RHOP': Is Juan Dixon te hard geweest voor Robyn?

Inhoudsopgave:

RHOP': Is Juan Dixon te hard geweest voor Robyn?
RHOP': Is Juan Dixon te hard geweest voor Robyn?
Anonim

Spoiler Alert: Details met betrekking tot de aflevering van 'Real Housewives Of Potomac' van 19 september 2021 worden hieronder besproken! De dames van Potomac weten zeker hoe ze het drama moeten brengen, maar het lijkt erop dat fans een beetje moe van het drama tussen Robyn en Juan Dixon. Hoewel het duidelijk is dat de twee door de jaren heen behoorlijk wat ups en downs hebben gehad, inclusief een paar indiscreties van Juan's kant, lijkt het erop dat het Real Housewives-paar op een goede weg is sinds ze zich in 2019 verloofden.

Ondanks hun opwindende nieuws, moeten Robyn en Juan nog in het huwelijksbootje stappen, waardoor fans zich afvragen of de twee het wel of niet door het gangpad zullen halen. Hoewel de pandemie naar verluidt de reden is waarom hun huwelijk zo lang is uitgesteld, denken fans dat het iets veel diepers is dan dat.

Nu Robyn steeds meer over haar geestelijke gezondheidsproblemen vertelt, vooral tijdens de pandemie, denken kijkers dat Juan haar problemen niet zo serieus neemt als zou moeten. Nou, tijdens de aflevering van vanavond hielp Juan zijn zaak helemaal niet, waardoor Robyn hem eindelijk vroeg om een beetje aardiger te zijn!

Is Juan te streng voor Robyn?

Robyn en Juan hebben niet altijd de gemakkelijkste tijd samen gehad, en het lijkt alsof hun problemen terug kruipen. Tijdens de start van het seizoen onthulde Robyn dat de pandemie zeker een deuk had op haar motivatie en productiviteit.

Dixon, die vertelde dat ze soms tot 14.00 uur in bed zou blijven, heeft al geruime tijd te maken met wat fans depressie noemen, maar ze lijkt niet veel hulp te krijgen van Juan.

Juan is niet alleen streng voor Robyn als het gaat om haar voortdurende strijd, maar de voormalige NBA-speler maakte duidelijk dat de huidige toestand van Robyn niet erg aantrekkelijk voor hem is. Juan vertelde Robyn dat haar onvermogen om overdag productief te zijn een "afknapper" is, maar het is duidelijk dat ze met veel meer te maken heeft dan waar ze aan toe is.

Nou, Juan en Robyn verschenen op onze schermen tijdens de aflevering van vanavond toen Robyn op zoek was naar een magazijn voor haar hoedenbedrijf Embellished, en fans voelden Juans gedrag niet. Hoewel hij misschien verlegen is voor de camera's, roepen kijkers hem op omdat hij absoluut niets heeft gegeven tijdens zijn schermtijd.

Gelukkig lijkt het erop dat Robyn zich eindelijk meer openstelt, en ze heeft Juan uiteindelijk gezegd wat zachter te zijn als het gaat om zijn coachingaanpak. Hoewel harde liefde soms kan werken, is het duidelijk dat dit niet zo'n moment is.

Juan wil een meisje krijgen

Tijdens hun gesprek beweerde Juan dat hij niet zo hard voor Robyn zou zijn als ze een dochtertje hadden gekregen. Uh wat? Terwijl we nog steeds proberen uit te zoeken wat het hebben van een dochter hiermee te maken heeft; het lijkt alsof het onderwerp van het krijgen van een kind nog steeds een onderwerp is dat het paar serieus neemt.

Hoewel ze hun handen vol hebben aan hun niet-zo-recente verloving, het bedrijf van Robyn en hun nieuwe huis, lijkt het echter niet de beste tijd te zijn om het gezin uit te breiden, Juan lijkt veel meer op het idee dan Robyn.

Terwijl de twee door hun problemen blijven navigeren, hebben fans bijna het gevoel dat een baby bedoeld is als een oplossing voor hun uit elkaar drijven, maar dat zou een heel slecht idee kunnen zijn. "Juan lijkt Robyn gewoon niet zo leuk te vinden. Het is pijnlijk om naar te kijken", schreef een fan op Twitter, en om eerlijk te zijn, ze hebben niet helemaal ongelijk.

Zullen de twee ooit door het gangpad komen?

Als je bedenkt dat Juan helemaal niet geïnteresseerd is in zijn relatie met Robyn, wat te maken kan hebben met het feit dat hij werd uitgeschakeld door haar gebrek aan motivatie, zoals Robyn ernaar verwijst, omdat het heel goed de reden zou kunnen zijn waarom zijn de twee nog niet in het huwelijksbootje gestapt!

Na bijna twee jaar geleden verloofd te zijn, hebben Juan en Robyn beweerd dat de pandemie hun huwelijk heeft vertraagd, maar nu de dingen zijn gekalmeerd, vragen fans zich af waarom ze zich niet haasten om naar beneden te lopen het gangpad, wat de echte vraag oproept; zullen ze ooit?

Aanbevolen: