Hier is hoe Taylor Swift Beyoncé aan het huilen maakte

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Taylor Swift Beyoncé aan het huilen maakte
Hier is hoe Taylor Swift Beyoncé aan het huilen maakte
Anonim

Vanwege het feit dat sommige mensen jarenlang succesvol zijn in de entertainmentindustrie, lijken sommige mensen de verkeerde overtuiging te hebben dat er veel loyaliteit is in die branche. In werkelijkheid is de enige reden waarom bepaalde sterren erin slagen om een zekere mate van macht in de entertainmentbusiness uit te oefenen, echter dat ze consequent geld hebben verdiend voor alle betrokkenen. In plaats daarvan, als een artiest deel uitmaakt van een paar mislukte projecten op rij of een die bijzonder slecht presteert, zal hij snel de deur worden gewezen.

Bovenop het feit dat entertainers vaak volledig worden beoordeeld op hun laatste mislukking of succes, worden ze ook door elkaar uitgespeeld. Immers, zelfs als een popster nog steeds veel succes geniet, zullen ze zich snel onvriendelijk voelen in vergelijking met het volgende grote ding dat langskomt. Erger nog, het lijkt overduidelijk dat de machten in de industrie en de media vrouwelijke entertainers er vaak toe aanzetten om ruzie met elkaar te maken.

Aangezien Beyoncé en Taylor Swift allebei enorm veel succes hebben gehad in hetzelfde tijdperk, lijkt het veilig om aan te nemen dat er veel krachten waren die hen ertoe aanzetten een hekel aan elkaar te hebben. Met dat in gedachten is het fascinerend om te horen dat is bevestigd dat Taylor Swift Beyoncé ooit aan het huilen heeft gemaakt.

Een incident voor de eeuwen

Tijdens de 2009 MTV Video Music Awards had Taylor Swift een geweldige avond. Tijdens de show speelde Swift haar hit "You Belong With Me" af en won ook een van de belangrijkste prijzen van de avond toen ze de categorie Best Female Video won. Natuurlijk, zoals iedereen die zich de MTV Video Music Awards van 2009 herinnert, zou moeten kunnen bevestigen, namen de triomfen van Swift die avond de achterbank naar een grote controverse.

Uiteindelijk is een van de grootste redenen waarom iemand naar een prijsuitreiking kijkt, om te zien wie er wint en ofwel hun triomf te vieren of alle betrokkenen te beoordelen omdat ze de verkeerde persoon hebben gekraaid. Als gevolg hiervan, toen werd aangekondigd dat Taylor Swift de prijs voor beste vrouwelijke video won op de MTV VMA's van 2009, is het zeer veilig om aan te nemen dat sommige mensen thuis verontwaardigd waren.

Als een fan denkt dat de verkeerde ster een prijs mee naar huis heeft genomen, kunnen ze alleen maar hun mening uiten tegen iedereen die bij hen is of schreeuwen in de lege kloof die sociale media is. Omdat Kanye West bij de MTV VMA's van 2009 was, kon hij midden in Swift's dankwoord het podium betreden en dat deed hij ook. Toen West het moment van Swift volledig had gekaapt om te verkondigen dat Beyoncé het verdiende om te winnen, keerden zelfs de mensen die er net zo over dachten zich snel tegen Kanye.

De bekende nasleep

In de dagen die volgden op de MTV Video Music Awards 2009 is de woede die op Kanye West gericht was moeilijk te overschatten. President Barack Obama woog bijvoorbeeld zelfs op het incident toen hij West een "klootzak" noemde.

Naast de reacties die iedereen had die niet betrokken was bij het Kanye West en Taylor Swift 2009 MTV VMA's incident, zouden de twee artiesten verder gaan met wat er is gebeurd. Zo ging West de nacht na het incident met Jay Leno naar The Tonight Show om zijn spijt te betuigen. "Ik heb gewoon te maken met het feit dat ik iemand pijn heb gedaan of iets heb afgenomen van een getalenteerde artiest of wie dan ook, omdat ik alleen mensen wilde helpen … Ik wist meteen in deze situatie dat het verkeerd was … Het zijn iemands emoties waar ik op stapte. Het was onbeleefd, punt uit."

Aan de andere kant, bijna een week na de 2009 MTV Video Music Awards, ging Swift op The View en maakte duidelijk dat West zijn spijt niet rechtstreeks aan haar had betuigd. Bovendien gaf Swift toe dat ze zich "van streek" voelde door het incident. Met dat in gedachten is het niet in het minst verrassend dat Swift en West sindsdien ruzie met elkaar hebben gekregen.

Extreem overstuur

Nadat Kanye West het MTV VMA-podium betrad om water op het moment van Taylor Swift te gooien, hadden de meeste mensen in de pers het over die twee sterren. Er was echter nog een andere persoon bij betrokken, en te oordelen naar de blik op Beyoncé's gezicht toen ze op camera werd betrapt tijdens het ongelooflijk ongemakkelijke moment, voelde ze zich verschrikkelijk voor Swift.

In 2012 sprak de toenmalige MTV Music Group President, Van Toffler, met Entertainment Weekly over de wildste momenten in de geschiedenis van de MTV Video Music Awards. Het was niet verwonderlijk dat het onderwerp van het Kanye West- en Taylor Swift-moment ter sprake kwam en Toffler onthulde hoe overstuur door de situatie Beyoncé was.

“Ik liep terug achter het podium en zag Beyoncé huilend over het incident. Uiteindelijk heb ik met haar en haar vader gepraat en ben toen na haar optreden teruggegaan naar Taylor, en een uur later bracht Beyoncé Taylor terug naar buiten zodat ze haar moment kon hebben. Gezien het feit dat Beyoncé niet verantwoordelijk was voor wat er met Taylor Swift is gebeurd, is het triest dat ze zo overstuur was door wat er gebeurde. Dat gezegd hebbende, het lijkt erop dat er een vriendschap is ontstaan tussen Beyoncé en Swift die sindsdien heeft geduurd, dus dat is leuk.

Aanbevolen: