Wie Olivia Munn dateerde vóór haar zwangerschap met John Mulaney

Inhoudsopgave:

Wie Olivia Munn dateerde vóór haar zwangerschap met John Mulaney
Wie Olivia Munn dateerde vóór haar zwangerschap met John Mulaney
Anonim

In 2021, slechts een paar maanden nadat werd bevestigd dat het paar aan het daten was, onthulden Olivia Munn en John Mulaney dat ze hun eerste kind samen verwachtten. En met al het drama en het schandaal dat Mulaney en zijn recente ex-vrouw omringt (aangezien de twee pas een einde maakten net voordat Mulaney en Munnn samenkwamen, en het was Mulaney die om de scheiding vroeg).

Veel fans hebben zich gefocust op zijn eerdere relaties als ze het over het paar hadden. Maar Mulaney is niet de enige met geschiedenis, aangezien Munn nogal wat celebs in de schijnwerpers heeft gedateerd. Dit zijn haar meest opvallende relaties met enkele bekende namen.

7 Olivia Munn ging uit met Matthew Morrsion

Een gerucht verspreidde zich wild, Glee-ster Matthew Morrison werd blijkbaar gezien terwijl Olivia Munn aan het eten was en dan weer bij een hockeywedstrijd waar ze 'gezellig' met elkaar werden. De twee werden gezien terwijl ze elkaars hand vasthielden, knuffelden en zelfs een kus deelden. Maar aangezien het meeste hiervan speculatie is, weet niemand wanneer ze bij elkaar kwamen (als ze dat deden), wanneer het eindigde en waarom de twee er in de eerste plaats mee ophielden. Sinds dit zo lang geleden is gebeurd, hebben fans sindsdien elke kans op bevestiging opgegeven.

6 Olivia Munn had bijna twee jaar een relatie met Bryan Greenberg

Aan het begin van haar carrière had Olivia Munn bijna twee jaar (2007-2009) een relatie met One Tree Hill-aluin Bryan Greenberg. Het paar maakte de reden voor hun splitsing niet publiekelijk bekend, omdat een groot deel van hun relatie buiten het publieke oog was. Maar er is hoogstwaarschijnlijk geen kwade wil, want Munn is nu zwanger van het kind van vriend John Mulaney en Bryan Greenberg heeft sinds 2015 een tweeling met zijn vrouw, Jamie Chung.

5 Olivia Munn had een affaire met Justin Timberlake

Meer een affaire dan een relatie, het gerucht ging dat Justin Timberlake in 2007 contact had gehad met Olivia Munn. Dit wordt extra gespannen door het feit dat Timberlake al met Jessica Biel (zijn huidige vrouw) was gaan daten tijdens deze keer. Deze affaire werd in 2010 schijnbaar bevestigd door een externe partij, maar hoewel de celebs de beschuldigingen niet persoonlijk ontkenden, waren de vertegenwoordigers van Timberlake sterk tegen de geruchten. Dus of dit nu waar is of slechts een stuk roddelblad blijft in de lucht hangen.

4 Olivia Munn had een relatie met Joel Kinnaman in 2012

Bevestigd als een koppel in 2012, hebben Joel Kinnaman en Olivia Munn elkaar een jaar eerder ontmoet en werden goede vrienden. Maar na twee jaar samen stopten het paar, terwijl ze aangaven dat de afstand veel te maken had met hun beslissing. De twee hebben sindsdien verklaard dat ze nog steeds goede vrienden zijn zoals ze waren voordat ze bij elkaar kwamen en dat de breuk in der minne was tussen het paar.

3 Olivia Munn had vijf maanden een relatie met Chris Pine

Vers van zijn rol als Captain Kirk in de remake van Star Trek, werd Chris Pine in 2009 gespot met Olivia Munn. Maar nadat ze in totaal vijf maanden samen waren geweest, gingen de twee begin 2010 uit elkaar. hun relatie is privé gebleven en sinds de relatie ongeveer tien jaar geleden plaatsvond, lijkt dat niet snel te veranderen. Het meest bekende aspect van hun relatie was het schandaal in 2012 waar de expliciete berichten van Munn voor Chris naar verluidt werden gehackt en verspreid op internet. Munn heeft sindsdien ontkend dat die teksten van haar waren.

2 Olivia Munn had een relatie met Aaron Rodgers van 2014-2017

Haar langste relatie tot nu toe (althans in de publieke belangstelling), Olivia Munn begon in 2014 te daten met de quarterback Aaron Rodgers van Green Bay Packers tot hun breuk in 2017. De twee waren veel in de publieke belangstelling, dus toen het paar ging uit elkaar, er waren veel geruchten over waarom. Het grootste stuk roddel onthulde dat fans dachten dat Munn verantwoordelijk was voor Rodger's afstand tot zijn familie, daarbij verwijzend naar het feit dat hij haar verkoos boven hen. Maar in 2018 onthulde Rodgers dat de werkelijke reden meer te maken had met het feit dat hun relatie onder druk stond van alle publiciteit en hoe het onnodige druk toevoegde. Sinds de splitsing heeft Aaron Rodgers verklaard dat de twee vrienden blijven. In 2021 zou Rodgers verloofd raken met actrice Shailene Woodley.

1 Olivia Munn krijgt een baby met John Mulaney

De meest controversiële relatie op de lijst, Olivia Munn en John Mulaney, zouden slechts vier dagen aan het daten zijn nadat bekend was gemaakt dat Mulaney zijn vrouw Anna Marie Tendler om een scheiding had gevraagd. De twee waren zes jaar samen en Mulaney was onlangs naar een afkickkliniek gegaan voor middelenmisbruik. In mei van dit jaar bevestigden de twee dat ze daadwerkelijk samen waren. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje, met veel fans woedend op de komiek, maar daar bleef het niet bij.

Veel fans waren ervan overtuigd dat Munn zwanger was, een feit dat hen nog meer woedend maakte omdat Mulaney eerder zijn desinteresse in kinderen had geuit. Het zwangerschapsgerucht bleek ook waar te zijn, waarbij Munn verklaarde dat het werd onthuld voordat ze er klaar voor was. Sindsdien hebben veel fans hun steun betuigd aan Anna Marie Tendler. Maar het is misschien nog geen gelukkig leven voor het paar, aangezien geruchten de ronde doen dat de twee uit elkaar zijn gegaan. En hoewel deze aantijgingen tot nu toe zijn ontkend, kan er enige waarheid achter de roddels zitten.

Aanbevolen: