Wat is er echt gebeurd tussen Lauren Graham en Scott Patterson?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Lauren Graham en Scott Patterson?
Wat is er echt gebeurd tussen Lauren Graham en Scott Patterson?
Anonim

Toen we in de jaren 2000 voor het eerst naar Gilmore Girls keken, wilden we allemaal in Stars Hollow wonen, wilden we dat we een moeder als Lorelai hadden en dachten we ook dat het leuk zou zijn om bij Luke's restaurant te eten. Terwijl Gilmore Girls in 2020 20 werd, is er nog zoveel om van te houden en te ontdekken over de show. En we zijn nog steeds jaloers op de bewoners van Stars Hollow die op zo'n schilderachtige plek aan zulke leuke vieringen kunnen deelnemen. We kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over deze tv-stad.

Gilmore Girls zou nooit het enorme succes zijn dat het is zonder de talenten van Lauren Graham. De actrice heeft een hoog vermogen van verschillende filmrollen en van het uitbeelden van Sarah Braverman op Ouderschap, en ze verdiende ook goed geld met het spelen van Lorelai Gilmore gedurende 7 seizoenen (samen met natuurlijk de Netflix-revival A Year In The Life). Het is geweldig lachen om Lorelai's grappen, koffieverslaving en heen en weer gesprek met Luke Danes. Maar kon Lauren echt opschieten met de acteur die haar liefdesbelang speelde? Laten we eens kijken naar wat er echt is gebeurd tussen Gilmore Girls-acteurs Lauren Graham en Scott Patterson.

Lauren Graham en Scott Patterson's 'Gilmore Girls'-relatie

Fans vragen zich af wat de vriendschap van Lauren Graham en Alexis Bledel is, want het zou zo triest zijn om te horen dat ze niet IRL met elkaar omgaan. Helaas zijn ze nooit ongelooflijk close geweest, hoewel ze vriendelijk en respectvol klinken als ze over elkaar praten.

Als we naar een geliefd stel op tv kijken, is het moeilijk om ze niet te verzenden en te denken dat ze perfect zouden zijn als ze hun romance van het scherm zouden kunnen halen. Hoewel Lauren Graham en Scott Patterson in het echte leven niet met elkaar zijn uitgegaan, hebben fans altijd gehoopt dat de acteurs op zijn minst goede vrienden zijn.

Toen Michael Ausellio Lauren Graham interviewde voor TV Guide, deelde ze meer over haar relatie met co-ster Scott Patterson. Het klinkt alsof ze elkaar aardig vonden en goed met elkaar konden opschieten, maar ze waren niet ongelooflijk hecht.

Toen Lauren werd gevraagd hoe ze met Scott kon opschieten, zei ze: "Helemaal geweldig. Het is een werkrelatie, zoals de meesten van hen zijn. Maar hij was zo geweldig in dat deel. Ik hield echt van mijn scènes met hem en de chemie die we hadden. Ons geklets was een van de leukste dingen om te doen."

Zelfs als Scott Patterson en Lauren Graham gewoon een professionele relatie hadden en geen vrienden waren, hebben fans tenminste nog steeds de zoete herinneringen aan Luke en Lorelai.

De personages hebben een van de beste oorsprongsverhalen van elk tv-paar, omdat ze vriendelijk worden wanneer Lorelai ontdekt dat Luke geweldige koffie maakt. En aangezien Lorelai verslaafd is aan cafeïne, moet ze natuurlijk elke ochtend naar het restaurant voor haar herstel.

Wat zal er gebeuren tussen Scott en Lauren in seizoen 2 van 'A Year In The Life'?

Hoewel seizoen 2 van A Year In The Life misschien niet in de maak is, heeft Scott Patterson veel gedachten gedeeld op zijn podcast I Am All In. Het feit dat de acteur de show voor de allereerste keer heeft gezien en er elke week over praat (en ook zijn mede-sterren interviewde) heeft hem in staat gesteld na te denken over welke verhalen hij zou willen zien als de show ooit terugkomt opnieuw.

Scott Patterson vertelde Us Weekly dat in zijn gedachten, "[Rory] de baby heeft. Als het Logan (Matt Czuchry) is of wat dan ook, dan klapt hij uit en gaat weg. De geschiedenis herha alt zich a la Christopher (David Sutcliffe) en Lorelai." Hij vervolgde dat hij denkt dat Luke en Lorelai een tijdje voor het kind voor Rory zouden zorgen: "En dan gaat ze op zoek naar een enorme kans in Europa voor haar schrijven en dumpt de baby op onze schoot. En we mogen het kind een beetje opvoeden terwijl ze dat najaagt en ze komt terug."

In een interview met Collider sprak Lauren Graham over de toekomst van Gilmore Girls, en ze lijkt zeker open te staan voor een seizoen 2 als het ooit gebeurt. De actrice zei: "Als dat weer naar voren komt, hou ik zoveel van dat personage en ik hou van Amy. Ik zal altijd met haar samenwerken. Het zou gewoon een kwestie van verantwoordelijkheid zijn voor de fans en wat we ze zouden kunnen geven dat hun toewijding verdient, of zou het gewoon in herhalingen moeten leven. Dus ik weet het niet."

Fans zouden graag zien dat Lauren Graham in meer afleveringen Lorelai Gilmore speelt. Maar zelfs als dat niet gebeurt, hebben we tenminste alle 7 seizoenen en een revival om naar te kijken wanneer we maar willen, en kunnen we blijven bezwijmen over de relatie van Luke en Lorelai.

Aanbevolen: