Zullen we er ooit achter komen hoe de rode schedel een geest op Vormir heeft gewekt?

Inhoudsopgave:

Zullen we er ooit achter komen hoe de rode schedel een geest op Vormir heeft gewekt?
Zullen we er ooit achter komen hoe de rode schedel een geest op Vormir heeft gewekt?
Anonim

The Red Skull's terugkeer naar de MCU bleek een van de meest controversiële momenten in Avengers: Endgame te zijn. Het betaalde fanservice voor degenen die verwachtten dat Schmidt een verrassende comeback zou maken, maar de cameo miste inhoud of antwoorden op hoe de Skull in de eerste plaats naar Vormir werd getransporteerd.

Hoewel bekend is dat de Space Stone Red Skull door de kosmos stuurde in Captain America: The First Avenger, is er geen antwoord op de vraag waarom het een onvruchtbare planeet was. De Infinity Stone had hem praktisch overal naartoe kunnen brengen, maar zijn bestemming bleek het centrum van het hemelse bestaan te zijn, een onverwachte mijlpaal in alle opzichten. Misschien nam de reis een paar wendingen, mogelijk door de Devil's Anus, waarvan we nu weten dat er een groot aantal portalen in zit.

Waarom Johann Schmidt, een mens, een geest en bewaker van de Soul Stone werd, is een ander aspect dat nog moet worden opgehelderd. Fans gingen ervan uit dat de resulterende transformatie te maken had met het averechts effect van de Space Stone op hem, en dat is logisch. We zijn getuige geweest van het nadeel van het gebruik van de Infinity Stones, zoals blijkt uit de bijna-dood van de Guardians in hun breakout-film en het offer van Iron Man in Endgame. Bovendien werd de vernietiging van het lichaam van de Rode Schedel waarschijnlijk veroorzaakt doordat hij de Ruimtesteen hanteerde zonder de nodige kracht om het veilig te doen.

Wat de reden voor de plaatsing van Red Skull op Vormir ook is, hij heeft een belangrijke rol te spelen in de toekomst. Schmidt kreeg zijn vrijheid na het offer van Gamora, waardoor hij de planeet na 70 jaar kon verlaten. Er kan enige verwarring zijn over waar hij zich in de huidige tijdlijn bevindt, hoewel het eerlijk is om te zeggen dat de opofferingen van Gamora en Natasha hetzelfde doel hadden. Op hun beurt zijn de banden die Red Skull met de onvruchtbare planeet binden, van nul en gener waarde.

Het volgende hoofdstuk in het verhaal van Red Skull

rode schedel in avengers: oneindige oorlog
rode schedel in avengers: oneindige oorlog

Ervan uitgaande dat de theorie waar is, zou Red Skull (Ross Marquand) kunnen verschijnen in elk van de Marvel-projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. Eternals lijkt onwaarschijnlijk gezien de drastisch andere cast. Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings draait om een al even aparte groep personages die niets te maken hebben met Hydra of Schmidt. En Black Widow heeft al te veel plotthreads om nog een centrale schurk aan het verhaal toe te voegen. De Fury Disney+-serie of Guardians Of The Galaxy Vol. 3 zou ideaal kunnen zijn om Captain America's aartsvijand opnieuw te introduceren in fase 4 van de MCU.

Fury heeft enige waarde omdat Nick Fury (Samuel L. Jackson) op het punt staat op een soort ruimteavontuur te gaan. De tijd waarin zijn reis plaatsvindt is onbekend, maar als het post-Endgame is zoals we vermoeden, dan zou de voormalige SHIELD-directeur op weg kunnen zijn naar een enorme botsing met Hydra's meest formidabele leider.

Guardians Vol. 3 is ook in de race met het ruimtevarende team dat zich tijdens hun volgende missie naar onbekende delen waagt. Tijdens hun vorige twee avonturen verkenden ze meerdere werelden terwijl ze verschillende wormgaten doorkruisten, wat betekent dat ze in de volgende mogelijk oog in oog konden komen te staan met de Rode Schedel. Hij zal tenslotte door het universum stuiteren, net als de Guardians.

Heeft de Hydra-commandant een nieuw blad omgedraaid

Afbeelding
Afbeelding

Het is het vermelden waard dat Schmidts ervaring met Vormir hem lijkt te hebben veranderd. Zijn houding tijdens het gesprek met Natasha en Clint leek oprecht en wees erop dat hij de moeilijke les leerde om niet te knoeien met krachten buiten menselijke controle. Dat geeft ons reden om te geloven dat de Rode Schedel niet langer aspiraties heeft voor wereld-/universele overheersing.

In ieder geval klinkt het op dit moment als een duidelijke mogelijkheid dat de Rode Schedel in een toekomstig Marvel/Disney-project verschijnt. Het is niet te zeggen wanneer, hoewel verschillende films/tv-shows de nasleep van Endgame behandelen, dus een van hen zou op een gegeven moment de karakterboog van de Skull moeten aanraken. De vraag is, wanneer zal het gebeuren?

Aanbevolen: