Iedereen vergeet dat Will Smith met zijn 'Fresh Prince'-co-ster uitging

Inhoudsopgave:

Iedereen vergeet dat Will Smith met zijn 'Fresh Prince'-co-ster uitging
Iedereen vergeet dat Will Smith met zijn 'Fresh Prince'-co-ster uitging
Anonim

In de herfst van 1990 nam NBC een grote sprong in het diepe met 'The Fresh Prince of Bel-Air'. De resultaten waren onmiddellijk en de show was een monsterhit voor het netwerk, aangezien Will Smith de zes jaar van de show centraal stond, samen met 148 afleveringen.

In werkelijkheid had de show veel langer kunnen duren, aangezien NBC in mei 1996 de laatste aflevering uitzond. Gelukkig werd er, decennia later, eind 2020, eindelijk een reünie uitgebracht, waarmee een aantal losse eindjes achter de schermen van de show aan elkaar werden geknoopt.

Will Smith werd een enorme ster vanwege de ervaring en de overgang naar film zou zijn carrière naar een hoger niveau tillen. Hij maakte zeker connecties in de sitcom, omdat er door de jaren heen een All-Star cast van gasten was.

Eerlijk gezegd, een van de meest herinnerde gaststerren die voor een paar afleveringen verscheen, ging uiteindelijk een jaar met Will samen.

We kijken terug op die relatie, samen met of de twee het tegenwoordig met elkaar eens zijn. Het antwoord zal de meeste verbazen.

Bovendien kijken we terug op enkele van de meer iconische gasten in de legendarische geschiedenis van de show.

De show had een aantal iconische gaststerren

De show had door de jaren heen geen gebrek aan iconische gaststerren. De All-Star-lijst bevat onder meer Quincy Jones en Oprah Winfrey helemaal bovenaan.

Er verschenen ook enkele controversiële figuren, zoals Donald Trump en Hugh Hefner.

Zelfs degenen uit de sportwereld maakten een aantal iconische optredens in de show, waaronder Evander Holyfield en Kareem Abdul Jabbar.

Ondanks alle schijn was het achter de schermen niet altijd even soepel. Karyn Parsons, die de rol van Hilary speelde, gaf toe dat de reünie hielp om eindelijk veel problemen uit het verleden op te lossen.

"Het is iets dat we allemaal echt nodig hadden, en ik denk dat ik me niet realiseerde hoeveel - weet je, het is in het verleden nogal lelijk en turbulent geweest. Weet je, er zijn opmerkingen uitgewisseld en zo. En ik maakte er nooit direct deel van uit. Dus ik vond het niet leuk; ik was verdrietig dat het bestond, maar ik wist niet hoeveel het me echt beïnvloedde totdat het weg was, totdat de dingen goed waren gemaakt."

Volgens Tatyana Ali gaat het tegenwoordig beter dan ooit, en de cast heeft zelfs een groepschat.

"Na de reünie hebben we allemaal een groepstekst, dus dat is heel leuk", zegt Ali. "We hadden zoveel plezier op de reünie. Ze hebben ons net twee dagen achter elkaar gefilmd terwijl we praten."

Smith had een nauwe band met veel van de cast en het bleek dat hij een jaar met een bepaald iemand uitging.

Hij had een jaar lang een relatie met zijn co-ster

Voordat hij zijn toekomstige vrouw Jada Pinkett Smith ontmoette, had de ster een relatie met niemand minder dan Tyra Banks in wat volgens Whos Dated Who een jaarlange relatie was. Het koppel dateerde van 1993 tot 1994.

Net als zoveel anderen had Tyra veel plezier in de show. Hoewel ze samen met Yahoo toegaf dat het auditiegedeelte behoorlijk zwaar was en niet wat ze verwachtte.

"Weet je, net een basketbalmeisje. Ik liep een soort van rond de weg, zonder make-up."

"En dan in de auditieruimte, is er een rij stoelen en er zijn al deze actrices. En ik zweer dat iedereen een klein zwart jurkje en zwarte hakken aan had en er gewoon prachtig en verzorgd uitzag, en Ik heb zoiets van, 'Oh, je hoort je niet te kleden zoals het personage, je hoort mooi te zijn en dan zetten ze het personage later op je.' Ik zat daar en voelde me zo dom."

Het kwam allemaal goed voor Tyra, want een paar uur later werd ze teruggeroepen om regels met Smith voor te lezen. Het was duidelijk dat het klikte tussen de twee en ondanks de breuk, slaagden ze er al die jaren later in om de zaken op goede voet te houden.

Ze bleven tot op de dag van vandaag op goede voet staan

Niet alleen zijn de twee tegenwoordig op goede voet, maar ze lezen ook een aantal iconische regels samen uit hun tijd in de show.

Banks had haar regels nog uit het hoofd geleerd! De rol was een groot probleem voor haar, zowel toen als nu, omdat het haar eerste optreden in de industrie was. Haar agenten duwden haar richting de auditie en zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis.

De twee hebben veel gelachen samen, wat bewijst dat het al die jaren later meer dan goed gaat.

Aanbevolen: