. De verteller-niemand krijgt zelfs de verteller-show. Kylie kreeg geen verteller-show. Ze zou zo rijk moeten zijn, "zei Heidi.

De ster beweerde verder dat Cavallari "succesvoller" was, maar Lauren blijft $ 10 miljoen rijker dan Kristin, en niet te vergeten dat haar familie nog steeds erg intact is. Fans waren er snel bij om Heidi uit te roepen en beweerden dat ze nog steeds hatelijk is over hun vete, en we zijn het daar zeker mee eens.

Aanbevolen: