Bruce Willis heeft zijn hele team ontslagen omdat hij niet in deze film verscheen

Inhoudsopgave:

Bruce Willis heeft zijn hele team ontslagen omdat hij niet in deze film verscheen
Bruce Willis heeft zijn hele team ontslagen omdat hij niet in deze film verscheen
Anonim

Om een filmster in Hollywood te worden, komt er heel wat bij kijken, namelijk de juiste rol op het juiste moment krijgen. Veel acteurs bevinden zich in de ene auditie na de andere, en degenen met geloofwaardigheid kunnen zelfs meerdere aanbiedingen tegelijk krijgen. Vanaf daar draait het allemaal om het kiezen van de juiste rol.

Bruce Willis is een legende van het bedrijf en hij heeft veel succes gehad. Hij heeft ook films gemist die enorme hits waren, en een van die missers bracht hem ertoe zijn agent te ontslaan.

Laten we eens kijken naar Bruce Willis en de grote film die hij heeft gemist.

Bruce Willis is een legende

Als een van de grootste en meest succesvolle actiesterren aller tijden, is Bruce Willis een filmster die miljoenen fans over de hele wereld kennen. Hij is niet hetzelfde toptalent dat hij was tijdens de grootste jaren van zijn carrière, maar het werk dat Willis in het begin deed, heeft hem tot een legende van het bedrijf gemaakt.

Willis was een ster in Moonlighting op televisie voordat hij een krachtpatser werd aan de kassa, en toen hij eenmaal de smaak van glorie op het grote scherm had geproefd, was de acteur in staat om een carrière samen te stellen die iedereen zou mogen hebben. Enkele van de grootste kredieten van Willis zijn de Die Hard-franchise, The Sixth Sense, The Last Boy Scout, Pulp Fiction, The Fifth Element en Armageddon.

Dankzij zijn succes heeft Willis miljoenen kunnen verdienen. Volgens Celebrity Net Worth heeft de acteur een nettowaarde van $ 250 miljoen, waarbij zijn betaaldag van $ 100 miljoen van The Sixth Sense gemakkelijk binnenkomt als zijn grootste salaris tot nu toe. De acteur had ook andere rollen die hem een betaaldag van 8 cijfers opleverden.

Willis heeft een geweldige carrière opgebouwd, en hoewel hij nog steeds een van de meest populaire acteurs in heel Hollywood was, kreeg hij een heleboel aanbiedingen op zijn pad. Dit leidde er echter toe dat de acteur sommige projecten liet liggen die zijn carrière nog meer hadden kunnen stimuleren.

Hij heeft grote films gemist

Het juiste project op het juiste moment kiezen is makkelijker gezegd dan gedaan, en Bruce Willis begrijpt dit maar al te goed. Ja, hij heeft talloze hitfilms gehad, maar een blik op enkele van de films die hij heeft doorgegeven, zal een aantal enorme blockbusters onthullen die zijn lijst met credits hadden kunnen aanvullen.

Volgens NotStarring heeft Willis films als Fatal Attraction, The General's Daughter, Get Shorty, Ghost, Ocean's Eleven en zelfs Speed gemist. Voeg Training Day toe en je hebt een lijst met hits waar Willis mogelijk in zou kunnen zijn geweest.

Toen hij sprak over het missen van Ghost, zei Willis: "Ik snapte het gewoon niet. Ik zei: 'Hé, die man is dood. Hoe ga je een romance krijgen?'"

Alsof deze lijst met films nog niet wild genoeg is, zou Willis zelfs de kans missen om te schitteren in een foto die tijdens het prijsuitreikingsseizoen met lovende kritieken werd bekroond terwijl hij een aantal Oscars binnenhaalde. Dit zorgde ervoor dat de ster zijn zaakwaarnemer kwijtraakte.

Hij ontsloeg zijn team nadat hij 'The English Patient' had gemist

Volgens Giant Freakin Robot was Willis in voor de rol van David "Moose" Caravaggio in The English Patient, maar hij werd gewaarschuwd voor samenwerking met de regisseur van de film, Anthony Minghella. Willis vertrouwde zijn team en koos ervoor om de film door te geven, en dit bleek een grote fout te zijn.

"De Engelse patiënt won negen Oscars, waaronder die voor beste film, en speelde ook met Ralph Fiennes, Juliette Binoche en Kristin Scott Thomas. Bruce Willis heeft nog nooit een Academy Award gewonnen of is genomineerd, waardoor hij vraag me af of de rol hem die kans had kunnen geven, " merkt de site op.

Hoewel de rol van Caravaggio niet de hoofdrol in de film was, was Willem Dafoe er fantastisch in, en je moet je afvragen hoe Bruce Willis met het personage zou zijn geweest. Dit is iets dat we nooit zullen zien en vanwege de gemiste kans was de agent van Willis op zoek naar een nieuwe klant.

Hoewel Bruce Willis een legendarische carrière in de entertainmentindustrie heeft gehad, had het nog beter kunnen zijn voor de ster als hij in een aantal van die grote films was beland die hij niet had. Het missen van The English Patient was een bijzonder slechte zet van zijn kant, maar je kunt ze gewoon niet allemaal winnen, zelfs niet als je een A-lister bent.

Aanbevolen: