RHOP': Zullen Robyn en Juan Dixon ooit door het gangpad komen?

Inhoudsopgave:

RHOP': Zullen Robyn en Juan Dixon ooit door het gangpad komen?
RHOP': Zullen Robyn en Juan Dixon ooit door het gangpad komen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Real Housewives of Potomac' van 12 september 2021 worden hieronder besproken! De Real Housewives zou zeker niet compleet zijn zonder de hilariteit dat de Potomac-dames brengen naar de franchise. Terwijl de show zijn zesde seizoen ingaat, ja, zesde! Het is duidelijk dat RHOP een topkandidaat wordt onder andere steden, waaronder RHONY, RHOBH en RHOA, om er maar een paar te noemen.

Terwijl Karen zich voorbereidt op haar toeristenvideo in Surrey County en Candiace oefent voor haar muziekvideo, is er één persoon die iets minder bezig lijkt te zijn met het opbouwen van haar merk, en meer nog met het opbouwen van een vals verhaal. Vorig seizoen waren fans er getuige van hoe Robyn Dixon zich verloofde met Juan Dixon, maar de twee moeten nog door het gangpad komen.

Hoewel Robyn duidelijk heeft gemaakt dat haar relatie met Juan verkeerd wordt voorgesteld in de show, beginnen fans te denken dat dat helemaal niet het geval is, vooral met de manier waarop Juan Robyn heeft behandeld als het gaat om haar problemen rondom mentale gezondheid. Nu de twee jaar sinds hun verloving nadert, vragen fans zich af of het duo ooit echt door het gangpad zal komen.

Zullen Robyn en Juan ooit trouwen?

In december 2019 stelde Juan Dixon Robyn Dixon ten huwelijk tijdens de opnames van seizoen 5. De relatie van het stel is altijd een hot topic geweest, vooral als het ging om Juans ontrouw, wat uiteindelijk leidde tot de breuk tussen de twee jaar geleden. Na veel wikken en wegen en lange gesprekken besloten Robyn en Juan hun romance nieuw leven in te blazen en uiteindelijk weer bij elkaar te komen.

Hoewel dit briljant of duivels kan eindigen, is het duidelijk dat de twee verzoening wonderen deden voor hun familie, aangezien Juan en Robyn hun twee kinderen, Carter en Corey, delen. Het zag er echt goed uit voor het paar, waardoor Robyn en de mede-RHOP-cast aannamen dat Juan de vraag vroeg of laat zou stellen en dat deed hij!

Met de hulp van Gizelle Bryant vond Juan niet alleen de perfecte ring, maar koos hij ook het perfecte moment om een huwelijksaanzoek te doen, maar de twee moeten nog officieel in het huwelijksbootje stappen! Veel fans vragen zich af waarom ze zijn blijven wachten, in plaats van er gewoon mee door te gaan in een kleine en intieme ceremonie, waardoor we allemaal aannemen dat er misschien niet eens een bruiloft komt.

Robyn bekende aan Page Six dat hun huwelijk momenteel on hold staat, voornamelijk vanwege de pandemie. "De pandemie heeft onze focus absoluut naar het huis verplaatst", vertelde Robyn aan Page Six. “Ik had veel respect voor de pandemie. Zoals, ik heb mijn huis vrijwel niet verlaten voor, zoals, die eerste drie maanden. En dus was het plannen van een bruiloft voor mij gewoon niet echt een optie, 'voegde ze eraan toe.

Fans hebben Robyn nu opgeroepen voor het gebruik van de pandemie als haar voortdurende excuus, terwijl zij en Jaun in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk weten dat deze bruiloft niet snel zal plaatsvinden. Hoewel de twee gelukkig samen blijven, of in ieder geval samen, kopen kijkers deze hele "we concentreren ons op het huis" -schtick niet, en geloven oprecht dat het paar het niet door het gangpad zal halen. Au!

Heeft Robyn therapie nodig?

Terwijl Robyn door het leven navigeert binnen een pandemie, is het duidelijk dat de effecten van geïsoleerd zijn zeker een tol van Robyn hebben geëist. Veel fans geloven dat haar afnemende geestelijke gezondheid en gebrek aan motivatie nog een reden blijven waarom Juan geen haast heeft om in het huwelijksbootje te stappen, maar het lijkt erop dat Robyn de juiste stappen onderneemt om beter te worden.

Omdat Dixon soms tot 14.00 uur in bed bleef, zocht ze hulp bij een levenscoach om haar overdag productiever te maken, maar fans zijn er zeker van dat een levenscoach tegenwerkt -productief, en Robyn zou haar wat therapie moeten geven als ze echt beter wil worden.

Gelukkig voor Robyn heeft het werk dat ze in zichzelf heeft gestoken zeker zijn vruchten afgeworpen! Ze doet het niet alleen veel beter, maar Robyn is weer helemaal terug, vooral als het gaat om haar hoedlijn, verfraaid. Hoewel de zaken op de motivatieafdeling goed uitpakten voor haar, lijkt dat nog steeds niet genoeg om haar en Juan te motiveren om kennis te maken. Zullen deze twee ooit echt trouwen? Wie zal het zeggen, toch?

Aanbevolen: