Wie is Addison Rae's nieuwe rockervriendje?

Inhoudsopgave:

Wie is Addison Rae's nieuwe rockervriendje?
Wie is Addison Rae's nieuwe rockervriendje?
Anonim

Addison Rae wint aan populariteit en stijgt hoog sinds ze voor het eerst explodeerde op de sociale media-scene. Ze heeft haar vermogen aanzienlijk vergroot met haar eigen cosmeticalijn, de release van haar nieuwe muziekalbum en haar belangrijkste focus, namelijk haar carrière als influencer op sociale media. Ze is al heel lang in de krantenkoppen en alle ogen zijn tegenwoordig gericht op haar liefdesleven!

Ze was eerder gelinkt aan TikTok-ster Bryce Hall, maar nu lijkt het erop dat ze een nieuwe grote uitdaging in haar leven heeft, en fans worstelen om erachter te komen waar de gelukkige man in haar leven over gaat. In de afgelopen weken heeft Omer Fed zijn liefde voor Addison online verklaard, en zij heeft gereageerd door hetzelfde te doen. Hij noemde haar 'zijn meisje' en datinggeruchten laaiden meteen op. Cosmopolitan meldt dat Omer een vrij groot personage is in de muziekwereld. Hier is alles wat je moet weten over Omer Fedi…

10 Omer Fedi is een getalenteerde gitarist en producer

Omer Fedi is een enorm getalenteerde gitarist en producer. Hij heeft de gave om onberispelijke muzikale geluiden te cureren en lijkt aangetrokken te worden tot rockmuziek, met een vleugje pop-invloed. De roodharige kunstenaar is moeilijk te missen als hij een kamer binnenkomt, en zijn werk wordt algemeen erkend als een van de allerbeste. Hij is op zijn best als hij in de studio is, muziek maakt en zijn dromen najaagt.

9 Hij heeft Israëlisch erfgoed

Omer Fedi werd geboren in Tel Aviv, heeft joodse ouders en genoot van een Israëlische opvoeding toen hij een kind was. Hij blijft trouw aan zijn Joodse erfgoed en blijft Joodse feestdagen en gebruikelijke tradities omarmen. Hij bleef het grootste deel van zijn jeugd in Tel Aviv en vertrok op 16-jarige leeftijd om een carrière in de muziekindustrie na te streven.

8 School was nooit echt 'zijn ding'

School en academici waren niet echt de roeping van Omer. Alma meldt zelfs dat hij op het moment dat hij Israël verliet en naar de Verenigde Staten verhuisde, in feite faalde voor zijn Engelse lessen op school. Ondanks zijn academische strijd, vreesde Omer nooit voor zijn toekomst, omdat hij altijd van nature wist dat hij een succesvolle carrière in de muziek zou ontketenen, wat hij zeker deed!

7 De vader van Omer Fedi is een gerespecteerde drummer

Het lijkt erop dat Omer's talenten zijn geërfd, aangezien zijn vader, Asher Fedi, een zeer succesvolle en ongelooflijk beroemde drummer is in Tel Aviv. Omer heeft de pers aangegeven dat zijn vader de beste drummer in die regio is en schept vaak op over de muzikale prestaties van zijn vader. Fans weten nu waar de talenten van Omer vandaan komen.

6 Omer noemt zichzelf een 'Grammy Nominated Loser'

Omer als een passie voor het leven en een fantastisch gevoel voor humor. Hij neemt kritiek niet erg serieus, en nadat hij een Grammy-knik kreeg maar er niet in slaagde een overwinning te behalen, begon hij zichzelf een 'Grammy-genomineerde verliezer' te noemen.

Fans die massaal naar zijn sociale-mediapagina's komen, kunnen zien dat hij op deze manier ook zijn naam in zijn biolinks tagt.

5 Zijn werk is beroemder dan zijn naam

Hoewel veel fans zijn naam misschien niet meteen herkennen, lijdt het geen twijfel dat iedereen het werk van Omer heeft gesampled en ervan heeft genoten. Hij tekende in 2020 bij Universal en is vrij nieuw op het toneel, maar de lijst met zijn prestaties luidt als een wie-is-wie in de muziekwereld. Omer produceerde The Kid LAROI en Justin Bieber's single Stay, die meteen naar de 1 plek in The Billboard Hot 100 schoot.

4 Omer Fedi heeft met een aantal zeer grote namen gewerkt

Omers lijst met onderscheidingen is lang, vooral als je bedenkt dat hij nog maar 20 jaar oud is. De hit-maker heeft gewerkt met een grote naam in de industrie, waaronder Justin Bieber, The Kid LAROI, Juice Wrld, Trevor Daniel, Yungblood, Miley Cyrus en Lil Nas X, om maar te noemen een paar. Zijn staat van dienst spreekt voor zich, en het lijkt erop dat elk nummer dat hij produceert en achter staat, een op zichzelf staande hit blijkt te zijn. Hij is zowel invloedrijk als gewild achter de schermen en heeft een positie van groot respect verdiend bij andere, reeds gevestigde, succesvolle muzikanten.

3 Hij maakte de 'XXL's'-lijst van de beste hiphopproducenten van 2020

De meeste muzikanten en producers moeten echt hun tijd in de muziekwereld steken voordat ze het succesniveau kunnen zien dat Omer al in zijn carrière heeft gezien. Deze jonge 20-jarige is vrij nieuw op het toneel vergeleken met de vele artiesten die hij tegenkwam in de categorie 'beste hiphopproducenten'. XXL aarzelde niet om hem op te nemen in de lijst van grote giganten en zwaargewichten in de muziekwereld die al tientallen jaren hebben geïnvesteerd om deze status te bereiken.

2 Hij zit in de muziekfilm van Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly's muzikale film voor Downfalls High duurde 49 minuten en Omer Fedi zat erin. Zijn cameo-optreden in deze video herinnerde zijn fans eraan hoe diep hij is verankerd in getalenteerde muzikanten die al hun sporen in de industrie hebben verdiend. Dit werd beschouwd als een van de beste werken van Machine Gun Kelly en Omer werd gecrediteerd voor zijn toegewijde bijdrage aan dit album.

1 Omer Fedi zit achter de enorme hit 'Montero'

Een van Omer's meest opmerkelijke prestaties van de afgelopen weken is zijn betrokkenheid bij de enorme hit 'Montero' met Lil Nas X. 'Montero' kende een enorm succes en was een van de meest besproken muziekwerken van 2021. Omer wordt wel het 'geheime wapen' achter het internationale succes van 'Montero' genoemd. Terwijl de ster van Omer blijft rijzen, zijn fans verheugd om zijn groei in de industrie te zien en kijken ze uit naar meer van zijn gedeelde berichten met Addison Rae, terwijl hun nieuwe relatie zich blijft ontwikkelen.

Aanbevolen: