Dit is het leven van Aaron Carter in 2021

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Aaron Carter in 2021
Dit is het leven van Aaron Carter in 2021
Anonim

Aaron Carter staat vooral bekend om het maken en verliezen van een ongelooflijk fortuin. Als kindsterretje zou hij meer dan $ 200 miljoen verdiend hebben, allemaal voor de leeftijd van 18, maar hij is sindsdien failliet gegaan en heeft moeite om zelfs het meest elementaire inkomen terug te krijgen. Om de zaken in perspectief te plaatsen: zijn enorm succesvolle broer, Nick Carter, verdiende een absoluut fortuin tijdens zijn tijd als Backstreet Boy, en toch had Aaron Carter zelfs meer geld verdiend dan Nick tijdens zijn hoogtijdagen.

Gezien het feit dat zijn ouders zijn fortuin verkeerd hebben gebruikt toen hij jong was, had hij hem heel weinig gegeven toen hij 18 werd en moest hij als volwassene zijn eigen weg banen. Pride meldt dat zijn leven tegenwoordig veel nederiger is dan de meeste mensen dachten dat hij leidt, en hij heeft zichzelf bezig gehouden met een aantal interessante hobby's. Zo ziet het leven van Aaron Carter er vandaag uit…

10 Aaron Carter modelleert op CamSoda

Volgens The Sun komt er wat geld binnen voor Aaron Carter, en het wordt op een behoorlijk interessante manier gegenereerd. Het blijkt dat Carter model staat voor de adult entertainment-site CamSoda en er wordt gezegd dat hij een behoorlijke hoeveelheid geld genereert. De site streamt live inhoud voor volwassenen, en het is voor fans duidelijk door zijn gewaagde foto's die op Instagram zijn geplaatst dat Aaron Carter absoluut niet verlegen is.

9 Hij is weer aan, weer uit met Melanie Martin

Aaron Carter was aan het daten met social media influencer en Lash bar-eigenaar Melanie Martin, en de twee waren iets meer dan een jaar sterk. Ook zij deed veel aan entertainment voor volwassenen, en dit stel had zoveel gemeen dat ze besloten zich te gaan verloven en een gedeelde toekomst met elkaar te creëren. Toen gingen ze uit elkaar en kwamen weer bij elkaar … een paar keer. Hun relatie is aangetast door een aanklacht wegens huiselijk geweld tegen Martin, gedurende welke tijd ze Carter heeft aangevallen.

8 Aaron Carter maakt zich klaar om vader te worden

Tijdens hun tijd samen hebben Melanie Martin en Aaron Carter samen een miskraam gehad, maar in maart van dit jaar gingen ze naar sociale media om een oprechte video te delen die bevestigde dat Martin zwanger was! Hit C meldt dat haar positieve zwangerschapstest werd gevierd door fans en Carter en Martin leken allebei verliefd te zijn op het idee om samen een baby te krijgen.

7 Hij hint op zijn terugkeer naar muziek

Aaron Carter is nog steeds bezig met zijn muziek en is van plan binnenkort een officiële comeback te maken. Hij heeft lange tijd aan zijn eigen producties gewerkt en zijn sociale media-accounts weerspiegelen zijn inspanningen in de studio. Carter ging naar sociale media om zijn fans te laten weten dat hij op dit moment nog niet helemaal klaar is om terug te komen, maar zodra hij voelt dat hij er wat meer klaar voor is, zal hij weer in actie komen voor een live publiek.

6 Aaron Carter heeft een andere hond

Aaron Carter bezit een aantal honden, maar lijkt nooit genoeg te hebben, wat op zijn beurt zijn eigen controverse veroorzaakt voor de "I Want Candy"-zanger. Hij bracht dit jaar veel tijd door met opscheppen over zijn schattige nieuwe pup genaamd Bam Bam. Deze schattige kleine mopshond heeft de harten van Carter's fans gestolen en is overal op zijn sociale media-account te zien in verschillende toestanden van schattige slaap- en speelmodi.

5 Hij koestert zijn eigen groenten

Aaron Carter heeft wat tijd over en maakt graag goed gebruik van zijn zeer groene vingers. Hij doet mee aan het thuis kweken van zijn eigen marihuana en heeft ervoor gezorgd dat iedereen op zijn Instagram-account weet dat dit voor persoonlijk gebruik is en (nog) niet te koop is! Hij noemt zijn planten zijn 'baby's' en besteedt veel tijd om ervoor te zorgen dat ze worden verzorgd en alle aandacht krijgen die ze nodig hebben om te groeien.

4 Hij pakte een crossmotor

Carter houdt zeker van zijn speelgoed en hij was erg enthousiast om zijn gloednieuwe crossmotor met zijn fans te delen. Op het moment dat hij zijn nieuwe crossmotor oppakte, vertelde hij fans alles over de viertakt en was hij zichtbaar opgewonden dat hij de kans kreeg om tijdens zijn vrije tijd van deze rit te genieten. De oranje en zwarte Honda Factory Racing Dunlop heeft zeker een nieuw thuis gevonden bij iemand die van elk moment in zijn gezelschap zal genieten!

3 Aaron Carter heeft zijn relatie met zijn moeder hersteld

Ondanks het feit dat Aaron Carter's moeder de drijvende kracht was achter zijn financiële tegenslagen, hebben de twee hun verschillen kunnen overzien en genieten ze van elkaars gezelschap. Hij brengt tijd door met zijn moeder en bouwt voort op hun band, wat een echte prestatie is in de ogen van zoveel fans. Ze lijkt opgewonden om binnenkort ook oma te worden!

2 Hij probeert van zijn rookgewoonte af te komen

Nu hij op het punt staat vader te worden, werkt Aaron Carter er hard aan om van zijn rookverslaving af te komen. Hij plaatste een meme die onthult hoe belangrijk het is voor kinderen om hun vader aan hun zijde te hebben, en het was een ontnuchterende herinnering dat hij de gewoonte had om te schoppen.

1 Hij blijft zijn eigen kleding uitbrengen

Ondanks de juridische problemen rond zijn kledingbedrijf in 2020, heeft Aaron Carter volhard en blijft hij nieuwe merchandise uitbrengen. Zijn LØVË-lijn is in populariteit gegroeid en fans lijken vooral aangetrokken te worden door zijn hoodies, die een hot-seller zijn. Hij promoot zijn merk online en lijkt behoorlijk wat succes te boeken via online verkoop.

Aanbevolen: