Rhea Perlman heeft deze acteur ooit ontslagen omdat hij haar voor de gek hield

Inhoudsopgave:

Rhea Perlman heeft deze acteur ooit ontslagen omdat hij haar voor de gek hield
Rhea Perlman heeft deze acteur ooit ontslagen omdat hij haar voor de gek hield
Anonim

De meeste mensen kennen Rhea Perlman vanwege haar huwelijk met Danny DeVito, en natuurlijk spreekt zijn bekendheid voor zich. Maar Rhea treedt ook op, en vaak samen met Danny.

Ze is al indrukwekkend lang in Hollywood, maar Rhea Perlman is niet alleen de hilarische actrice uit 'Matilda' of een personage uit 'Cheers'. Zij en haar nu gescheiden echtgenoot Danny DeVito hebben zich ook beziggehouden met de productiekant van de dingen.

Hoewel DeVito samen met een partner een productiebedrijf heeft, is Rhea ook zelf een producent. Maar voor sommige co-sterren van het paar in die tijd leek ze niet zo belangrijk.

En daar ging die ene acteur de fout in: hij zei iets slechts over Rhea en werd ontslagen -- en zijn personage werd vermoord.

Rhea Perlman had een goede run, zelfs voor 'Cheers'

Tegen de tijd dat Rhea Perlman in 1982 op 'Cheers' verscheen, had ze al een handvol projecten op haar naam staan. Zo had ze een paar jaar eerder met haar man aan 'Taxi' gewerkt en was ze ook in verschillende films verschenen (ze sprak zelfs een origineel 'My Little Pony'-personage in!).

Maar zoals zelfs jongere generaties vandaag erkennen, was 'Proost' iets groots. De serie duurde maar liefst elf jaar, omvatte 275 afleveringen en verdiende de cast talloze prijsnominaties (en overwinningen).

Rhea verdiende zelfs een comedy-prijs, een Primetime Emmy en meer. Maar niet iedereen was een grote fan van Rhea, en het uiten van hun zorgen liep niet goed af.

Eén acteur verloor zijn baan vanwege dissing Rhea Perlman

Een specifieke subset van volwassen fans herinnert zich misschien de show 'Cheers' en zijn volledige cast. Voor iedereen die niet bekend is, speelde Rhea het grootste deel van de serie Carla Tortelli. Carla is een moeder van vier aan het begin van de serie (maar wordt uiteindelijk een moeder van acht!), en Rhea's echte zwangerschappen werden zelfs in de show geschreven.

Maar voordat Carla's verhaal tot een gelukkig klein einde kan komen met haar slecht opgevoede kroost en verzameling exen, moet ze een aantal serieuze problemen oplossen. Zoals haar man die wordt overreden door een Zamboni.

Het personage dat kort getrouwd was met Carla -- Eddie LeBec -- werd uit de show geschreven door een ongelukkig ongeluk, maar het verhaal ging verder dat Eddie Carla had verlaten en eigenlijk getrouwd was met een andere vrouw (die raakte ook zwanger).

Wat fans zich destijds misschien hebben afgevraagd, was hoe het personage, dat duidelijk Carla's match was toen ze getrouwd waren, eindigde met een vroegtijdig overlijden en een trieste postmortale plotwending.

Het blijkt dat het allemaal de schuld van de acteur was, niet die van zijn personage.

Eddie LeBec werd uitgeschreven vanwege Jay Thomas

Rhea Perlman's hockeyspeler-echtgenoot op het scherm werd gespeeld door Jay Thomas, een wat minder bekende (althans tegenwoordig) acteur die zich waarschijnlijk gelukkig had moeten prijzen om naast Rhea op te treden.

Maar hij vond zichzelf niet gelukkig en klaagde zelfs over Rhea terwijl hij aan de show werkte. Hoewel de showrunners eerst zeiden dat het de schuld van het publiek was dat Eddie in de war was (ze vonden het blijkbaar niet leuk dat Carla getrouwd was), legde Jay zelf later uit wat er gebeurde.

Rond 2006 bekende Jay dat hij wist waarom hij was ontslagen uit 'Proost', hoewel hij er niet per se spijt van had.

Jay Thomas beledigde Rhea Perlman… en ze kreeg hem ontslagen

Jay "gaf aan" dat hij werd ontslagen uit 'Cheers' voor het beledigen van Rhea Perlman door te zeggen dat ze fysiek niet aantrekkelijk was. Maar Thomas verdedigde zichzelf door te suggereren dat zijn opmerkingen over het feit dat Rhea onaantrekkelijk was, over Carla het personage gingen en niet over Rhea de actrice…

Hoe dan ook, Jay beweerde dat de opmerkingen die hij maakte blijkbaar door Rhea waren gehoord, aangezien hij in een radioprogramma was toen hij de verklaring aflegde. Alle bronnen laten het klinken alsof Rhea het radio-interview hoorde, Jay weg wilde en het voor elkaar kreeg.

Hoewel er enkele grijze gebieden zijn in het verhaal over hoe Jay werd ontslagen (en Eddie overreden), merken fans snel op dat Danny DeVito's sterrenkracht iets te maken kan hebben met de ondergang van beide mannen.

Per slot van rekening, zo suggereerde een fan, was de carrière van de acteur waarschijnlijk bijna afgebroken "gezien hoe diepgeworteld [Rhea] en Danny DeVito zijn in de Hollywood-macht." Hoewel fans in dit geval misschien de plank misslaan, is het duidelijk dat Rhea en Danny altijd een kracht in de industrie zijn geweest.

Hoewel er geruchten zijn geweest die Danny's carrière hadden kunnen verpesten, als iemand ze serieus had genomen.

Hoewel ze nu gescheiden zijn, zou iedereen in Hollywood tegenwoordig waarschijnlijk aarzelen om het op te nemen tegen Rhea. Bovendien zegt ze dat ze nooit echt van Danny zal scheiden, dus ze steunen elkaar duidelijk nog steeds, of het nu een Zamboni-hit is of een rustige familietijd doorbrengen met hun drie kinderen.

Aanbevolen: