Fans trollen meedogenloos Doja Cat's Worm-outfit op de VMA's

Inhoudsopgave:

Fans trollen meedogenloos Doja Cat's Worm-outfit op de VMA's
Fans trollen meedogenloos Doja Cat's Worm-outfit op de VMA's
Anonim

De beroemde gezichten en de mode die ze dragen zijn altijd het hot topic bij de MTV Video Music Awards, en dit jaar staat de presentator van de show, Doja Cat, in het middelpunt van de belangstelling. Het was echter niet de beste aandacht die ze kreeg. Fans trollen haar meedogenloos, maken grappen over haar uiterlijk en vragen zich af wat haar mogelijk heeft gemotiveerd om deze bizarre outfit te dragen.

Toen Doja Cat voor het eerst het podium betrad, was ze gekleed in een zwart ensemble en haar lange blonde haar viel helemaal over haar rug. Haar make-up was op punt en fans waren dolblij om haar te zien.

Op een gegeven moment trok ze vreemde, te grote kippenpoten aan, had ze een stoel op haar hoofd en het meest verwarrende kostuum van allemaal… ze verkleedde zich als een worm. Dit gaat de geschiedenis in als een van haar meest gênante momenten.

De epische outfit van Doja Cat mislukt

De meeste fans zijn het erover eens dat Doja Cat een prachtige, getalenteerde jonge vrouw is met vele jaren van artistiek succes voor de boeg in de muziekindustrie. Haar schoonheid, prestatievermogen en verbluffende stem spreken echt voor zich, dus fans zijn in de war over waarom ze zou proberen meer aandacht op zichzelf te krijgen door bizarre outfits te dragen.

Ze veranderde in de loop van de avond in een paar twijfelachtige outfits, maar degene die fans echt aan het zoemen kreeg, was het wormkostuum. Ten eerste wisten de meeste mensen niet echt wat het moest zijn, totdat ze in haar dankwoord zei dat ze verkleed was als een worm.

Dat is een enorm mislukt kostuum, precies daar.

Ten tweede, in een kamer vol met topartiesten in de muziekindustrie, denken fans niet dat een wormkostuum echt nodig was, en ze zien er ook niet het nut van in.

Fans Troll The Worm

Het wormkostuum was gewoon te gemakkelijk om de draak te steken. Fans trollden Doja Cat behoorlijk hard, vooral gezien het feit dat ze een van haar VMA-awards in ontvangst nam terwijl ze hem droeg.

“Ik zie eruit als een worm. Dat is dope. Ik had nooit gedacht dat ik me als een worm zou verkleden terwijl ik een prijs in ontvangst zou nemen, "zei ze. Fans dachten absoluut niet dat "dope" het woord was dat ze zouden gebruiken om dit te beschrijven.

Inclusief commentaar van fans; 'Wat dacht ze in godsnaam?' en "dit is het vreemdste dat ik me ooit zal herinneren, om de verkeerde redenen", evenals; "Dit is echt dom. Ze reageerde verrast toen ze een prijs in het kostuum in ontvangst nam. Echt waar? Ze koos er duidelijk voor om dit stomme ding te dragen."

Anderen schreven; "Doja Cat is zo mooi en zo getalenteerd. Maar ze is zo raar, en dit is moeilijk om naar te kijken. Ze heeft zichzelf verpest."

Eén fan schreef zelfs; "Doja, je ziet er zo stom uit als f&k"

Aanbevolen: