Heeft Shailene Woodley stiekem een baby gekregen?

Heeft Shailene Woodley stiekem een baby gekregen?
Heeft Shailene Woodley stiekem een baby gekregen?
Anonim

Shailene Woodley werd 13 jaar geleden beroemd als tienermoeder Amy Juergens in ABC's The Secret Life of The American Teenager. Is ze nu ook een moeder in het echte leven? Fans van de Big Little Lies-ster lijken dat zeker te denken. En met een goede reden.

Eerder deze week plaatste de 29-jarige actrice een cryptische afbeelding op haar Instagram-verhaal, waardoor haar 4,6 miljoen volgers vroegen: "Was dat een babyaankondiging?"

Woodley heeft een zwart-witfoto geüpload van een paar babyvoetjes die door een volwassen hand in de lucht worden gehouden. Ze voegde geen aanvullende informatie toe en de foto bevatte geen identificerende kenmerken van de ster of haar verloofde, de quarterback van Green Bay Packers, Aaron Rodgers.

Natuurlijk zijn fans naar Twitter gegaan om te vragen: Wat is er aan de hand?

Hoewel Woodley geen melding had gemaakt van onmiddellijke plannen om moeder te worden, maakt het recente interview van haar toekomstige echtgenoot met Haute Living het onwaarschijnlijk. De 37-jarige Superbowl-kampioen onthulde dat het paar de komende vier maanden gescheiden zal zijn, terwijl hij zondag naar Wisconsin gaat om het voetbalseizoen te beginnen. Woodley is momenteel in Alberquerque, New Mexico, waar ze de komedie Robots aan het filmen is, het eerste van verschillende projecten die ze heeft geboekt na een jaar van filmstops als gevolg van de coronaviruspandemie.

Het stel werd voor het laatst samen in het openbaar gezien in mei, waar ze op vakantie waren in Hawaii met Woodley's vriend en frequente medewerker Miles Teller en zijn vrouw Kayleigh. Woodley was niet zichtbaar zwanger op de foto's van vier maanden geleden, maar het gelukkige viertal leek plezier te hebben met wandelen en jammen met Taylor Swift.

Fans merkten snel de timing van Woodley's vreemde babypost op. Het kwam warm op de hielen van de aankondiging dat John Mulaney een baby krijgt met Olivia Munn, Rodgers' ex van drie jaar.

Woodley en Rodgers zijn niet het enige Hollywood-powerkoppel dat deze week de tong uitsteekt over zwangerschappen. Het lijkt erop dat er iets in het water in Hollywood moet zijn, zoals sommige van onze favoriete actrices allemaal hebben bevestigd dat ze in verwachting zijn. Met vier aankondigingen in drie dagen, heeft deze week een "babyboom" gekend die zeker mensen aan het praten heeft gekregen.

"Kylie en Travis: we krijgen een baby! John en Olivia: we krijgen een baby! Jennifer Lawrence: ik krijg een baby! Shailene Woodley en Aaron Rodgers: houd mijn babyfles vast, " grapte een opgewonden fan.

En als Woodley de ouder is van een prachtig klein kind, kan ze misschien wat ouderschapstips krijgen van haar Divergent-collega Theo James, die slechts drie weken geleden voor het eerst zelf een trotse vader werd. Het is inderdaad een babyboom!

Aanbevolen: