Iedereen vergeet dat Dr. Dre dit vreselijke ding heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Iedereen vergeet dat Dr. Dre dit vreselijke ding heeft gedaan
Iedereen vergeet dat Dr. Dre dit vreselijke ding heeft gedaan
Anonim

Sinds Dr. Dre al meer dan vijf jaar geen solo-album heeft uitgebracht, is het een tijdje geleden dat hij een steunpilaar van de krantenkoppen was. Begin 2021 hoorde de wereld echter dat Dr. Dre in het ziekenhuis lag na een hersenaneurysma. Een schokkende onthulling, de reactie op Dre's plotselinge medische noodgeval onthulde veel over het muzikale genie. Per slot van rekening maakten veel van zijn fans zich zorgen om hem op sociale media en verschillende vrienden en collega's van Dre stuurden hem hun steun.

Hoewel Dr. Dre een muzieklegende is die enkele opmerkelijke vrienden heeft in de entertainmentindustrie, betekent dat niet dat elk aspect van zijn leven het waard is om gevierd te worden. In plaats daarvan heeft Dre een aantal dingen gedaan die objectief zo verschrikkelijk waren dat het schokkend is dat de overgrote meerderheid van de mensen ze volledig is vergeten.

Sommige van Dre's walgelijke daden

Gedurende 2021 is er veel gepraat over het persoonlijke leven van Dr. Dre, omdat er enkele dingen aan het licht zijn gekomen die een duister beeld schetsen van zijn gedrag. Hoewel hij bijvoorbeeld ongelooflijk rijk is dankzij het fortuin dat hij verdiende met Beats en zijn muziekcarrière, heeft de wereld geleerd dat Dre's oudste dochter dakloos is. Bovendien, met details over hun juridische strijd die de krantenkoppen halen, leren veel mensen over de details van de tumultueuze relatie die Dre had met zijn vrouw.

Hoeveel mensen ook praten over zijn relatie met zijn oudste dochter en vrouw, de meesten van hen negeren verschillende vreselijke dingen die Dr. Dre heeft gedaan. In 2015 verontschuldigde Dre zich bijvoorbeeld bij de "vrouwen (hij zou) pijn doen" nadat verschillende mensen naar voren kwamen om de rapper van misbruik te beschuldigen. Om zijn gedrag uit het verleden in de juiste context te plaatsen, is het logisch om enkele van de betreurenswaardige dingen die Dre heeft gedaan te bekijken.

Tijdens het einde van de jaren '80 kreeg een jonge vrouwelijke rapper genaamd Tairrie B een contract met Dr. Dre's voormalige N. W. A. peer Eazy-E. Tijdens het opnameproces voor het album van Tairrie B waren er plannen voor een nummer met zang van alle N. W. A.-leden. Nadat ze hoorde dat het geplande nummer zou gaan over Tairrie B die zichzelf vocaal verdedigde na elke N. W. A. lid haar een bitch noemde, besloot ze de track niet op te nemen. In plaats daarvan nam Tairrie B een nummer op waarin de N. W. A. en enkele van hun vrienden.

Nadat Dr. Dre de diss-track van Tairrie B had gehoord, confronteerde hij haar op een feest waar Janet Jackson, Dick Clark en de New Kids on the Block aanwezig waren. In de jaren sinds Tairrie B heeft beschreven wat er gebeurde nadat ze weigerde zich terug te trekken. “Toen Dr. Dre het nummer hoorde, verscheen hij op de prijsuitreiking, waar hij Tairrie twee keer sloeg – een keer in de mond en een in het oog. Hij sloeg me zoals Tyson, maar ik pakte het aan - ik weet niet hoe . Tairrie B sprak die avond met de politie over het incident, maar volgens rapporten liet ze alle aanklachten vallen nadat ze een financiële beloning had gekregen.

Nadat rapper Michel'le Dr. Dre ontmoette toen ze nog maar 16 jaar oud was, zouden ze een paar maanden later een stel worden. Tijdens hun relatie zouden Michel'le en Dre zich verloven en samen een baby krijgen. Helaas heeft Michel'le verklaard dat hun relatie verre van een verhaal uit een verhalenboek was. In plaats daarvan zegt Michel'le dat Dre een gewelddadige partner was die haar neus zo ernstig brak dat ze plastische chirurgie nodig had.

Een vreselijk incident

Als het gaat om de claims van aanranding en misbruik die tegen Dr. Dre zijn ingediend, zou het verkeerd zijn om te proberen ze te rangschikken. Desondanks is het opmerkelijk dat bijna iedereen één incident is vergeten, omdat het destijds de krantenkoppen haalde en de details van de situatie moeilijk te verwerken zijn.

Tijdens het begin van de jaren '90 stond Ice Cube op zeer slechte voet met zijn voormalige N. W. A. kijkt mee nadat hij de groep heeft verlaten. Naar aanleiding hiervan interviewde Dee Barnes Cube en de leden van N. W. A. voor haar show Pump It Up en toen de aflevering werd uitgezonden, knipte ze tussen clips van beide gesprekken. Tijdens het interview met Cube bespotte hij The D. O. C., een goede vriend van Dre die onlangs bijna dodelijk was neergeschoten. Helaas voor Barnes nam Dre grote aanstoot aan de opmerkingen van Cube en gaf haar de schuld dat ze ze had uitgezonden.

In een weerzinwekkende wending van de gebeurtenissen sloeg Dr. Dre Dee Barnes zwaar in elkaar nadat hij haar tegenkwam op een platenfeestje. Barnes bracht later een verklaring uit waarin hij het pak slaag beschrijft en het is moeilijk te lezen. “Hij pakte haar bij haar haar en ‘begon haar hoofd en de rechterkant van haar lichaam herhaaldelijk tegen een bakstenen muur bij de trap te slaan’ terwijl zijn lijfwacht de menigte afhield met een pistool. Nadat Dr. Dre probeerde haar van de trap te gooien en dat mislukte, begon hij haar in de ribben en handen te schoppen. Ze ontsnapte en rende naar het damestoilet. Dr. Dre volgde haar en 'greep haar weer van achteren bij het haar en sloeg haar achter op haar hoofd.’”

Aanbevolen: