Welke acteur zou Jennifer Aniston zo slecht hebben behandeld dat ze ze aan het huilen maakte?

Inhoudsopgave:

Welke acteur zou Jennifer Aniston zo slecht hebben behandeld dat ze ze aan het huilen maakte?
Welke acteur zou Jennifer Aniston zo slecht hebben behandeld dat ze ze aan het huilen maakte?
Anonim

Op elk willekeurig moment in de geschiedenis van Hollywood waren er een paar beroemdheden die echt geliefd waren bij het grote publiek. In de afgelopen jaren waren bijvoorbeeld acteurs als Denzel Washington, Julia Roberts, Michael J. Fox, Carol Burnett, John Candy, Robin Williams en Julia Roberts bij zowat iedereen populair. In recentere jaren hebben sterren als Halle Berry, Dwayne Johnson, Sandra Bullock en Tom Hanks de mantel van de meest geliefde acteurs in Hollywood overgenomen.

Net als alle eerder genoemde beroemdheden, lijkt Jennifer Aniston door vrijwel iedereen aardig gevonden te worden. Sterker nog, als er iemand is die het verdient om vandaag de dag 'Amerika's lieverd' genoemd te worden, dan moet het wel Jennifer Aniston zijn.

Het feit dat mensen veel genegenheid hebben voor Jennifer Aniston, betekent natuurlijk niet dat ze een perfect persoon is. Aangezien dit vrijwel elk mens op de planeet overkomt, lijkt het veilig om aan te nemen dat de emoties van Aniston haar beter oordeel van tijd tot tijd kunnen overnemen. Misschien is dat de reden waarom een van Anistons voormalige co-sterren beweert dat ze hem erg slecht behandelde op de set van hun film.

Carrièrebegin

Nadat Jennifer Aniston een kleine rol kreeg in de beruchte film Mac and Me uit 1988, lijkt het erop dat ze de smaak te pakken kreeg van een betaalde acteur en dat ze het snel leuk ging vinden. Toen ze haar eerste hoofdrol kreeg toen ze werd gecast in een tv-bewerking van de populaire film Ferris Bueller's Day Off, werd de serie na slechts 13 afleveringen geannuleerd. Gelukkig voor Aniston zou ze de hoofdrol spelen in de klassieke horrorfilm Leprechaun en daarna de rol op zich nemen waar ze vandaag de dag nog steeds het meest bekend om staat.

Van de meest succesvolle sitcoms aller tijden kan gemakkelijk worden gesteld dat Friends gedurende het grootste deel van de serie de populairste show op televisie was. Oorspronkelijk hoopte ze Monica te spelen, maar toen Aniston eenmaal als Rachel was gecast, maakte ze er het beste van en had ze een geweldige tijd om aan de show te werken.

Filmcarrière

In tegenstelling tot de meeste acteurs die zo nauw geassocieerd worden met een tv-rol, slaagde Jennifer Aniston erin om het grote publiek haar als filmster te laten accepteren. Ze verscheen in een paar gedenkwaardige films tijdens haar jaren als tv-ster, waaronder Office Space en Bruce Almighty, en het grootste deel van Anistons filmsucces kwam nadat Friends was geëindigd.

Hoewel je zou kunnen stellen dat verschillende films Jennifer Aniston in een filmster hebben veranderd, is The Break-Up de film die het meest waarschijnlijk verantwoordelijk is. De film, uitgebracht in 2006, bewees dat Aniston meer dan één personage kon spelen waar de kijkers van gingen houden en het deed solide zaken aan de kassa.

De ster van vele succesvolle films door de jaren heen, enkele van Aniston's meest winstgevende films zijn We're The Millers, Marley & Me, Just Go With It en Horrible Bosses. Zoals het geval is met de meeste acteurs die bioscoopbezoekers regelmatig betalen om naar het grote scherm te gaan, is Aniston een favoriet geworden van de Hollywood-studio's. Om die reden heeft Jennifer Aniston genoeg geld ontvangen dat haar nettowaarde $ 200 miljoen is, volgens Business Insider.

Op ingestelde spanningen overkoken

In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van de films waarin Jennifer Aniston speelde, is Picture Perfect uit 1997 grotendeels vergeten sinds de release. De co-ster van Aniston in de film, Jay Mohr, is echter zeker niet vergeten dat hij de film heeft gemaakt. Op basis van een interview dat Mohr in 2010 met Elle had, herinnert hij zich vooral de manier waarop Aniston hem behandelde en hoe hij zich daarbij voelde.

Het bleek dat, toen Jennifer Aniston zich voorbereidde om te schitteren in Picture Perfect, ze in het echt aan het daten was met de acteur Tate Donovan. Onder de acteurs die naast Aniston in de film zouden schitteren, miste Donovan uiteindelijk de rol en werd Jay Mohr in plaats daarvan gecast. Volgens wat Mohr tijdens dat Elle-interview zei, was Aniston boos dat ze niet met haar vriend aan de film kon werken en reageerde ze op hem af.

“Op de set van een film staan waarin de hoofdrolspeelster niet tevreden was met mijn aanwezigheid en het vanaf de eerste dag duidelijk maakte.” Mohr ging verder en zei verder; Ik had niet zoveel films gemaakt, en hoewel ze een aantal behoorlijk beroemde jongens op het scherm hebben getest, kroop ik op de een of andere manier in de hoofdrol. De actrice zei: 'Geen sprake van! Je maakt een grapje!’ Luid. Tussen de opnames. Naar andere acteurs op de set. Ik zou letterlijk naar het huis van mijn moeder gaan en huilen.”

Aanbevolen: