Fans bewijzen dat Olivia Munn een Kylie Jenner-beweging heeft getrokken om zwangerschap te verbergen

Inhoudsopgave:

Fans bewijzen dat Olivia Munn een Kylie Jenner-beweging heeft getrokken om zwangerschap te verbergen
Fans bewijzen dat Olivia Munn een Kylie Jenner-beweging heeft getrokken om zwangerschap te verbergen
Anonim

Na maanden van speculaties op TikTok en roddelpagina's van beroemdheden, bevestigde John Mulaney dat hij en Olivia Munn samen een baby verwachten.

Onlangs verscheen op Late Night with Seth Meyers, de komiek opende na aanhoudende geruchten over zijn nieuwe relatie.

Mulaney bevestigde ook dat hij en Munn op het punt staan ouders te worden.

Eerder dit jaar werden Mulaney en Munn samen gespot, waarbij sommige gebruikers van sociale media beweerden dat de actrice zwanger was van haar eerste kind. Ondanks de officiële bevestiging van Mulaney, heeft Munn zich nog niet officieel over de zaak gewogen, waardoor sommige fans dachten dat ze probeerde haar zwangerschap te verbergen.

Olivia Munn trok een Kylie Jenner om de zwangerschap privé te houden

Daterend van 30 augustus, ziet een van Munns nieuwste Instagram-berichten de actrice poseren in een shirt en broek, geen tekenen van zwangerschap.

Hoewel het volledig haar beslissing is om het nieuws te delen wanneer ze denkt dat het gepast is om dit te doen, probeerden sommige fans enkele bewerkte details op de foto in kwestie te ontdekken. Sommigen geloven dat Munn een Kylie Jenner beweging maakte terwijl ze probeerde haar zwangerschap onder de duim te houden.

"Ze trekt een Kylie!" een Instagram-gebruiker reageerde op de post van @deux.discussion over haar zwangerschap.

"Strepen en de juiste hoek kunnen een optische illusie geven", was een andere opmerking.

"Ik dacht hetzelfde, maar de manier waarop ze op de eerste foto staat plus de knoppen aan de onderkant zijn niet klaar", schreef een andere gebruiker.

Jenner, die zojuist heeft bevestigd dat ze samen met Scott Travis baby nummer twee verwacht, hield de afgelopen maanden ook haar zwangerschap geheim.

John Mulaney opent eindelijk zijn relatie met Olivia Munn

De komiek was bezig met het bespreken van zijn nieuwe stand-upshow en stortte zich op zijn nieuwe relatie met de actrice.

"Ik heb hier veel in gestopt… Is het nu september? Ik ging in september naar de afkickkliniek, ik kwam uit in oktober, ik verliet mijn huis van mijn ex-vrouw," zei hij.

"Toen ging ik in de lente naar Los Angeles en ontmoette en begon een geweldige vrouw genaamd Olivia te daten," vervolgde hij.

Mulaney legde verder uit: "Ik kreeg een relatie die heel mooi was met een ongelooflijk iemand."

"Ze hield mijn hand een beetje vast [door alles heen]. En we krijgen samen een baby. Ik was nerveus toen ik op het punt stond het nieuws te vertellen!"

Aanbevolen: